Новата година е дошла, мама за Септемврийска Точица разбра!

• 25 188
  • 711
  •   1
Отговори
# 465
samorasliche много мило !  Hug

Кажи имаше ли проблем лятото с горещините и вече голямото коремче ? Онзи ден се замислих ,че не съм била бременна в жегите ,а сега ще минем точно през юни,юли ,август...

Момичета това с подстригването по време на бременност сериозно ли е ,че се притесних ?
Чела съм за такова поверие но то не е ли по-скоро защото навремето/преди много години/ са приемали ,че ако една жена не може да има здрава коса по време на бременност не може да износи здраво бебе ?! Сега вече тези неща не са ли неактуални ?!

# 466
  • София
Мама винету разконспирирана си! И не влизаш в темата на Димана, а??? Laughing Не че аз влизам Embarassed Честито! И при нас така се получи,но когато човек си прави планове,Господ отгоре му се смее! Важното е да сме живи и здраве,всичко друго са просто подробности!
За подстригването и митовете-естествено ,че няма да му се клъцне пишока на бебо,ако мама се подстригва. Не бих се оставила обрасла и побеляла! Ако се замислим ,що щуротии има по повод бремеността и неродените деца.... пък после,за отглеждането....... ooooh!
Котанче не е нужно да плащаш данък обществено мнение! ти си личност, самостоятелна, решението си е твое, кое, как и т.н. ама хич да не ти пука! Гледай да си здрава,да се обичате с таткото и ще видиш колко щастлив човек ще бъдеш септември месец.
За АБ аз започнах първата си бременност с АБ,струва ми се доки искаше да се презастрахова,АБ има съвместими с бременността,ето ви едно полезно сйатче за лекарствата по принцип :
http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=1153&TradeNam … &TradeId=2288
Също и Аб е желателно да се вземат с пробиотици,примрно Биогая,Лактофлор и т.н.,коментирайте го като ви предпишат АБ!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 13:59 от giuli

# 467
  • varna
благодаря,qiuli!сайта наистина е много полезен,намерих доста неща,които ме интересуват!

# 468
да попитам някой знаели дали осцилококцинума може да се приема всеки ден /докато  трае грипа/не ми се звъни на личната щото е малко ку ку

# 469
да попитам някой знаели дали осцилококцинума може да се приема всеки ден /докато  трае грипа/не ми се звъни на личната щото е малко ку ку
http://apteka.framar.bg/15001432/%D0%BE%D1%81%D1%86%D0%B8%D0%BB% … %BE%D0%B7%D0%B8-6

# 470
# 471
мили момичета помагайте с повръщането smile3511 не издържам вече ходих при доктора и ми изписа да пия деганама в краен случай дайте ми съвет как да си облекча симптомите на гадене иначе отивам в болницата на системи Praynig

# 472
първото за което се сещам е  сок от лимон поне на мен ми е помагало преди.и има едни свещички хомеопатични но те по скоро са за гадене/вомитосхил/

# 473
благодаря ти klims9 ще опитам но се притеснявам че този лимонов сок ще възбуди кисилините в стомаха ми а аз страдам от такива доста често и за това се възпирам от лимона но в краен случай ще опитам Sad

# 474
Аз държах обикновени бисквити и солети на всякъде,Като ми се гадеше започвах да хрускам.Иначе не съм повръщала.Само с гадене ми се размина първия път  Sick

# 475
мила ти си щастливка на никого не го пожелавам ужасно ееееееее smile3515

# 476
Дегана хич не се препоръчва при ранна бременност пробвай с ТОВА. Хомеопатичен продукт има и свещички.

# 477
мила ти си щастливка на никого не го пожелавам ужасно ееееееее smile3515
Аз сега пратих мъжа ми да ми купи хапчета за повръщане, казват се Еmil и били специално за бременни. Гинеколожката ми ги изписа. Каза, че добре са повлиявали.

# 478
  • София/Кюстендил
Това, за което се сещам, и което някоя мама беше споменала вече - Емил таблетки. Не знам къде могат да се открият. Имах листовка в къщи и ще трябва да се разтърся да видя какво пише в нея (ако я открия, де).
Но е много важно при повръщане да се пие много вода. В противен случай организмът се обезводнява - това е и основната причина за необходимост от болничен престой.

Добре дошли на новите мами  welcome Лека и успешна бременност   bouquet

# 479
благодаря ви ще ги пробвам стига да ги намеря а дегана няма въобще да го пия ще ходя да полегна че не ми е добре ако и някоя друга се сети за нещо нека пише аз ще се включа по късно чао на всички засега Sick

Общи условия

Активация на акаунт