Къде в Пловдив???-18

• 89 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, в предната тема бяхте коментирали логопеди. Прочетох инфото, но можете ли да ми кажете колко струва една консултация при такъв специалист? Интересува се моя приятелка, даже по-специално цената при Вася Вергова, ако знаете, да споделите. Благодаря ви предварително!
мисля, че е 15 лв на час/посещение
можеш да й звъннеш да провериш
ако не друго, Вася Вергова е човекът - моето дете още я търси и си пита къде е моята логопедка
при нея се ходи с удоволствие, тя има страшно позитивно излъчване

# 481
Здравейте  Hug
Някой дали има информация къде в Пловдив може да се продават колички Грако  newsm78 Съжалявам, ако въпросът вече е обсъждан, но не намирам никакво инфо  Confused Бих искала да видя на живо, за да се ориентирам - защото харесах в нета, но не мога просто така, по картинка да поръам, а около мен няма мами с такава марка колички  Rolling Eyes
Ще съм много благодарна, ако някой сподели   bouquet

# 482
  • София / Пловдив
Момичета, в предната тема бяхте коментирали логопеди. Прочетох инфото, но можете ли да ми кажете колко струва една консултация при такъв специалист? Интересува се моя приятелка, даже по-специално цената при Вася Вергова, ако знаете, да споделите. Благодаря ви предварително!
мисля, че е 15 лв на час/посещение.....

Маааалко повече е, 20лв. на посещение /45мин. урок/. При по - често ходене прави отстъпки.
Обследването май беше 25 лв.

# 483
И аз същото искам да знам, дали имат телефони за поръчка и ако може да ми препоръчате други китайски ресторанти.?

Аз препоръчвам ресторант Азия, ето и менюто, телефони за поръчки има също: http://asia.---достатъчно заливане на теми със спам---/
Аз лично тях най-си ги харесвам. Като взема от другаде, обикновено съжалявам. Герджика не съм го пробвала, че ми е далече.

Какъв спам?!?!?!
Сума ти линкове се дават в тоя форум,сега сакън спам?

# 484
  • Пловдив

Какъв спам?!?!?!
Сума ти линкове се дават в тоя форум,сега сакън спам?

автоматично е заложено това със спама-не се коси Wink

# 485
  • Пловдив
Момичета имам едно питане килими от този вид как се почистват ,къде мога да го занеса  newsm78.

Такъв килим и аз имам  Crossing Arms мноооого трудно се почиства.Тупам всяка седмица,прахосмуча почтивсеки ден и все неми харесва.Прала съм го вече няколко пъти в тепавицата,която след гробищата по пътя за Рогош-доволна съм.

# 486
  • Лондон/Пловдив
darusha5K  и аз го тупах всяка седмица ,но сега ме няма в БГ и искам като си дойда да го изпера .

# 487
Кажете отзиви за детски център Макуин, че гледам са пуснали оферта в колективните сайтове.

# 488
  Аз съм много доволна, бяхме на няколко празника там и реших и за РД на моето детенце да разнообразим. Чудесно мина. Най-добре отиди на място да го видиш, много е хубаво.

# 489
  • София
Аз вече купих 2 ваучера за ДЦ, каквото и да е, ще поиграят децата, а там има и пицария за възрастните, тъй че облагата е взаимна.

# 490
  Аз съм много доволна, бяхме на няколко празника там и реших и за РД на моето детенце да разнообразим. Чудесно мина. Най-добре отиди на място да го видиш, много е хубаво.
А може ли да ми кажеш адреса,знам че е някъде на бул. "Руски",а ми се иска тези дни и ние да го посетим  Wink

# 491
  • Пловдив
Мъж ми е по детските центрове в последно време и каза, че там е хубаво. Пицарията също е хубава, но присъствах на много неприятна сцена на собственичката и отношението и към персонала много ме позразни. Това да не са ти крепостни селяни  Tired Хубава изискана жена изглежда  Thinking  Отврати ме и сега дори не ми се ходи там, а готвят вкусно и десертите са страхотни. Обстановката е приятна, има екрани да виждаш детето в детския център, макар че дъщеря ми сама не я оставяме.  

# 492
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубав халат?  Rolling Eyes

Едит: ... и малка сребърна детелинка за късмет?

# 493
Мерси за коментарите. Щом сте доволни от центъра, ще взема 1 ваучер и аз. Само не знам, защо са го измислили 5 часа за 6лв по 1 час или всичките наведнъж, а не може да си ги разделиш както искаш Thinking

miss_74 , в офертата пише : ''Адрес: ул. ”Порто лагос” 49''.

# 494
  • Пловдив
JeniB , сигурно може да платиш един час с ваучера и после още един час за 3 лева, колкото е редовната цена. И така стават два часа за 4 лева, а не за 6 лева. На мен ми е много близо, но ние не ходим всеки път на едно и също място и затова се чудя да купя ли и аз ваучер  Thinking Иначе там има нов магазин на КАНЦ, но още е слабо зареден. Казаха, че тепърва щи получават нова стока.

Общи условия

Активация на акаунт