Новата година е дошла, мама за Септемврийска Точица разбра!

• 25 439
  • 711
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, престрашавам се да пиша в петък видяхме сърциче на бъдещото бебе. Нямам все още определен термин, но аз го изчислявам към 05.09.2011. Казвам престрашавам се, защото съм имала известни проблеми, но реших да съм позитивна. Това ми е втора бременност имам момченце на 2 годинки, малко непланирана е тази бременност, но много желана  Praynig
Пожелавам на всички успех и много щастие през този незабравим период бременността Hug
Хубав ден и седмица!

# 376
September2011, благодаря ти много, не искаме да те натоварваме излишно Simple Smile
hope_, чувала съм, че с обикновени бисквити става и много течности..никакви пикантни храни да не ядеш
LiletoYa, добре дошла! Всички се чувстваме като теб, не се притеснявай Simple Smile

# 377
  • варна
Добре дошли на новите майчета и от мен. Тези дни ми е много зле и почти не сядам на компа. Като парцал съм, само спя и повръщам.  Sad Броя дните, но ми се вижда далече 12-та седмица. Дано по-рано се оправя от това състояние, че е нетърпимо.
Koketka_majoretka, аз се записах в Люлинмед при др Йонкова. Много е внимателна, лабораторията е в съседната стая и работи със ЗК.
Иначе и аз съм с термин 14-ти септември. Писах на майчето, което трябва да ме добави, но за сега ме няма на първа страница newsm78
mimes коя е датата на последнийт ти цикъл.Аз понеже съм на седми декември и се чудя как да се запиша на 13 или 14 септември.Май ще е 14 че 13 нали е фатално.Защото различни календари ми дават различна дата.Ако сте гледали момичета Гала там един доктор обясни най просто че се вадят 3мес. от датата на последният цикъл и после прибавяш 7 дни.Така сметнато идва на 14 септември.Ще се пиша и аз за 14.

# 378
Добре дошли на новите майчета и от мен. Тези дни ми е много зле и почти не сядам на компа. Като парцал съм, само спя и повръщам.  Sad Броя дните, но ми се вижда далече 12-та седмица. Дано по-рано се оправя от това състояние, че е нетърпимо.
Koketka_majoretka, аз се записах в Люлинмед при др Йонкова. Много е внимателна, лабораторията е в съседната стая и работи със ЗК.
Иначе и аз съм с термин 14-ти септември. Писах на майчето, което трябва да ме добави, но за сега ме няма на първа страница newsm78
mimes коя е датата на последнийт ти цикъл.Аз понеже съм на седми декември и се чудя как да се запиша на 13 или 14 септември.Май ще е 14 че 13 нали е фатално.Защото различни календари ми дават различна дата.Ако сте гледали момичета Гала там един доктор обясни най просто че се вадят 3мес. от датата на последният цикъл и после прибавяш 7 дни.Така сметнато идва на 14 септември.Ще се пиша и аз за 14.
Точно на 7.12 беше последния ми цикъл. Лекарката така го сметна, 14.09.2011 и затова аз така го приемам. А и вероятността да родя на термин е нулева  Wink

# 379
Добре дошли на новите мамчета!

hope_, да не би да ти е паднало кръвното? А ако си е нормалното гадене, няма точна рецепта за него. Аз например от препоръчителните храни ставах по-зле и преживявах със забранените  Crazy .
Само искам да кажа за ментата, че не се препоръчва по време на бременност.

Вчера обсъждахте мазилата против стрии. Аз се мажех със зехтин. Само ако трябваше да излизам ползвах обикновено мляко за тяло, че зехтинът намирисва  Simple Smile . Нямам една стрия за цяр. А съм предразположена, защото от старо време, когато постоянно бях на диета и свалях и качвах килограми за норматив имам няколко на бедрата и гърдите ми са унищожени  Sad .

# 380
На мен лекарката ми изписа хапчета за повръщане, казват се Еmil, но тук при нас не ги намирам. Днес мъжа ми ще провери и в други аптеки, дано да има. Иначе те били най-подходящи за бременни. Ще видим.
За мазането, аз предния път ползвах бадемово масло на Икар. Нямам нито една стрия на корема, но гърдите ми се нацепиха в болницата. Сега мисля пак с това да карам.

# 381
  • София/Кюстендил
Това със стриите си е абсолютно индивидуално. И при двете предишни бременности не съм се мазала с нищо, а нямам нито една стрия

# 382
renka86 , iri_is благодаря ви за съветите  Hug.Не знаех,че ментата не е добре да се приема от бременни , мерси за информацията. Отивам да си взема един сок от вишни и дано отмине  Wink

# 383
  • варна
Ей, значи би трябвало горе долу по едно и също време да вървим,че нали сме на една дата.

# 384
Здравейте. Днес и аз повърнах за пръв път, като също си помислих, че ще ми се размине, но уви. От прочетеното до тук разбрах, че някои от вас пият хапчета против повръщане и искам да ви попитам трябва ли да се консултирам с доктор или може и на своя глава да почна да ги пия. На преглед съм чак февруари и затова питам.
 Аз също много бих се радвала да се видя на първа страничка. Бях си написала данните по напред в темичката, но явно сте ме пропуснали, което не е проблем, все пак не съм само аз.
 Благодаря на всички за помощта. Това за нас ( с първа бременност ) значи много.

# 385
Всички са записани и всички грешки отстранени  Party
За да не стават недоразумения, че понякога пропускам някой, най-сигурно пишете на ЛС  Hug

# 386
  • варна
Здравейте. Днес и аз повърнах за пръв път, като също си помислих, че ще ми се размине, но уви. От прочетеното до тук разбрах, че някои от вас пият хапчета против повръщане и искам да ви попитам трябва ли да се консултирам с доктор или може и на своя глава да почна да ги пия. На преглед съм чак февруари и затова питам.
 Аз също много бих се радвала да се видя на първа страничка. Бях си написала данните по напред в темичката, но явно сте ме пропуснали, което не е проблем, все пак не съм само аз.
 Благодаря на всички за помощта. Това за нас ( с първа бременност ) значи много.
Бабулина,аз не употребявам но бих те посъветвала ако се доверяваш на хомеопатия да разгледаш това http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=38238.Много по-добре от всякаква синтетика според мен.

# 387
Това със стриите си е абсолютно индивидуално. И при двете предишни бременности не съм се мазала с нищо, а нямам нито една стрия

Аз и затова заложих на зехтина. Поне да не ме е яд, че съм дала луди пари за специални мазила и накрая пак да съм нацепена  Simple Smile .
Важен фактор също са и натрупаните килограми. Колкото са повече, толкова по-сигурни са стриите.

# 388
  • варна
Браво September,хубаво е да се видим всички бъдещи мамчета нагледно.

# 389
Дано станем още повече... после ще почнем да се броим Simple SmileSimple Smile Кой с какъв цвят шкембак е ... всичко е толкова вълнуващо.. направо само за това бебенце си мисля...май откачам.....

Общи условия

Активация на акаунт