Абитуриентски бал 2011

• 68 120
  • 569
  •   1
Отговори
# 495
Определено тази година нямаше чак толкова кич, всички вече започнаха да влизат в крачка.
Естествено, че си има разни отклонения, ама....  Laughing

Дори от моя клас имаше момичета, които по принцип идваха на училище с доста по-тежък грим, а на бала бяха доста изчистени (в сравнение с роклите), ама така е. Те един ден празнуват за цял живот и дай да се накичим като оная циганка в клипчето, която показахте по-рано  Mr. Green

Аз лично не останах особено доволна, в ресторанта бяха само половината клас, някои така и не се появиха, абе изобщо все едно си бяхме платили за хотел само да си излезем поотделно да празнуваме. За ДОСТА голямата сума, храната ни представляваше ШВЕДСКА МАСА с тъпи салати, краставици, домати, някви кашкавали, разни безвкусни неопределни неща, ииииии пържени картофи с пържоли. На всичкото отгоре на таз простотия ни снимаха как стоим наредени като просяци на опашка, щото няма как да се вредиш да си сипеш. Mr. Green
Това са най-безсмислените 160 лв., които съм давала през живота си за 1 вечер на хотел!!!!

Аз горе-долу се харесах, бях сладка, ама косата ми не беше добре, защото мислех, че ще я направя сама, абе не ми се коментира просто. Laughing

# 496
  • София
Леле какъв е тоя куверт!!! За Нова година не са толкова скъпи кувертите... учителите ви луди ли са да се съгласяват с такова обирджийство...

# 497
За мен всички абитуриентки бяха красиви.
Едни от абитуриентките бяха облечени подходящо като за абитуриентски бал, а други като за карнавал.
Моите фаворитки са момичето със златната рокля с корона и яка  Laughing уникална и незабравима е.  Mr. Green
Другата моя фаворитка е момичето с кецовете. За да се отиде на бал с кецове се иска доста голяма смелост, а аз харесвам смелите хора.
Кецовете за мен освен много практични и удобни са и символ. Символ че момичето поема по един нов път, но все още не е готова да се раздели с детството си и с кецовете е запазила частица от миналото.
Ако успея да завърша образованието си в Австрия съм решила да се издокарам с една златна рокля и да шокирам австрийците.  Mr. Green Задължително ще съм с корона и висока яка.  Mr. Green
Не бих се чувствала нелепо с подобен тоалет и с удоволствие ще се наслаждавам на погледите на околните. 

# 498
Леле какъв е тоя куверт!!! За Нова година не са толкова скъпи кувертите... учителите ви луди ли са да се съгласяват с такова обирджийство...
Ама на тях не им пука разбираш ли, тя класната не искаше да идва и се молеше да си намерим друг учител.. Думи нямам да си опиша разочарованието...

# 499
Ама на тях не им пука разбираш ли, тя класната не искаше да идва и се молеше да си намерим друг учител.. Думи нямам да си опиша разочарованието...
Моят бал не беше скоро, но това което помня е, че имаше различни предложения и всички заедно решихме в кой ресторант ще бъдем.
Тези неща би трябвало да се обсъдят, да се разгледат различните възможности и чак тогава да се вземе решение.  Simple Smile

# 500
Моят бал не беше скоро, но това което помня е, че имаше различни предложения и всички заедно решихме в кой ресторант ще бъдем.
Тези неща би трябвало да се обсъдят, да се разгледат различните възможности и чак тогава да се вземе решение.  Simple Smile

Така е, но имахме две принцеси при нас и няма как да не им се угоди, определени хора си ги решават нещата и никой не те пита, и следователно не му пука. Много се радвам, че се свърши ПОНЕ с това  Hug

# 501
Където и да се отиде, вечно ще има и недоволни. За да е честно трябва да се гласува.
Обикновено около баловете има доста голямо напрежение и стрес. Вечно има някакви проблеми. Или роклята или гримът, а ако те са наред то ще е прическата или обувките и почти винаги мястото за празнуване не е най-подходящото.
След време се помни само хубавото и човек си спомня с една голяма  носталгия за този момент.

# 502
  • София
iloveshoes, сложи някоя снимка да те видим Hug.

# 503

Но пък на фона на това безумие, имаше една мацка, която ми хареса Laughing.

Това момиченце много ми хареса...браво   bouquet

# 504
  • София
Другата моя фаворитка е момичето с кецовете. За да се отиде на бал с кецове се иска доста голяма смелост, а аз харесвам смелите хора.
Кецовете за мен освен много практични и удобни са и символ. Символ че момичето поема по един нов път, но все още не е готова да се раздели с детството си и с кецовете е запазила частица от миналото.

B & C, благодаря ти, дано не е иронично. Момичето с кецовете е моя дъщеря. Имах големи притеснения как ще бъде възприета, но в крайна сметка всичко мина прекрасно - и я одобриха и харесаха, а и тя се чувстваше добре и със самочувствие. Тя е момиче, което никога не е обувало НЕспортна обувка и съответно не може да ходи нормално и на минимален ток, а е и много висока - 1,83 м., така че това беше удобен и също така закачлив избор.
Иначе, наистина имаше много, много несполучливи избори на облекло, прическа, грим, аксесоари, но смятам, че не бива да бъдем чак толкова критични, те тепърва ще се учат на стил.

# 505
  • София
На мен също много ми харесва спортно-официална рокличка с кецове.
Кристен Стюард се появи на едни МТВ награди така и беше много сладка  Grinning

# 506
И аз да пусна за малко снимка от мойта абитуриентка
http://www.flickr.com/photos/63394076@N07/5767698742/in/photostream

# 507
  • София
Това с кувертите ме потриса. И моят бал беше отдавна - не си спомням да е имало чак такива изхвърляния. Ръководството реши къде ще ходим, имаше недоволни, но за парите (тогавашни около 60 лева) си беше екстра. Не мога да разбера как някои родители дават луди пари, които нямат само, за да се изфука отрочето им. Не мога също да разбера какво е това ръководство на училище, което позволява и се съгласява на тази подигравка за 160 лева.
loveshoes, Не съжалявай за това, което си изживяля. Във всичко, което се случва има нещо положително.  По - важен е животът ти занапред! Hug

Но пък на фона на това безумие, имаше една мацка, която ми хареса Laughing.

Това момиченце много ми хареса...браво   bouquet

Прекрасна е!

# 508
  • На морето!
И аз да пусна за малко снимка от мойта абитуриентка
http://www.flickr.com/photos/63394076@N07/5767698742/in/photostream
Много ти е хубава абитуриентката, въпреки че от снимката не се вижда достатъчно нито роклята, нито прическата, нито грима, но като цяло излъчването е много приятно, роклята изглежда интересна, а лицето свежо и красиво.

# 509
Ръководството не го бърка дали е скъп кувертът, защото за тях е  безплатно, пък и комисион може да взема.

Общи условия

Активация на акаунт