Къде в Пловдив???-18

• 89 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Някой да е виждал скоро едни дъвки с отслабващ ефект - "Мотиф"?

# 256
  • Пловдив

2 седмици ще й мисля украса и купувам и шия тюлове за едногодишна пикла и после студйни снимки
може ама друг път Joy
Няма нуждада мислиш и да шиеш , студиото предлага аксесоари  Peace
Особено пък за момичета  Wink
Аз водих Алекс при Ели Карагьозова -уверявам те студиото й е отрупано с аксесоари и пропсове  Peace

# 257
  • Пловдив

Аз водих Алекс при Ели Карагьозова -уверявам те студиото й е отрупано с аксесоари и пропсове  Peace

в Пловдив ли се намира Ели Карагьозова

# 258

2 седмици ще й мисля украса и купувам и шия тюлове за едногодишна пикла и после студйни снимки
може ама друг път Joy
Няма нуждада мислиш и да шиеш , студиото предлага аксесоари  Peace
Особено пък за момичета  Wink

май за нея ми говореха
честно вижда ми се малко пресилено и изкуствено с тези отрупани аксесоари
плюс това това е украсата за рождения ден и кръщенето

# 259
  • Пловдив
Студиото е в Асеновград.
Каспър, не съм казала, че се отупва модела с аксесоари, а че има избор  Wink

# 260
  • Пловдив
Явно всички фотографи преписват от чужбинско. Преди години съм гледала един страхотен календар с бебета и сега всички копират този стил: бебета в колички, кошове, на полянки с китки в косите, свирят на пиано, носят букетчета с цветя......и каквото се сетите, но като начин на изпълнение и оформление на снимките са много далече от крайния резултат. Дори и към това имам резерви:

http://www.facebook.com/pages/Kalina-me-Snima/113402162062038?v=photos

Но естествено никого не ангажирам с мнението си. Аз също много се чудех дали да не направя една такава фотосесия на дъщеря ми, но впоследствие се отказах и разчитам на собствените си фотографски умения. От 20 снимки, една става като хората  Mr. Green, но то е абсурдно да я хванеш да стои на едно място. Като порасне може да пробвам.

# 261
  • Пловдив
Студиото е в Асеновград.

координати имаш ли

# 262
razel_dazel, това имах предвид, преди 3 години ми беше интересно и му се възхищавах, все се надявах да се разнообрази и появи нещо ново, няма, после разбрах, че му викали стил на това... не знаех, всичките са в един стил явно

сменям си мнението за тази ели каргьозова - не е залигнала по общото блеене, е, те, цветята са неизбежни при новородените Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 11:49 от Каспър

# 263
Момичета, знаете ли в кой фризьорски салон се е преместила Краси от Beauty for Ever? Ходих при нея преди, но се премести и изгубих следите и.  Sad
Или пък ми препоръчайте някой добър фризьор в Кършияка, по възможност с по-нормални цени.
Blush

# 264
Момичета, знаете ли в кой фризьорски салон се е преместила Краси от Beauty for Ever? Ходих при нея преди, но се премести и изгубих следите и.  Sad
Или пък ми препоръчайте някой добър фризьор в Кършияка, по възможност с по-нормални цени.
Blush

Гюла или Пепи от Арлет до Новотела. Цени не мога да кажа, ползвам по няколко процедури и не знам кое колко струва. При Пепи е малко по-евтино.

# 265
гюла Peace
пепи също!

# 266
  • Пловдив
Студиото е в Асеновград.

координати имаш ли
За да не правя реклама напиши в гугъл Ели Карагьозоваще ти излезе сайта й, също във фейсбук има регистрация  Peace

Каспър - не бих те подвела Wink
Определено Ели е много силна при бебешките снимки Peace
Напомни ми да ти покажа сесията на Алекс  Laughing

# 267
Искам да попитам - знае ли някой къде в Пловдив се продава обзавеждане за детски център? Трябва ми едно определено нещо, а в нета не мога да открия.
[/quote
Зависи какво точно ти е необходимо. Мога да ти дам кординатите на един приятел, на който преди десетина дни му пристигна контейнер с оборудване за детски центрове. Не зная с подробности съдържанието. Ако, желаеш кординати - пиши ми на лични Peace

# 268
  • София
Да ви питам има ли в Пловдив фитнес център и към него нещо като детски център? Уж се навиваме с мъжа ми да ходим, но през това време за 1 ч дребния трябва да стои някъде.

# 269
Blush

Гюла или Пепи от Арлет до Новотела. Цени не мога да кажа, ползвам по няколко процедури и не знам кое колко струва. При Пепи е малко по-евтино.
Пепи 1 или Пепи 2  Mr. Green оказа се че си имат сигнатурки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт