Абитуриентски бал 2011

• 68 162
  • 569
  •   1
Отговори
# 405
Кое му е зле на дънки и маратонки на изпращане от училище?

# 406
Ами за момиче е зле  Rolling Eyes или да бяха си избърсали маратонките хаха и да си измислят някво готино горнище имаше едно момиче с много готини дънки блузата и беше уникална беше си направила косата на ретро преса  Simple Smile не знам ....  Laughing Rolling Eyes

# 407
Е, уточнявай се, защото аз не виждам нищо лошо да отидеш с дънки.

# 408
Зле е това, че по прицип изпращането в училище е един вид официално мероприятие, дори и само поради факта, че месеци преди това ви подготвят някаква програма за въпросното събитие. На това събитие присъстват всички учители, както и директорът и не смятам за нормално да се изпращиш на официално събитие по дънки, та ако ще да са и уникат за 10 000 лв. Като цяло дънките се водят дори работното  облекло на фермерите на запад и ако това ти се струва глупост, просто прочети малко история на облеклото. Та в този ред а мисли, след като ще ходиш на официало събитие с дрехи, с които фермерите си доят кравите, защо вместо да даваш пари за нови дънки, по-добре не помолиш дядо ти или някой възрастен комшия да ти даде едни работни дрехи, от онези дочените сини, с които и те си доят кравите. Ще е супер атрактивно и със сигурост няма да останете незабелязани. Майка ми е учителка и всяка година след изпращане на завършващите с колегите и се смеят по еди месец на такива екземпляри, дошли по дънки и се чудят тея деца като нямат чувство за подходящо облекло, родителите им защо не вземат да им обяснят някои неща за официалите събития. А за маратонките изобщо няма смисъл от коментар, сещам се за онази песен " Ооообичам те мила, с бели маратонки и изтъркани джинси "

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:50 от tanch

# 409
А учителките с костюмчетата от времето на Тодор Живков те пък са за дума.
И дънките много отдавна не са облекло за доене на крави. А изпращането от училище не знам колко официално събитие, но да бъдеш с костюм е смешно.

# 410
Не те знам ти в какво училище учиш, ама в моето учителките не само, че не бяха с такива костюми от Татово време, ами и повечето учителки ( особено класните ръководителки на абитуриенти ) си купуваха специало костюми за повода. Дънките не са официално облекло и няма нормален човек на света, който да твърди обратното. А крави вече не доят с дънки, понеже кравите са дефицит Wink Ама дали ще доиш крава, или отиваш на кафе, поводът е еднакво неофициален и позволява да си разходиш дънчиците. Спор няма, то си е написано от много по-разбиращи хора къде какво е редно да се облече, а това, че някой е решил да е извън границите на общоприетото си е негов личен избор Peace

# 411
Дънките не са официално облекло, а изпращането от училище не е официален повод.
Не казвам да се ходи с дрехите за кафе и разходки, а че с дънки и сако, или пък риза, може да бъде доста елегантно и адекватно на повода.
Учила съм в английска гимназия, но не виждам връзка.

# 412
  • при моите деца .....
Аз съм класна на 12 кл. и смея да твърдя, че няма да съм с костюм от "Татово време" на изпращането. С рокля, на не много официална.
Приемам спортно-елегантно облечени момчета и за изпращане, и за бал.

# 413
tanch, много се смях на постинга  ти Joy
Благодаря, зареди ми деня   Laughing

# 414
Greene, ти споделяш ли нейното мнение?

# 415
  • София/Горна Оряховица
Честно казано, по-фрапиращи са ми тези със сатенени рокли и сатенени обувчици на сутрешно събитие, каквото е изпращането  Rolling Eyes .
Аз си взех сиви сандали и класическа права рокля, до коляното. Само дано не ми се наложи да заменя сандалите с гумени ботуши, че с това време  ooooh! . Със сигурност обаче и аз ще обера овациите, и то повече от дочените дрехи  Joy .

# 416
  • На морето!
Не спорете за глупости, зависи много от училището. Винаги е било и ще бъде така- в някои училища момичетата на бала са като гротески, с много малко изключения, както и обратното- има училища, чиито зрелостници отивам да гледам с удоволствие- почти не могат да се видят "Андреии", "Преслави", "Николети" и т.н. абсурдни клонинги. За някои училища изпращането в училище е официален повод и празник, за други е просто символично събиране на учениците преди бала. За мен е нормално да отидеш с дънки и маратонки на изпращането, само ако то е просто получаване на документи и последни уговорки преди бала, но ако е празнично- с речи, знамена, музика и т.н. е въпрос на уважение към школото да си кажете "Довиждане" в по-официален вид.

# 417
Имаше Андреии и Николети  Laughing но ми направиха впечатление тези с дънките  Simple Smile

# 418
но ако е празнично- с речи, знамена, музика и т.н. е въпрос на уважение към школото да си кажете "Довиждане" в по-официален вид.
Ами точно за това ставаше дума. Аз изпращане на зрелостници без официална програма досега не съм гледала. И в моето училище беше така. Имахме си официална програма с речи на директор и зам.директор, на класните, зрелостниците държаха речи, пеехме песни от рода на " Един неразделен клас " и " Пак ще се срещнем след десет години ". Имахме посрещане и изпращане на знамето на училището, при което знаменосците на завършващите предаваха знамето на следващия випуск. Доста официално бих казала. Не си мислете, че съм учила в някакво гъзарско училище, най-обикновено СОУ и то единственото средно училище в града, понеже е към 4000 жители. Може и да има такива случаи на изпращания без тържествена част, но лично аз за такива не съм чувала, не съм и виждала никъде.

# 419
И при нас беше много дълго .. тези от 11-те класове им подаряваха рози ... държаха реч ;д пуснаха един неразделен клас докато ги викаха после химна на България ... докато минаваха с знамето после химна на даскалото ;д говориха ... 5 часа ;д дечковците от другата сграда им пяха пуснаха 12 балона и такива работи аз не гледах много  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт