Абитуриентски бал 2011

• 68 125
  • 569
  •   1
Отговори
# 435
Освен да си вземеш карфици и с тяхна помощ да я повдигнеш, друго не се сещам. Но май няма да е много естетично.

# 436
Здравейте. Скоро имам абсолвентски бал, за който си купих лилава рокля със сребърни сандали и чантичка... много се чудя какъв цвят маникюр и педикюр да си направя..кой ще е неподходяща... мислих си за лак със сребърен брокат но не знам дали ще стои добре със сребърни сандали.
Също така се чудя и за грима..
дайте съвет Simple Smile

# 437
Здравейте. Скоро имам абсолвентски бал, за който си купих лилава рокля със сребърни сандали и чантичка... много се чудя какъв цвят маникюр и педикюр да си направя..кой ще е неподходяща... мислих си за лак със сребърен брокат но не знам дали ще стои добре със сребърни сандали.
Също така се чудя и за грима..
дайте съвет Simple Smile
Тъкмо щях да пиша в темата, която си пуснала и видях, че са преместили въпроса ти тук.
За маникюра и педикюра - не, сребърни брокати, не е подходящо според мен Peace  Сребърните сандали и чантичка е достатъчно сребърно, повече от това ще стане вече кич. Нещо изчистено и семпло трябва. Това е мое мнение де, не го напрапвам в никакъв случай, но мисля, че за комбинацията, която си писала много стилно би седял френски маникюр и педикюр. Нокти със средна дължина, даже по-скоро към къси и френски маникюр. Също nude цвят на лака би било чудесно. Нещо такова например:

http://www.starstyleinc.com/userpix/6493_kim_nude_nails_1.jpg

http://s4.thisnext.com/media/230x230/China-Glaze-Innocence-Nail_586A3D71.jpg

А за грима зависи от тена, цвета на косата, очите, чертите на лицето... много е относително. Дай повече информация по въпроса Simple Smile
Иначе самата комбинация от лилава рокля + сребърни обувки и чантичка ми се вижда много стилна, мисля, че си отива Simple Smile

# 438
Относно сребърния лак и аз много се чудих и за това попитах за мнение, защото и на мен ми се струва, че не е най-подходящият цвят. За френски си мислих но моите нокти на ръцете са ужасни и много се чупят какво ли не сам пробвала вече но нищо не ми е помогнало... а цвета NUDE  е идея...
Относно тена- сега ходя на солариум за да придобия малко повече тен, но не мисля да прекалявам.Косата ми е кестенява и очите са ми кафяви. Grinning

# 439
# 440
Немога да разбера аз едно нещо - по цяла година мрънкат и офкат, измислят си милиони начини да не ходят на училище и като му дойде края реват с крокодилски сълзи. Защо това? Mr. Green

# 441
  • UK
Днес беше бала на сестра ми. За съжаление фотоапарата отказва да ми съдейства, и не мога да кача снимките на компютъра тук, та ще почакат, но беше много красива, на изцяло морска тематика, на мен много ми хареса концепцията, от години любимия ник на сестра ми е Лорълай, която е морска сирена, и цялата беше издържана в тоя стил, синьо зелена рокля, с пайети, наподобяващи рибни люспи, седефена чанта, обеци като миди, обувки като водорасли, много морска. Simple Smile Радвам се че не са се хвърлили на някой кич, щото не съм от хората, дето ще твърдят колко е хубава само щото ми е сестра, но наистина по красива абитуриентка не видях.

# 442
  • Lost in a fairytale ...
Чакаме снимки  Whistling

# 443
И на мен ми се стори много интересно, очакваме снимки с нетърпение   bouquet

# 444
  • UK
Аз продължавам да опитвам да кача снимки, ама просто фотоапарата ми не иска да се свърже с компютъра. Утре се прибирам в София и ще ги кача веднага, та ще я покажа. Simple Smile

# 445
  • София
Немога да разбера аз едно нещо - по цяла година мрънкат и офкат, измислят си милиони начини да не ходят на училище и като му дойде края реват с крокодилски сълзи. Защо това? Mr. Green
Абсолютно крокодилски са си сълзите при някои-неискрени,това означава крокодилски.

На други пък наистина им е мъчно,едно ново начало започват,разделят се с приятелите си,с учителите си,на мен пък никога не ми е било мъчно за училището,не бих се върнала отново,но като гледам абитурентите искам балът ми да се повтори пак,беше един незабравим спомен,колкото и банално да ви звучи!

# 446
Понеже все още никой, нищо не качва, малко снимки. )

Професионална гимназия по текстил и моден дизайн. )

цък
цък
цък
цък
цък

цък, от друго училище
друга

12 СОУ Цар Иван Асен ІІ
цък
цък
цък
обувки

91 немска езикова гимназия Проф. Константин Гълъбов
рокля отпред  и отзад

Национална Финансово-стопанска гимназия
цък
цък

Всички снимки могат да се видят тук. )
http://orionlessskies.com/category/%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%8 … D1%82%D0%B8/2011/

# 447
Много е хубава,а някой има ли идея с какво е направена така,че блести така и няма стърчащи косъмчета?

# 448
Днес беше бала на сестра ми. За съжаление фотоапарата отказва да ми съдейства, и не мога да кача снимките на компютъра тук, та ще почакат, но беше много красива, на изцяло морска тематика, на мен много ми хареса концепцията, от години любимия ник на сестра ми е Лорълай, която е морска сирена, и цялата беше издържана в тоя стил, синьо зелена рокля, с пайети, наподобяващи рибни люспи, седефена чанта, обеци като миди, обувки като водорасли, много морска. Simple Smile Радвам се че не са се хвърлили на някой кич, щото не съм от хората, дето ще твърдят колко е хубава само щото ми е сестра, но наистина по красива абитуриентка не видях.
Ще ми е интересно да видя снимки на тази русалка   bouquet

# 449
  • София
Хубави девойки има,особено от гимназията по текстил и моден дизайн,то от тях се и очаква де,да има стил  Simple Smile
Но има и такива изцепки,направо си глътнах граматиката,не знам как не ги е срам от близките и роднините си и как ще покажат снимки един ден на децата си и ще кажат "Това бях аз!"  Thinking
Мен би ме било срам.

Общи условия

Активация на акаунт