SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 556
  • 703
  •   1
Отговори
# 165
Всичко зависи от тъпите рейтинги - знам, че не са тъпи, но ме е яд; лошото е, че не се отчитат интернет зрителите Tired . И не малка причина да има планове за седми сезон на 'Supernatural' е, че този, който се излъчва в момента, е последният изобщо планиран сезон на 'Smallville', така че ако няма и 'Supernatural', следващия тв сезон 'кабеларката' CW би останала без силен сериал за петък вечер.
В едно интервю от преди доста време Крипки се шегуваше: ' 'Отиваш на парти и те питат: 'За кое шоу работиш? Отговаряш: 'Свръхестествено'. 'Не съм го чувал. А за коя телевизия?' 'CW.' 'Не съм я чувал.' ' Joy

PS. Може ли някоя добра душа да прости невежеството ми и да ми обясни накратко за 'Fringe'. Не че не мога да намеря и прочета, но живо впечатление ми се струва по-надеждно Peace .

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 15:00 от Impala

# 166
  • Разпиляна във въображението
Фриндж не е лош сериал. Набляга на интересни явления, която в по-голямата си част се оказват продължения на опитити от преди години. Засягат се и паралени вселени, самите случаи са интересни, героите .... супер

# 167
Добро утроооо поспаланки Simple Smile Ставайте! Simple Smile Остават още само някакви си 13 фатални дни до нашата дата:)

Ето нещо с което да започнете закуската...

и нещо с което да я свършите:

За плаченето на братята: Ами Сами е някак си по-малкият, като плаче ми идва да го гушна. Много добре го прави.

Но според мен Дийн е по-добър. Той плаче като истински мъж, смисъл няма бебешки физиономии и тн, запазва твърдото изражение и само сълзите го издават, много е истинско.  Peace

За секса определено стилът на Сами ми харесва повече, някак си по-първичен, страстен Simple Smile
А и след Кас, той ми е любимецът Simple Smile

# 168
  • София
Ох, Мирка...искам едно такава закуска Simple Smile

# 169
  • # супернатурална #
Гутен морген! Камон сава?  Laughing
Айде, Мараканки, слагайте касинките, мятайте бялата манта и тичкайте при Дженсън, защото:

Мирка, с довършването на закуската и аз се довърших  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 12:42 от Г. Краули

# 170
Но според мен Дийн е по-добър. Той плаче като истински мъж, смисъл няма бебешки физиономии и тн, запазва твърдото изражение и само сълзите го издават, много е истинско.  Peace
Точно, точно така, това ми беше на върха на езика снощи по нощите, но някакси не го споделих. Просто като си спомня сцената на импалата, когато Дийн разказа на Сам за ада, за Алистър... направо и сега ме свива гърлото, беше истински разстройваща за мен сцена. (Това беше сериозното, което исках да кажа.)

Сега Галче, идвай да оправяме Дийн, явно Маракана му е сърдита. Аз почвам от краката нагоре (имам предвид разтривки и лечение, не друго), ти си избери част за тебе Joy Не може да го оставим така неоправено момчето, болно...

# 171
Лелеееее! Аз нарочно не влизам тука при вас, че мъката ми по сериала е безкрайна и до 28 -ми тр да пазя сърцето ми да не спре  Mr. Green А вие две теми сте изписали  ooooh!
Страшни сте  Hug

# 172
  • # супернатурална #
Малий, каква черна неблагодарност. Гат е здрав, прав и...засмян го налазват като невидели, а когато страда и се нуждае от разтривки и топло чайче, до нас опря, завалата  Tired

# 173
Не пипайте Тренера, плс. Отивам да го лекувам - внимателно, щателно и надлежно! Simple Smile

# 174
  • # супернатурална #
Я, Дейна, ти ли се прежали  Laughing Значи ставаме екип специалисти.

Не пипайте Тренера, плс.

Е сега теб ли да слушаме или него.  Rolling Eyes

# 175
И в крайна смейтка Бобито каква му беше новината. Признавам, че прескачам всякакви постове на английски. Не ми е роден език, а и нещо не ми върви да го уча Wink

# 176
Ох пак се забих в туй тъмблр и попаднах на това.../нямаше как да не го споделя/

и един наистина много готин гиф:

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 16:04 от Mupka

# 177
- брей, брей. Какво ли е казал?

Вгледах се в постера на настоящия сезон и се чудех какво виси на врата на Дийн Thinking

# 178
Фриндж не е лош сериал. Набляга на интересни явления, която в по-голямата си част се оказват продължения на опитити от преди години. Засягат се и паралени вселени, самите случаи са интересни, героите .... супер
Благодаря   bouquet .

Без връзка с горния пост.
Обожавам тази снимка:

Искам да съм на мястото на медальона Praynig Praynig Praynig .

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 23:41 от Impala

# 179
  • # супернатурална #
Мириел, и на мен английския не ми е силна страна, но нещо в смисъл, че Мич е болен, а може би и Дженсън. На последната ти снимка едва ли е казал нещо, свързно с черно-бялата фотка, защото ми изглежда, че са направили колаж с колажа, в смисъл-показва друга снимка, но са лепнали таза(ама и двамата изглеждат много добре Rolling Eyes)
Колкото до верижката на промото-нещо не мога сега да намеря по-голяма снимка и нищо не виждам.
Току що намерих снимки на Джаред, които не бях виждала:
 с пура-о, да!

с наргиле Joy

с дудук някакъв (не визирам Парис Mr. Green)

Леле!  Shocked  Heart Eyes

А, ето го и батко, бе! (Да не би да са колажи  newsm78)

Crossing Arms

Извинете за прекаляването  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт