Къде в Пловдив???-18

• 89 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, дайте ми координати на добър педиатър - не е задължително да работи със ЗК ... че нашто педи за пореден път ме ядоса и вече ще я .... #2gunfire
От тези, които не работят със ЗК препоръчвам:
д-р Стоян Миленков (завеждащ детска клиника към ВМИ) - не работи със ЗК. Кабинет на ул. Средец (Кършиака). Имали сме разнородни проблеми - винаги отличен резултат  Wink .
За д-р Пелев имам препоръки от други, но нямам лични впечатления

# 316
момичета  кои медицински центрове са отворени събота и неделя и работят и денонощно на частно.Благодаря

# 317
  • Пловдив
момичета  кои медицински центрове са отворени събота и неделя и работят и денонощно на частно.Благодаря

Велата бачката-но те са детско

какво ти трябва точно

# 318
С две ръце препоръчвам д-р Диана Милчева.Има кабинет на Сава Муткуров и работи със ЗК.Няма претупване при нея, ще ти обърне внимание при всички положения.Ако искаш тел., мога да ти го пратя на лични. Peace
Аз също препоръчвам д-р Милчева. И събота и неделя съм й звъняла и късно вечерта досега не ми е отказала преглед.
А личния лекар може да се смени по всяко време на годината с молба до здравната каса

# 319
Момичета, благодаря за отговорите ... ние живеем в Кичука, но различна локация на доктора не ни е проблем. Джипито ще го държа явно само за направления, това не ни е отказвала ... но като компетентност, адекватност не ми върши работа. Затова искам да имам човек, който да може при проблем (както имахме сега) да ни приеме и адекватно да назначи лечение, а и макар само да ни прегледа и преслуша.

# 320

какво ти трябва точно

за възрастни...за преглед на възрастен с грип

# 321
  • София / Пловдив
Можете да отидете и в МБАЛ "Пловдив", бившата Окръжна б-ца, на 1ет. има грипен кабинет, работят денонощно.
Дават и тамифлу, при нужда.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 15:40 от bim_bam

# 322
  • Пловдив

какво ти трябва точно
за възрастни...за преглед на възрастен с грип

за възрастен Денонощна клиника ”Медикус Алфа”

Телефон: 032 634463

но цените са им солени-обади се да питаш колко е прегледа и да обясниш за какво става дума
една неделя ни трябваше кожен,но нямаха там-трябваше да го викат на 4 на цена

# 323
anapia123, http://medicina-plovdiv.start.bg/ тук има и други медицински центрове, ако искаш провери кои работят денонощно на дадените телефони!  Peace
Но със сигурност Медикус Алфа ще извикат лекар, ако отидеш, но не знам колко ще почакаш там!  Hug

# 324
Благодаря ви много.

# 325
  • Пловдив
Някой знае ли кога ще отварят Кауфланд и Лидл в Кичука?
за Лидлл знам на 03.02 в 8 часа http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index.htm Кауфланд предполагам и те скоро  Peace

# 326
  • Лондон/Пловдив
За диагностициране и лечение на деца пък дори и на големи съм признала д-р Миленков
Който и да съм изпратила при него е доволен ,аз го използвам само през почивните дни и вечер когато нашата докторка не е на смяна .
А иначе за кичука добра е Румяна Трифонова нашето джп  дано не бъркам името ама от 1 година не сме я посещавали тъй като не сме в Пловдив .

# 327
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив мога да намеря пинарт?

Здравейте   Simple Smile! И аз търсих такова чудо из града, но не намерих. Накрая поръчах от сайт, ако искаш ще потърся, че не помня кой. Около 30лв. беше, но съм разочарована, в рекламното клипче изглеждаше мнооого по-интересен.

Аз пък ще помоля да ме насочите къде да наравя пъзел от снимка, за колко време става и каква е цената. В сайтовете които изрових мин. срока за доставка е 4 раб. дни, а ми трябва за вторник. Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 14:59 от Martinche

# 328
  • Пловдив

Аз пък ще помоля да ме насочите къде да наравя пъзел от снимка, за колко време става и каква е цената. В сайтовете които изрових мин. срока за доставка е 4 раб. дни, а ми трябва за вторник. Благодаря предварително   bouquet

Фотото в Подлеза на Тримона.

# 329
Има ли още намаления в МОЛ-а ... по-специално ме интересува Калиопе.

Общи условия

Активация на акаунт