Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 86

• 25 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Туба с Илгаз и дъщеричката му...

Още ме е яд на журналистите, които спретнаха интригата, когато Туба се появи с него под ръка на площад Таксим  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, при положение че, са добри приятели, а и близостта на Туба с Томрис, и всичко това се знае, все пак човека е женен............
Оказа се, че май тези статии, за любов между Туба и Онур Сайлак и Туба и Джансел, следват сценария на филма ПС newsm78 newsm78 newsm78, само че, не пишат имената на екранните им герои, а истинските и тръгнаха едни слухове........ ooooh! ooooh!, защото миналата седмица, отново излезе статия за отношения между Туба и Онур, и в епизода в петък Хасрет прие предложението за брак на Левент! Нещо като подсказки за развитието, ама малко интриГантски! Но от друга страна, ако напишат имената на екранните герои, не се знае каква ще е реакцията на екипа, създаващ филма, също така не всички следят филма и не познават героите, няма да разберат да какво става навъпрос! Явно има изтичане на инфо от снимките, а и името на Туба, продава добре новините! Въпрос на пари и реклама!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:29 от elma

# 76
Здравейте!
Рина, благодаря за прекрасната нова тема newsm51
Елма е обрала всички цветя и за мен не са останали Joy Joy
Какво правите бе момичета, нямате изчитане  newsm78 newsm78
Елма, трябва да ти увеличим заплатата, то твоето си е пълен работен ден  newsm78 newsm78

# 77
За Вас Hug С благодарност за добрия тон и веселото настроение,които неизменно съпътстват темичката ни Hug

# 78
Бонобо, ставаш все по-добра в занаята  Hug Благодаря  newsm51

Балконът ни отдавна не е бил толкова пълен HugСъщински ресторант  Joy

# 79
Усетихме аромат на коктейли и... пристигаме с Мурат Joy Joy Joy

# 80

Да се разпиша и аз преди да забегнете да гледате Пленителката  Hug

# 81
Усетихме аромат на коктейли и... пристигаме с Мурат Joy Joy Joy

Да не сте били при Пленителката Туба Joy Joy

# 82

Да се разпиша и аз преди да забегнете да гледате Пленителката  Hug

Споко ,Кате Hug Аз съм тук,ще си хортуваме двете Joy Joy

# 83

Аз водя и Пленителката  Hug

# 84

Говорят за новите си проекти!

# 85
# 86
# 87

Тук много ги харесвам  Hug и не че другаде не ги харесвам  hahaha

# 88
И в други форуми много искат да ги видят заедно на награждаването,но се питат дали това е възможно?....

# 89

Общи условия

Активация на акаунт