Къде в Пловдив???-18

• 90 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Преди няколко дни питах за тръби за аспиратори...   bouquet благодаря на отзовалите се  Mr. Green

Сега да питам... Къде се продават колички Peg Perego и Inglesina? Най-идеалния вариант ще е да ги има на едно място, че да си направя съпоставката между избраните модели  Mr. Green

# 226
  • Пловдив
Преди няколко дни питах за тръби за аспиратори...   bouquet благодаря на отзовалите се  Mr. Green

Сега да питам... Къде се продават колички Peg Perego и Inglesina? Най-идеалния вариант ще е да ги има на едно място, че да си направя съпоставката между избраните модели  Mr. Green

Инглезина не знам къде има, но представителят на Пег Перего за България е в Пловдив, на Брезовско шосе.
http://www.vitodesimone.com/

# 227
Някой да може да сподели нещо за тази нова болница /може и да не е нова но аз днес я забелязах/ зад Слънчеви лъчи 2 в кичука?

# 228
Здравейте,някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават канелено етерично масло.
Благодаря Simple Smile

Виждала съм на "Етерика" в аптеките.

Има в магазина на Българска роза на втория етаж в халите. Може и през интернет-между другото тук цените са по-ниски: http://www.rozata.com/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=149

# 229
Моля за мебелен магазин с голям избор на столове от хром и кожа. Досега посегих мебелна къща в Тракия и Арон и не открих това което търся.

Голям избор на едно място и аз не намерих.В крайна сметка си харесах от тази фирма http://www.valsbg.com/index.php,като поръчах определен модел в един от магазините с които работят.

# 230
  • Пловдив
Искам да попитам - знае ли някой къде в Пловдив се продава обзавеждане за детски център? Трябва ми едно определено нещо, а в нета не мога да открия.

ако кажеш какво е нещото, може и да ти кажа откъде да го намериш

Ами трябва ми от тези надуваемите като замъци които са - вътре има катерушки, пързалка и много топки, а отвън е с мрежа оградено.
Незнам дали се изразих правилно. Дано да си ме разбрала.

# 231
Аз да питам - някой от вас пазарува ли си  от  zadrujno ?
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx

# 232
  • тук-там
Аз съм на вълна абитуриентски рокли  Mr. Green - ако някой знае магазин с единични бройки да си каже - само да не са от рода на асеновградските....Търсим нещо стилно и елегантно - то кой ли не търси такова, ама.... newsm78 като гледам по магазините каква чалга е...

# 233
  • Пловдив
Някой да може да сподели нещо за тази нова болница /може и да не е нова но аз днес я забелязах/ зад Слънчеви лъчи 2 в кичука?

болницата е нова,да
напролет отвори,но мисля,че още не работят с пациенти
мотат се разни с бели манти де

# 234
  • Пловдив
Здравейте, не знам тук ли трябва да питам, но ще се радвам , ако някой знае. Около МОЛ-а в Смирненски имало клуб за йога, танци. Купуваш си карта и можело да ползваш всичко, заниманията били постоянно, всеки час нещо различно и картата не е за нещо конкретно, а можело да ходиш на което ти е удобно, дано да ме разбрахте. Интересува ме ако някой има информация къде се намира и повече подробности около самия клуб. Благодаря предварително Simple Smile

# 235
Аз съм на вълна абитуриентски рокли  Mr. Green - ако някой знае магазин с единични бройки да си каже - само да не са от рода на асеновградските....Търсим нещо стилно и елегантно - то кой ли не търси такова, ама.... newsm78 като гледам по магазините каква чалга е...

мола на цариградско в софия, магазин пийк и клопенбърг - той е сборен и продават над 30 марки /гес, томи халфайгър,есприт и др/, има зона за официални рокли - има много кич, но има и страхотни
до 30ти има намаление и ако имаш карта още повече
на мен ми трябваше рокля от 299 намалена на 199 и с картата 150
не видях да се повтарят, марката си е тяхната май или някакви испански, но определено са качествени
намалението е до 30ти януари и карта може да се извади на място
във всеки случай си заслужава да се видят, миналата седмица имаше поне 200 модела

# 236
  • тук-там
мола на цариградско в софия, магазин пийк и клопенбърг - той е сборен и продават над 30 марки /гес, томи халфайгър,есприт и др/, има зона за официални рокли - има много кич, но има и страхотни
до 30ти има намаление и ако имаш карта още повече
на мен ми трябваше рокля от 299 намалена на 199 и с картата 150
не видях да се повтарят, марката си е тяхната май или някакви испански, но определено са качествени
намалението е до 30ти януари и карта може да се извади на място
във всеки случай си заслужава да се видят, миналата седмица имаше поне 200 модела

bouquet

# 237
Освен тази отстъпка, за притежателите на карта има и допълнителни ваучери за отстъпка в зависимост от цената на покупките. На мен ми ги пратиха по пощата, но може би и на място ще ги дават като си попълниш бланката за карта..

# 238
Аз да питам - някой от вас пазарува ли си  от  zadrujno ?
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx

Аз си пазарувах веднъж от там- с нещо по-конкретно да ти помогна?

# 239
  • Пловдив
Момичета,насочете ме, къде днес мога да заведа детето на специалист уши,нос,гърло.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт