Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако в детска градина има дете с висока температура?
Какви са препоръките за ваксиниране на деца?
Кои са някои подходящи игри и книжки за интелектуалното и езиковото развитие на деца между 1 и 2 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако в детска градина има дете с висока температура?
Ако в детска градина има дете с висока температура, трябва да се консултирате с медицински специалисти и да спазвате протоколите за карантина и предпазни мерки, които са в сила във вашата общност. Важно е да наблюдавате симптомите и да предприемете необходимите стъпки за защита на другите деца и семействата.
-
Какви са препоръките за ваксиниране на деца?
Препоръките за ваксиниране на деца варират в зависимост от медицинските и здравни условия, включително възрастта, здравословното състояние и историята на имунизация на детето. Важно е да се консултирате с педиатър или друг медицински специалист, който може да предостави персонализирани препоръки за ваксинирането на вашето дете.
-
Кои са някои подходящи игри и книжки за интелектуалното и езиковото развитие на деца между 1 и 2 години?
-
Как да изберем надежден хомеопат?
-
Какви са препоръките за подстригване на бебета?
Ще се чудиш кое по-напред - така че се мобилизирай и потърси помощ от близките за депресията 

Вярвам, че нещата ще се наредят, но през това време само ти си знаеш какво ви е.
Не знам дали ви бях писала за съмненията си, като й гледах гънките отзад на крачетата, но неонатоложката го потвърди - има изоставане с 1 см. Днес го гледам и дори ми се струва повече, а може и да си въобразявам вече, едва ли за няма и една седмица може да стане повече, но не знам... Преди отказвах да го приема, а сега го виждам. Идва ми да се гръмна.