Къде в Пловдив???-18

• 89 837
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Пловдив
абе хора, нешо ми се е прецакало автоматичното известяване за нов отговор. някой има ли подобен проблем и какво е решението?

# 76
Здравейте,някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават канелено етерично масло.
Благодаря Simple Smile

# 77
  • Пловдив
Добро утро, искам да питам за една приятелка - къде има перуки  newsm78 и също така тя си търси по-евтина кафе машина за еспресо /около 70-80 лева/   bouquet

# 78
Здравейте,някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават канелено етерично масло.
Благодаря Simple Smile

Виждала съм на "Етерика" в аптеките.

# 79
  • Пловдив
Добро утро, искам да питам за една приятелка - къде има перуки  newsm78 и също така тя си търси по-евтина кафе машина за еспресо /около 70-80 лева/   bouquet

Перуки има в подлеза на гарата , но не зная с какво качество са  Peace

# 80
Добро утро, искам да питам за една приятелка - къде има перуки  newsm78 и също така тя си търси по-евтина кафе машина за еспресо /около 70-80 лева/   bouquet

На малката главна в магазин JOJO има перуки,незнам как са като качество,плаща се за проба.

# 81
В Техномаркет най-евтината машина за еспресо е Нео - 39 лв. За качество на кафето не мога да кажа - отвън приличат малко на детски играчки  newsm78

# 82
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
и аз тук, да не ви изпусна!

# 83
  • Пловдив
и аз тук, да не ви изпусна!
и аз че и мен явно не ме известява......а не сте за изпускане Simple Smile

# 84
В Техномаркет най-евтината машина за еспресо е Нео - 39 лв. За качество на кафето не мога да кажа - отвън приличат малко на детски играчки  newsm78
...тази ,кафе машина не я препочръчвам,прави кафето 'ала' негърска поДДД Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 09:40 от Мари я

# 85
  • Пловдив
В кои магазини в Пловдив продават ваучери, знам за Лерото, Бюти зоната, Спорт депо и Техномаркет, моля за още предложения  Praynig

# 86
...Технополис,Баумакс newsm78

# 87
  • София
Практикер също продават ваучери.

# 88
  • Пловдив
Благодаря за отговорите   bouquet

# 89
  • Пловдив
Може ли някой да ми препоръча добър масажист в града ?

Имам много добри препоръки за рехабилитаторите масажисти от Доби- http://wellnessdoby.webnode.com/about-us/.
Още не съм ходила, но скоро ще го направя.
Иначе аз съм ходила при няколко масажистки, но не бих искала да препоръчвам, тъй като имам забележки. Не знам ти какъв масаж търсиш, но на мен не ми харесва само да ме "галят", както правят много от неопитните момичета по салоните.

Общи условия

Активация на акаунт