Абитуриентски бал 2011

• 68 107
  • 569
  •   1
Отговори
# 555
  • при моите деца .....
Десита, харесва ми избора ти!
КРиси, много ми харесваш, предполагам ти е било и удобно.

# 556

Я, в Добрич пред "Свободата"  Simple Smile
 Много си хубава, естествена и стилна. Браво.

# 557
Много си хубава и роклята и обувките са страхотни   bouquet

# 558
  • София
Изглеждаш прекрасно, поздравления Hug.
Много ми допада цветовата гама, която си избрала и изобщо това, че си заложила не естественото излъчване.

# 559
Много благодаря  Hug Целта ми беше да съм ествествена и наистина ми беше удобно Simple Smile  Тези, които бяха с дълги рокли, се преоблякоха още в ресторанта.Не издържаха.А като знам колко се бях заинатила за дълга рокляяя  ooooh! Добре, че нашите ме вразумиха Mr. Green

# 560
  • София
Роклята ти е прекрасна, и цялостнана ти визия - също. И аз едно време исках дълга рокля, но майка ми ме убеди за къса и не съжалявам! На добър час!  Hug

# 561
Мерси Simple Smile)
Ето една и от изпращането:
http://i53.tinypic.com/fvy4r9.jpg

# 562
И тази рокля е много хубава Hug

# 563
Влюбих се в роклята ти! Heart Eyes Mr. Green Party Crazy

# 564
И аз много си я харесвам  Crazy

# 565
  • Луната ни пази
Изглеждаш прекрасно, поздравления Hug.
Много ми допада цветовата гама, която си избрала и изобщо това, че си заложила не естественото излъчване.
А аз в обувките от балната вечер, разкошни са. Поздравления за цялостния избор, много си красива и нежна!

# 566
  • Бургас
Страшни неща видях във външния вид на абитуриентите, но видях и красиви и нежни такива и Криси е едно от тях.Криси, поздравления за двата тоалета!Много си нежна и те допълват много добре.

# 567
Благодаря  Blush

# 568
здравейте , знам че темата е стара но не исках да правя нова , тази година ще съм дама на бал , и искам да Ви попитам за някакви идеи за рокля , и от къде мога да си купя ... толкова много модели има , че просто човек да не може да си избере  newsm78

# 569

Общи условия

Активация на акаунт