Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 968
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Мерси за отговорите, момичета и за топлото посрещане  Hug
Тъкмо щях и да питам какво прясно мляко давате, но Ел ме изпревари Simple Smile
Гледам, че и за свекита си говорите, може ли да се кандидатирам за член на "фен-клуба"! Мноу ма дразнят моите... иначе са интелигентни, може би и добри хора, ама мноого досада бе, ужас! И най-странното е, че преди да се роди малчо не съм имала абсолютно нищо против тях, ноо като се появи той - се появиха и хииииииииииииииилядите нежелани и нетърсени съвети, направо ми кипи отвътре като чуя за тях вече... Лошото е, че и с мъж ми много се карам заради тях, но трудно се сдържам. А даже не са и в София (слава Богу), но това не пречи за предните 2 месеца да сме се виждали около... 8 пъти  #Cussing out Ноо да не почвам тази тема, че няма да ми стигне вечерта  Mr. Green а и на вас търпението и нервите да прочетете словизлиянията ми Simple Smile
Аз много обичам прясно мляко, но се чудя каква марка да избера за малчо, ние купуваме Верея, обаче като гледам как не се вкисва по 2-3 седмици, че и повече - явно 'млякото' вътре или никакво го няма, или поне не е много. А как се въвежда прясното мляко? Пак ли по мъничко? И дали е така засищащо както АМ-то?  Blush
Айдее отприщих се аз да пиша и сега започват хилядите въпроси  Mr. Green Дано не съм досадна, че това е само началото  Joy  Embarassed (Това не е заплаха  Thinking, просто въпросите ми изникват един след друг)

# 616
  • offshore & overseas
Бръм, не ти се сърдя, но грешиш, ако мислиш, че демонстрирам. Напротив (не че ме е срам, но обикновено си мълча за голямата). А и самата Калина суче, само ако се засекат желанията ни (последно за няколко секунди една сутрин преди седмица-две, не помня точно). И не е толкова драматично.

МаХтапим се със ситуацията, защото умея да се надсмивам над себе си и да приемам с хумор грешките си и конкретната ситуация, а и защото хипотетично би могло да стане наистина забавно, не мислиш ли, тази наша, с Никито, груба намеса в креватния живот на младите? Joy

Все пак според мен няма нищо лошо, ако някой иска, да кърми и голямото си дете, а нуждите на едно дете не са вече същите като на кърмаче, то е ясно. Не кърмя Калината за оцеляване, по 100 пъти на ден. Отдавна вече не я кърмя навън и пред други хора, а с Люс ми се случва. Самата Калина много рядко се присеща, предимно когато не ѝ е добре.

Та, за пореден път ще кажа, дългото кърмене не е за всеки и не го препоръчвам, но не го и заклеймявам, ако някой е решил. При нас така се получи, поради ред причини, като специално в тази тема дори съм разкрила част от тях.

Мога и да я спра Калината от сучене (то голямото сучене, ма хайде), да ѝ секна кранчето един вид, и никой няма да пострада, никой няма да бъде ощетен, но не виждам защо да го правя, като съм сигурна, че съвсем скоро тя и сама ще забрави напълно за това, аз също.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 23:01 от Мяуче

# 617
Крокодилке аз точно по тази причина не давам на Явко Верея.Еми не може след 2 седмици в хладилника да е като токщо отворено Shocked Close Виж на Баба специално за 2-3 дни си променя вкуса ,а на 4 е за в кофата  Peace

# 618
  • До Балкана
Добра вечер!
Честита 1-ва годинка на Стефания и Калина! Да са много здравички, усмихнати и безгрижни!
Дари-Гери, честити ви ходещи крачета! В тази връзка и Бо е от ужасно страхливите, но не съм тръгнала да се притеснявам все още! Peace
Ника, Мяу, направо се удавих в лиги от смях!  Hug
Ел, Пина такова чудо като прежде споменатата рода...... ooooh! майко мила! Да пази господ и всички светии!  Mr. Green Наистина да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли! Имам много да кажа, ноооо както сък казвала и преди....много срс-та има у форумско!
И да ви споделя мъката си - Бо явно прихвана вируса от мен и от днес е сополив и кашля с гаден храчещ звук, даже като бълбукащо прегракнал звучи! Cry ooooh! Иде ми да си оскубя перушинката, но явно е неизбежно да се заразяваме един друг. Педи даде няколко съвета по телефона, но каза да не го водя днес, защото е още в началото и може да му се размине, а при нея днес имало много болни и да не го доразболеем. Утре сигурно ще се ходи поне да му чуе гърдите, че ме е страх!
Днес му взех прясно мляко на Данон има в Била някаква промоция 2 за 2.30 мляко за деца с калции и витамин д. После видях че е само 1,5 масленост, хареса му, но ще си го доизпием!
Аз пък да ви питам ще давате ли мляко за след 1 година и ако да какво?
Амели  welcome
Хайде лека, безаварийна и спокойна да ни е нощта! Аз съм се подготвила за малък ад! Sad

# 619
Хайде, Добър вечер!
Влизам с амбицията да попиша, че все не ми се отваря парашута за повече от пет изречения изписани под огромен стрес и заплаха зверовете да ми дръпнат "шалтера" (разбирай захранването на топ-а)...
Далче, съжалявам душа  Sad и ти се измъчи Sad
Така ми се иска всички да оздравяват вече  Praynig
Нико, шматко такава,   smile3532 smile3532 smile3532 взимам те в къщи, пращам Миото при твоя (готвии чудни спагети, месо с ориз и пица). Моля те да ми пристанеш, е тука да си поркаме и да си дрънкаме глупости  Mr. Green
Мяу, Калината е пич, аз нали я видях, квито и грешки да твърдиш че мое да си допуснала, каквито и особености да твърдиш че си има кифличката... абе и според мен е въпрос на време  Stop
Уф, свекървитеее, абе имам чувството,че моята щеше много да ме кефи ако не беше майка на Миото, ама нали му е майка, а на мен свекърва, най я обичам 'га всяка от нас си е у куФнята, в моЙта я неизтрайвам Flutter Много акъл, много нещо...  Пресен пример:
Нали имахме зверове на тавана в Пасарел, идва фирма за борба с въпросните, след няколко дни намирам бели червеи в банята Shocked  Веднага си давам сметка,че явно отровата хич не е била мумифицираща и ,че някой е пукнал във вентилацията, та от там и падат малките гадини... Тя звъни в този момент, Миото я светва за драмата, подава ми се телефона и се започва "Мими, ти поддържаш много влажно, не си избиваш мухите, наплюли са ти банята и ето сега ти се развъждат червеи!Веднага купи белина и изчисти тази баня! Но трябва да измиеш и стените!"
 newsm61Преглътнах тежките каруцарски попръжни, пожелах й приятен ден, накарах Миото веднага да извика ония кретени от "борбата" да дойдат да си прибират труповете и така и стана  Tired е и до ден днешен както и през последните 4 години нямаме бял червей, но... Свекървата си е свекърва, ба си  Tired
 за протокола, известен в академичните среди и като портокол - ние и черни червеи нямаме де, че аз така го написаФ все едно имаме всякакви, но бели за наше съжаление - нЙе  Mr. Green
Айдеее, пак не спечелиФ от Тотото, уж с Господ едно сЪ разбирамИ, па ко стАна  Cry

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 23:01 от Любезна

# 620
Аз пък да питам нещо друго кърмещите майки...  Flutter
Болят ли ви зърната? Ина през деня се насуква бързо и нямам проблем, но нощните кърмения направо ...  Tired Така ме осмуква, че ми се реве! Сутрин се мажа с Дефламол, мия се съответно, като решим да се кърмим, до вечерта ми поотминава болката, но през ноща като реши да суче 102 пъти пак ме заболяват!  Rolling Eyes

За свекървите - правилно е, че всяка трябва да е У нейната кухня!  Mr. Green Ма мен май ще ме огрее в някой друг живот! Да си имам късмета... Едва я дишам да ви кажа!  Close

Хайде стига за днес, отивам да спя...  Hug

# 621
  • York
Аз пък да питам нещо друго кърмещите майки...  Flutter
Болят ли ви зърната? Ина през деня се насуква бързо и нямам проблем, но нощните кърмения направо ...  Tired Така ме осмуква, че ми се реве! Сутрин се мажа с Дефламол, мия се съответно, като решим да се кърмим, до вечерта ми поотминава болката, но през ноща като реши да суче 102 пъти пак ме заболяват!  Rolling Eyes
Пина, не ме болят  Peace Я стига се мъчи, отбивай, време е  Mr. Green

# 622
  • До Балкана
Taka e....човек е хубаво да опитва от нещата без да се пренасища с тях. Ей, ме на, един полужив пример! Опитах какво е да се спи за 40 мин и край, нЕма да прекаляваме, я! Милото направи по един чай и се събрахме на раздумка! Почти като "афтър-парти" след студентски купон! Mr. Green Онова се дави в сопол и гнус, досега приспивахме, мечо, Жабито и жена му Жабо, и Тигъра приспахме........ ooooh! ...отивам за коняче в чайчето...... Whistling

# 623
ДУ
Днес много рожденници си имаме та за това няма да ги изроявам,просто ще кажа,нека са живи и здрави,с много късмет в живота!!!

# 624
  • София
Аз влизам само да честитя рождения ден на слънчевата Димана, на Боряна, на виенския мъж Климент, на Деа с потресаващите очи и на Йони (Невинна, нали ти беше преди Benni?  Blush ).
Нека са здрави, весели и палави! Пожелавам им страхотна втора година, пълна с игри и усмивки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чета ви подробно, ама зася ще си остана да вися на балкона.  Crazy

# 625
  • София
Добро утро!

Едно петъчно кафенце от мен за разбуждане

Честит 1-ви Рожден Ден на:
Диманка на Sunny sky,
Боряна на by the sea,
Деа на Елидам,
Йоана на Benni и
Климент на Rorоana !
Да растат здрави и щастливи и много да радват всички около тях!!!!

# 626
Добро утро, момичета!

Искам да ви почерпя за Първия Рожден ден на моето момиче.

Тооолкова е хубаво да имаш бавачка. Днес дядо й ни е на гости и аз ще се възползвам от възможността да свърша някоя и друга изоставена задачка.

Честит Рожден ден и на Диманка на Деси!
Де е много здраво, палаво и щастливо момиченце.
Голяма късметлийка е с такава майка като теб!

# 627
Мили момичета, здравейте  Hug

Честит рожден ден на Диманка на Sunny sky, Боряна на by the sea, Деа на Елидам, Йоана на Benni и Климент на Rorоana! Бъдете здрави малки мишчици, пожелавам ви щастливо детство и много красиви моменти на вас и вашите семейства!

Аз също ви чета, но си вися и аз като Юхуу на балкона  Crazy

# 628
  • София
Честит Рожден ден на Диманка на Sunny sky, Боряна на by the sea, Деа на Елидам, Йоана на Benni и Климент на Rorоana ! Пожелавам им безгрижно детство изпълнено с много усмивки и да носят много радост на мама и тати![/color]
благодаря момичета за топлото посрещане.....
има ли някое майче, чието бебче е с АБКМ?

Да има -  моето Simple Smile Още не му е минала, дадох му кисело мляко и се обрина. Ще мине няма къде да ходи.

Сега се опитвам да из4ета 2 страници.. и да работя.. Crazy

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 10:11 от Sashkova

# 629
Честита първа годинка на
Диманка на Sunny sky,
Боряна на by the sea,
Деа на Елидам,
Йоана на Аз,Невинната и
Климент на Rorоana !
Юхуу как е Диди?

Общи условия

Активация на акаунт