Къде в Пловдив???-18

• 89 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета, от къде да си купя кошничка за варене на пара-на зеленчуци и други.
Имах една хубава, но малките я ползваха за летяща чиния и... Crazy
В магазина, който е в Мол Галерия точно до входа имаше за различни големини тенджери

Аз първо там проверих, но бяха свършили, благодаря ти много:)

# 406
Момичета извинете ме ,но имам спешно питане: къде в Пловдив има обществена пералня?

Кючука, на Вапцаров, Смирненски на Ландос

# 407

Къде в Тракия има млекомат?
Млекомат в Тракия съм виждала до строителния магазин на хлебозавода където е стария зеленчуков пазар. Като тръгнеш по посока Детски свят от ляво. Дано да не се го махнали, че съм го виждала преди 1/2 месеца.

там е,но какво представлява Rolling Eyes пускаш монета и кравата ти дава мляко ли  Laughing

Хи хи хи има си го млекомата още, аз редовно си вземам мляко от там! Хубаво е млякото между другото. Една машина, която поддържа млякото н 4 градуса, пускаш монетки и ти пуска мляко.

# 408
  • тук-там
там е,но какво представлява Rolling Eyes пускаш монета и кравата ти дава мляко ли  Laughing
Хи хи хи има си го млекомата още, аз редовно си вземам мляко от там! Хубаво е млякото между другото. Една машина, която поддържа млякото н 4 градуса, пускаш монетки и ти пуска мляко.
[/quote]

и колко струва литъра...за първи път чувам за такова нещо  newsm78

# 409
  • Пловдив

Къде в Тракия има млекомат?
Млекомат в Тракия съм виждала до строителния магазин на хлебозавода където е стария зеленчуков пазар. Като тръгнеш по посока Детски свят от ляво. Дано да не се го махнали, че съм го виждала преди 1/2 месеца.

А бутилка пуска ли или си носиш Laughing
сериозно...

# 410
  • Пловдив
Аз взимах от тях мляко преди, но вече не идват в нашия квартал...

Някой знае ли кой ден са на Събота пазара и от колко до колко часа?

# 411
  • Пловдив
Аз взимах от тях мляко преди, но вече не идват в нашия квартал...

Някой знае ли кой ден са на Събота пазара и от колко до колко часа?

Не знам дали са същите с млекомата, но скоро звънях на Екопродукт да питам кога и къде спира тяхното камионче и съм записала за Събота пазара:
понеделник, сряда, петък: 14-18ч
събота - от сутринта до към 14 часа или докато свърши млякото Simple Smile
Нашите са ходили тази събота, имало е опашка 7-8 човека. Аз ги питах дали не идват някъде в центъра, но засега не идвали. Обаче казаха, че ако се организираме повече хора, ще идват. Давайте да се организираме Simple Smile

# 412
И аз се интересувам в центъра. А, за подквасване как е?

Кажете за тази Гоцемания - какво представлява, за каква възраст е, че ей го 5-ти утре Simple Smile

# 413
  • София / Пловдив
...

Кажете за тази Гоцемания - какво представлява, за каква възраст е, че ей го 5-ти утре Simple Smile

Участието им в Гранд-а ли имаш предвид?
Личното ми мнение е, че по - добре да дам тези 5лв. за истинско представление в Кукления театър!

# 414
...

Участието им в Гранд-а ли имаш предвид?
Личното ми мнение е, че по - добре да дам тези 5лв. за истинско представление в Кукления театър!

А, може ли все пак да обясниш какво представлява, защото аз идея си нямам?

# 415
  • Пловдив
Момичета, знам че въпроса ми е за здравния справочник, но тук ще ми дадете повече отговори. Кръстницата на Любчо иска юни месец да смени педиатърката на децата, защото много се чака при нея, а е и пенсионерка. Та да си дойда на въпроса: препоръчайте педиатър във Втора поликлиника.

# 416
  • София / Пловдив
....
А, може ли все пак да обясниш какво представлява, защото аз идея си нямам?

Двама души са - играят Гоце и Меце, облечени са като клоуни, правят разни смешки и игри. Ето да ги видиш как изглеждат:

На мен поне не са ми от любимите. Пак казвам - лично мнение. Има деца, които ги харесват.

# 417
Момичета, знам че въпроса ми е за здравния справочник, но тук ще ми дадете повече отговори. Кръстницата на Любчо иска юни месец да смени педиатърката на децата, защото много се чака при нея, а е и пенсионерка. Та да си дойда на въпроса: препоръчайте педиатър във Втора поликлиника.

Препоръчвам ти Д-р Дюкенджиева -страхотен педиатър е  Peace

# 418
Някой ходил ли е в салон Мерлин на козметик? Гледам, че имат оферта за почистване на лице+йонофреза в един от сайтовете за групово пазаруване и се чудя Thinking

# 419
  • Пловдив
Някой ходил ли е в салон Мерлин на козметик? Гледам, че имат оферта за почистване на лице+йонофреза в един от сайтовете за групово пазаруване и се чудя Thinking
И аз се интересувам от този салон, а също и от салон Диамант в х-л Новис.Прилични ли са, ако някой е ходил, моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт