Къде в Пловдив???-18

• 89 996
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,насочете ме, къде днес мога да заведа детето на специалист уши,нос,гърло.Благодаря.
По принцип Детска клиника към ВМИ и самото ВМИ имат дежурни кабинети. На УНГ обаче не съм водила... другото което ми идва на ум е Каспела  Peace

# 241
  • Пловдив
Здравейте мами,не знам дали тук е точното място да пиша,но нашата госпожица вече порасна и сме пълни с доста излишни и запазени(някои чисто нови) неща  Laughing   Искам да организирам нещо като разпродажба за очакващите скоро бебчета,като на символични цени съм готова да се разделя с тях Simple Smile
Ако някои проявява интерес нека ми пише на Л.С.
Още веднъж се извинявам,ако не съм в правилната тема  Embarassed       bouquet
И да попитам някой да е виждал такова чудо тук:  http://www.lakeland.co.uk/silicone-tipped-balloon-whisk/F/keywor … isk/product/14242
че никъде не мога да си намеря  newsm78

# 242
  • до Пловдив
Аз да питам - някой от вас пазарува ли си  от  zadrujno ?
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
аз съм взимала досега 3 ваучера от тях за арлет и за една автомивка останах доволна и от двете според мен си заслужава

# 243
  • гр.Пловдив
Здравейте мами,не знам дали тук е точното място да пиша,но нашата госпожица вече порасна и сме пълни с доста излишни и запазени(някои чисто нови) неща  Laughing   Искам да организирам нещо като разпродажба за очакващите скоро бебчета,като на символични цени съм готова да се разделя с тях Simple Smile

Защо непробваш продавалника или БГдомакиня?

# 244
  • Пловдив
В началото на Февруари американска фармацевтична компания ще пусне на пазара Витамин Д капки, но не помня търговското наименование на продукта, мога да се поинтересувам и да пиша тук Peace
Ще бъда благодарна   bouquet

# 245

Аз си пазарувах веднъж от там- с нещо по-конкретно да ти помогна?

Да, благодаря Simple Smile
Искам и аз да си пазарувам, дори вчера гледах сделка в София - беше за хотел в Банско - изгодно ми се струва .
И реших да попитам дали сте доволни .

# 246
Здравейте, не знам тук ли трябва да питам, но ще се радвам , ако някой знае. Около МОЛ-а в Смирненски имало клуб за йога, танци. Купуваш си карта и можело да ползваш всичко, заниманията били постоянно, всеки час нещо различно и картата не е за нещо конкретно, а можело да ходиш на което ти е удобно, дано да ме разбрахте. Интересува ме ако някой има информация къде се намира и повече подробности около самия клуб. Благодаря предварително Simple Smile

И на мен ми стана интересно .

# 247
  • Пловдив
Здравейте, не знам тук ли трябва да питам, но ще се радвам , ако някой знае. Около МОЛ-а в Смирненски имало клуб за йога, танци. Купуваш си карта и можело да ползваш всичко, заниманията били постоянно, всеки час нещо различно и картата не е за нещо конкретно, а можело да ходиш на което ти е удобно, дано да ме разбрахте. Интересува ме ако някой има информация къде се намира и повече подробности около самия клуб. Благодаря предварително Simple Smile

И на мен ми стана интересно .

Аз също се интересувам,ако някой има повече инфо,моля да сподели  Hug

# 248
И да ходим заедно Simple Smile)

# 249

Аз си пазарувах веднъж от там- с нещо по-конкретно да ти помогна?

Да, благодаря Simple Smile
Искам и аз да си пазарувам, дори вчера гледах сделка в София - беше за хотел в Банско - изгодно ми се струва .
И реших да попитам дали сте доволни .

тук има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548024.495  за задружно и други такива сайтове

# 250
Аз да попитам в кое фото ателие  в Пловдив правят студиини снимки на деца с актуален фон ,а не да наслагват с фотошоп  след снимката Thinking

# 251
има разни фотографки и студия увлечени по новата мода детски студийни снимки
наскоро ми разказваха за една, но не се заслушах, защото по друг начин ги правя нещата
2 седмици ще й мисля украса и купувам и шия тюлове за едногодишна пикла и после студйни снимки
може ама друг път Joy

# 252
  • Пловдив
Аз да попитам в кое фото ателие  в Пловдив правят студиини снимки на деца с актуален фон ,а не да наслагват с фотошоп  след снимката Thinking

във фото Пинк в Тракия правих

имат 4-5 фона да избираш,но кажи да включат прожекторите като снимат,че се правят на заспали и снимките стават тъмни
разполагат и с грозен ратанов стол-носи си красиво одеалце-мяташ го на стола и детето сяда

# 253
Аз да попитам в кое фото ателие  в Пловдив правят студиини снимки на деца с актуален фон ,а не да наслагват с фотошоп  след снимката Thinking

във фото Пинк в Тракия правих

имат 4-5 фона да избираш,но кажи да включат прожекторите като снимат,че се правят на заспали и снимките стават тъмни
разполагат и с грозен ратанов стол-носи си красиво одеалце-мяташ го на стола и детето сяда
благодаря ти ,а колко снимки ви направиха и на каква цена ?
И ако може малко повече да ми обясниш къде точно е това фото в Тракия  Praynig

# 254
  • Пловдив

не мога да кажа цена на снимките-правих календари,диск си поръчах и извадих в по-голям формат снимки
нещо от сорта-студийна снимка+2 бр извадени 9/18+диска-13- 15 лв
намира се-срещу централния вход на Форума,до химическото чистене

Общи условия

Активация на акаунт