Абитуриентски бал 2011

• 68 109
  • 569
  •   1
Отговори
# 525
Леле какъв е тоя куверт!!! За Нова година не са толкова скъпи кувертите... учителите ви луди ли са да се съгласяват с такова обирджийство...

Само да вметна,...

Не се чувствай засегната, не искам да обвинявам учителите. Достатъчно съм голяма, достатъчно балове съм видяла. Коментарът ми беше насочен към конкретната девойка. За това, което казваш в Албена 160 лева дори са много малко пари, но за вечеря без нищо друго... еми... сори, ама родите им на тия деца са луди, ако само от тях зависи. Щото наще родители изобщо нямаха думата, не помня да имаше и избор. Специално за бала.
Иначе си организирахме и екскурзия до Хърватия, където вече беше голямото мислене къде, какво, как, но пак родителите нямаха думата. Избирахме ние между екскурзия в Гърция, Хърватия и Унгария. И да си призная за около 300 лева получихме наистина чудесно изживяване!
И на мен ми се сториха малко 160 лв. а и то не е важна храната или музиката питала съм и те казват че много е бил хубав ресторанта ама музиката и храната била гадна но изживяването си е струвало и под 250 лв куверта не е падал Simple Smile после отиват на някой клуб и тва е Wink

# 526
Малко снимки и от нас.  Mr. Green
Не са направени от професионалист.
Обърнете внимание на мъжкия костюм от последната снимка.
Не знам подробности, но младежът изглеждаше перфектно. Flutter

http://krivondela.snimka.bg/graduates/pepelyashka.596004.23664952

# 527
  • София
Малко снимки и от нас.  Mr. Green
Не са направени от професионалист.
Обърнете внимание на мъжкия костюм от последната снимка.
Не знам подробности, но младежът изглеждаше перфектно. Flutter

http://krivondela.snimka.bg/graduates/pepelyashka.596004.23664952

Парола ще споделиш ли? Hug

Точице, а ти кога беше абитуриентка, че нещо не се сещам тази или миналата година newsm78. Дай да те видим. Flutter

# 528
Леле какъв е тоя куверт!!! За Нова година не са толкова скъпи кувертите... учителите ви луди ли са да се съгласяват с такова обирджийство...

Само да вметна,...

Не се чувствай засегната, не искам да обвинявам учителите. Достатъчно съм голяма, достатъчно балове съм видяла. Коментарът ми беше насочен към конкретната девойка. За това, което казваш в Албена 160 лева дори са много малко пари, но за вечеря без нищо друго... еми... сори, ама родите им на тия деца са луди, ако само от тях зависи. Щото наще родители изобщо нямаха думата, не помня да имаше и избор. Специално за бала.
Иначе си организирахме и екскурзия до Хърватия, където вече беше голямото мислене къде, какво, как, но пак родителите нямаха думата. Избирахме ние между екскурзия в Гърция, Хърватия и Унгария. И да си призная за около 300 лева получихме наистина чудесно изживяване!
И на мен ми се сториха малко 160 лв. а и то не е важна храната или музиката питала съм и те казват че много е бил хубав ресторанта ама музиката и храната била гадна но изживяването си е струвало и под 250 лв куверта не е падал Simple Smile после отиват на някой клуб и тва е Wink
Глупости как да не са важни храната и музиката, нали за това плащаш, много ясно че трябва да ти се оправдаят парите! Другото само си се нарежда  Heart Eyes

Охх снимка как да ви покажаа... много ме е срам, косата ми беше много смешна. Майка ми каза, че съм била най-хубава ама.. все пак нали съм и дете какво да каже  Hug
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250828_2232618876 … 0473_818809_n.jpg

# 529
iloveshoes много си хубава, роклята и обувките също, но косата действително не е много добре, чак смешна не е, но е малко демоде  Wink

# 530
iloveshoes много си хубава, роклята и обувките също, но косата действително не е много добре, чак смешна не е, но е малко демоде  Wink
Зная отвратителна е .. ама нямах избор и една селска фризьорка това направи за 20 мин..  Cry охх знаех си че трябваше да забуча 2-3 фуркети и да я вдигна малко и без това беше накъдрена вече и нямаше да е зле.. оффф както и да е не ми се мислиии Hug

# 531
  • София
Много си хубава. Косата... ами трябва да има и нещо, което да не съвсем добре, ей така против уруки Simple Smile
Обувките ти... Ах!  smile3544

# 532
хахах да нали  Grinning
мерси успокоих се малко ! Hug

# 533
Asioula, много искам да видя твойта девойка, ако може  bouquet

# 534
Не мога да пропусна да споделя с ценители:

Цък, цък, цък, цък и цък

Вече си мислех, че съм видяла кича и ужасията в пълната им сила досега, ама това направо ме втрещи... Особено двете принцеси, почитателки на ерата на високите яки. Sick

Но пък на фона на това безумие, имаше една мацка, която ми хареса Laughing.
Тринайстата годеница на принца...Оглеждах се за Мамалев , дали не е скрит зад някой "рокла"...

# 535
http://www.flickr.com/photos/63394076@N07/with/5767698742/
пускам я за още малко

# 536
  • София
iloveshoes, много нежна рокля Heart Eyes.

# 537
http://www.flickr.com/photos/63394076@N07/with/5767698742/
пускам я за още малко
Много хубава, благодаря  bouquet

# 538
Здравейте,

Аз съм си харесала абитюрентска рокля от тук: http://belisimabg.com/, обаче малко се притеснявам да я поръчам, тъй като няма никакви условия на поръчката, нито уверение, че ако моделът не отговаря на снимката(които явно са взети от някакви моделки на Виктория Сикретс), ще ти върнат парите, въобще, много подозрително ми изглежда тоя сайт :S Единствената ми надежда е, че шият дрехите на снимките, като си поръча някой модела, но няма нито срок на доствака, нито условия, нито гаранции от някакъв род - абсолютно нищо, освен поръчка с Еконт - 7 лв., като опция за плащане. Ще се радвам някой да сподели действителен опит с поръчки от този сайт, понеже нищо не намерих в интернет като отзиви, а не искам да си давам парите напразно Sad Освен това сайтът им е потресаващо неграмоетен, ама така съм се захласнала по една рокля, че реших да проверя има ли някой опит, преди да ги отхвърля тотално като опция Simple Smile Мерси на отзовалите се Simple Smile

# 539
Те не минаха ли вече баловете?

Общи условия

Активация на акаунт