Къде в Пловдив???-18

• 90 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Сервиз на Тефал, някой знае ли къде има? Май някъде към Васил Априлов Thinking

# 166
  • Пловдив
аз не бих пазарувала от тези магазини на Събота пазара.....попадах няколко пъти на старо месо или говеждо ми пробутваха за телешко.....
За Стефани ли говориш? Защото аз лично до сега не съм попадала на старо месо  newsm78 /но пък и признавам телешко не купувам/

Точно телешко от Стефани не купувам по същите причини. След 2 опита ме отказаха.
Хубаво (крехко) телешко купувам от магазина на Главната (до "Рендето"). Има всякакво - кост, джолани, стекове....

И аз виждам зор с термометрите. На последния електронен пише за точност да се изчака още 2-3 минути след звуковия сигнал. Взех така да правя и май е по-добре. Сверявам контролно с последния оцелял живачен, който пазя като очите си  Laughing

Знае ли някой паспортните служби дали още са с удължено работно време (на сайта седи такава информация, но ме съмнява да е стара)?

# 167
  • Пловдив
Сервиз на Тефал, някой знае ли къде има? Май някъде към Васил Априлов Thinking

Сервизът на Тефал, АЕГ и прочие е на:   
ул. Георги Измирлиев 40
Тел:0882/266 831
Улицата се пада зад второ районо. Носих там кафе машината ми, бяха много бързи и учтиви. Успех с твоя уред!

# 168
  • Пловдив
къде поправят в пловдив кожени якета! скъсано става въпрос
благодаря ви

Здравей, аз съм ползвала услугите на едно ателие, което се намира на ъгъла на Богомил и Цар Иван Асен, точно срещу офиса и каса на Евроком. Това е уличката срещу входа на Рилон Центъра, ако така може да се ориентираш. Ателието е на едно с магазинче за керамични изделия.

# 169
  • Пловдив
Къде се продават въздуховоди за аспиратори?
Трябват ми сгъвки -  по късата страна за правоъгълни въздуховоди.

# 170
  • Пловдив
аз не бих пазарувала от тези магазини на Събота пазара.....попадах няколко пъти на старо месо или говеждо ми пробутваха за телешко.....
За Стефани ли говориш? Защото аз лично до сега не съм попадала на старо месо  newsm78 /но пък и признавам телешко не купувам/

Точно телешко от Стефани не купувам по същите причини. След 2 опита ме отказаха.

Знае ли някой паспортните служби дали още са с удължено работно време (на сайта седи такава информация, но ме съмнява да е стара)?

Е съжалявам, че съм се изказала неподготвена за телешкото  Sad

Но за паспортна служба в Кичука имам прясно инфо  Wink
Въпросът е решен по следния начин:
Сутрин в 6ч. идва полицая на будката и прави списък с чакащи за деня. Списъкът е до 45 човека.
Първите 15 минават сутринта от 6.30 до 8ч.
След това работят с граждани записани в друг списък още миналата година.
Отново пускат граждани записани в първия списък след 17.30 до 20ч. т.е номерата от 16 до 45 от сутрешния списък.
И така всяка сутрин.
Но да предупредя аз като отидох имаше хора още от 5ч. сутринта, които си бяха направили списък и всъщност в 6ч. започна прехвърлянето на записаните от неформалния списък на гражданите в този на полицая.
Аз лично отидох в 6 без 10 и бях под №40. По този повод ми казаха направо да отида в 17.30ч.
Обаче докато взема детето от градина стана 18ч. Стана по-добре за мен , защото се оказа че в 17.30 са пуснали всички от списъка вътре пред паспортна служба и са ги приемали по реда на явяване /не по номер в списъка/. Аз като отидох в 18ч. почаках 30мин.  и ми дойде реда.
Та така...дано съм била полезна на някой  Peace

# 171
  • Пловдив

В Баумакс-а със сигурност...и в др.подобни.

# 172
  • Пловдив
Джони, мерсаж за цветния отговор  Laughing
А някой с инфо за 4-то РПУ (че по документи аз и децата още сме там, само мъж ми е от Кичука  Mr. Green)?

# 173
  • Пловдив
В Тракия са си до 5  и нямаше навалица преди 2 седмици Peace
Виж в шоурума на Атаро клима  Peace

# 174
Здравейте момичета да попитам и аз къде правят добра ноктопластика.

За първи път ще ми е , имам ужасния навик да си чопля ноктите  Embarassed, на години станах вече и ме е срам. Малко ме е страх затова Ви моля да ми препоръчате някой добър професионалист може и на лични. Благодаря!

# 175
  • до Пловдив
къде поправят в пловдив кожени якета! скъсано става въпрос
благодаря ви

Здравей, аз съм ползвала услугите на едно ателие, което се намира на ъгъла на Богомил и Цар Иван Асен, точно срещу офиса и каса на Евроком. Това е уличката срещу входа на Рилон Центъра, ако така може да се ориентираш. Ателието е на едно с магазинче за керамични изделия.

благодаря ти ще отида да проверя дано да могат да ми свършат услуга а някакво работно време нещо знаеш ли

# 176
  • Пловдив

мисля, че до около 19 часа работят, какво и в събота.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 16:06 от gabrielade

# 177
От къде е най-евтино да купувам бебешки храни- каши, пюрета!?

# 178
Няколко страници назад коментирахме един склад/магазин зад Нева  Peace

# 179
  • Пловдив

дарлинг,пада се зад Нева-там който и да питаш ще те насочи
аз не съм ходила никога и затова така постно ти обяснявам  Wink

почвате да папкате твърда храна,ааааааааа

Общи условия

Активация на акаунт