Къде в Пловдив???-18

• 89 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Синът ми много обичаше /и обича, но вече е ГОЛЯМ  Laughing/ Гоцомецанците, разбират си хората от работата и добре забавляват децата.  Peace

# 421
  • ПЛОВДИВ
Някой ходил ли е в салон Мерлин на козметик? Гледам, че имат оферта за почистване на лице+йонофреза в един от сайтовете за групово пазаруване и се чудя Thinking
И аз се интересувам от този салон, а също и от салон Диамант в х-л Новис.Прилични ли са, ако някой е ходил, моля да сподели.
За салон Диамант съм била един път на педикюр и останах много доволна и от отношение и цени, но тогава жената която ме правеше и беше последен ден.

# 422
  • София
Някой ходил ли е в салон Мерлин на козметик? Гледам, че имат оферта за почистване на лице+йонофреза в един от сайтовете за групово пазаруване и се чудя Thinking
И аз се интересувам от този салон, а също и от салон Диамант в х-л Новис.Прилични ли са, ако някой е ходил, моля да сподели.
А бе и аз й се чудя на тази оферта, обаче малко ме смущава факта, че от вчера до днес има само 2 купени ваучера. А салон Диамант имаха и оферти преди Коледа, тогава някъде четох положителни отзиви за тях, но все пак ми е странно, че са само 2 ваучерите.

# 423
Момичета, знам че въпроса ми е за здравния справочник, но тук ще ми дадете повече отговори. Кръстницата на Любчо иска юни месец да смени педиатърката на децата, защото много се чака при нея, а е и пенсионерка. Та да си дойда на въпроса: препоръчайте педиатър във Втора поликлиника.
Др Григорова  Peace

Работи ли още китайския ресторант Герджика ( на моста)  bouquet

# 424
А бе и аз й се чудя на тази оферта, обаче малко ме смущава факта, че от вчера до днес има само 2 купени ваучера. А салон Диамант имаха и оферти преди Коледа, тогава някъде четох положителни отзиви за тях, но все пак ми е странно, че са само 2 ваучерите.
A, каква е офертата за този Диамант? Може и на лични да ми я прати някой, да не се отклоняваме много тук.
Иначе за Мерлин има 17 купени ваучери, а е от днес обявата.

# 425
  • Пловдив

В този сайт има всички актуални оферти за Пловдив:
http://www.vsichkioferti.bg/?cat=4

# 426
Китайският ресторант на Герджика си работи

# 427
  • Пловдив
И аз се интересувам в центъра. А, за подквасване как е?
.....

Става. Не е много маслено, обаче, става примерно като мляко 2-3%  Grinning

Между другото днес към 8.30ч. "хванах" млякото да завива към Понеделник пазара.

Китайският ресторант на Герджика си работи

А бива ли го?

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 16:19 от jul

# 428
  • ПЛОВДИВ
И аз същото искам да знам, дали имат телефони за поръчка и ако може да ми препоръчате други китайски ресторанти.?

# 429
И аз се интересувам в центъра. А, за подквасване как е?

Кажете за тази Гоцемания - какво представлява, за каква възраст е, че ей го 5-ти утре Simple Smile

Аз не съм подквасвала ,но редовно си пазарувам от Екопродукт. Когато се свари млякото отгоре има каймак и наистина вдъхва доверие.Мандрата не е точно в Хисаря , а някъде по пътя за Михилци.Имат и кисело мляко в кофички, продават го по магазините.Бях питала за подквасване и ми казаха да си подквасвам пак с тяхното мляко, много добре се получавало, но все не ми остава време.

# 430

Къде в Тракия има млекомат?
Млекомат в Тракия съм виждала до строителния магазин на хлебозавода където е стария зеленчуков пазар. Като тръгнеш по посока Детски свят от ляво. Дано да не се го махнали, че съм го виждала преди 1/2 месеца.

там е,но какво представлява Rolling Eyes пускаш монета и кравата ти дава мляко ли  Laughing

Хи хи хи има си го млекомата още, аз редовно си вземам мляко от там! Хубаво е млякото между другото. Една машина, която поддържа млякото н 4 градуса, пускаш монетки и ти пуска мляко.

А бутилка пуска ли или си носиш Laughing
сериозно...
Литъра на млякото е 1,20 лв. Може да се пуснат и 10 стотинки  и ще пусне мляко за толкова-идеята ми е, че не е задължително да са кръгло число литрите. Приема монети от 5 ст. до левче, пуска един литър, спира за да си смениш бутилката и така. Там има платстмасови бутилки от 1 л. , нови разбира се. Млекомата сутрин не знам от колко работи /май от 7/, но вечер е до 10 часа-доста е удобно! Млякото е сурово, варя си го вкъщи.Има подробна инфо за масленост и др. характеристики, както и от къде е -от коя кравеферма, има и телефони за контакт. Ами това се сещам, ако има нещо-питайте:)

# 431
  • тук-там
А как изглежда този млекомат? Mr. Green Като кафемашините или... Rolling Eyes

# 432
И аз същото искам да знам, дали имат телефони за поръчка и ако може да ми препоръчате други китайски ресторанти.?

Аз препоръчвам ресторант Азия, ето и менюто, телефони за поръчки има също: http://asia.zona.bg/
Аз лично тях най-си ги харесвам. Като взема от другаде, обикновено съжалявам. Герджика не съм го пробвала, че ми е далече.

# 433
# 434
Момичета и момчета, моля да ми препоръчате :
-Климатик 12-ка инвертор, без особени екстри , като йонизиране на въздуха и т.н.По-важно е да е енергиен клас А.
-Латекс с по-голяма покривност../Не държа да е от най-скъпия./
-Водопроводчик
- Дърводелец или фирма, които да ми направят оборудване за магазин . Ще разполагат с време от 5 до 7 дни.
Климатикът и латексът ми трябват за утре, а майсторите - най-късно за понеделник.
Предварително благодаря на всички!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт