Къде в Пловдив???-18

• 89 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Имам нужда да купя  хубава мъжка жилетка. Някой знае ли къде?

# 496
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубав халат?  Rolling Eyes

Едит: ... и малка сребърна детелинка за късмет?

Зависи колко пари си готова да отделиш. Но хубав на хубава цена- магазинчето за хавлиени изделия на светофара на Гладстон.
За детелинка- виж на сребърните сергии на Джумаята. Или на Отец паисий- има няколко магазина за сребро.

# 497
  • Пловдив
Този магазин при светофара на Гладстон, след тунела и аз го бях цитирала, но за спално бельо. Забелявах обаче, че имаха много хубави халати, не помня цени, но мисля че бяха добри.

# 498
  • Пловдив
Пепи, все пак цената да не е 300 или повече...  Laughing

За  това http://www.bgmaps.com/link/6ECE11BA9DD8CC127282315982883372 ли става дума? Или не се сещам за точния магазин?!
Ако може и малко информация за цените да ми дадеш:)

# 499
Мерси за коментарите. Щом сте доволни от центъра, ще взема 1 ваучер и аз.
...
А за какви ваучери говорите?Аз живея в блока над детския център,а не съм разбрала за оферта...?Thinking

# 500
# 501
Зравейте,знае ли някой къде мога да намеря   евтини вътрешни интериорни врати?  А също и плочки за баня ? Магазини за плочки-много,но все пак има ли доволни от конкретен магазин,в който да са хубави,качествени и на поносими цени?  bouquet

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 16:13 от giga b

# 502
  • София
ДЦ Маккуин е след моста на ВХВП веднага в дясно, в новата сграда, някакъв търговски център е там. Няма нищо общо с бул. Руски. Naughty

# 503
Зравейте,знае ли някой къде мога да намеря   евтини вътрешни интериорни врати?  А също и плочки за баня ? Магазини за плочки-много,но все пак има ли доволни от конкретен магазин,в който да са хубави,качествени и на поносими цени?  bouquet
Аз купувам нашите плочки и гранитогрес от "Валентино дизайн" в магазин Нева. Има всякакви модели, и евтини и не чак толкова евтини, доволна съм и от обслужването Peace

# 504
Знаете ли къде мога да намеря пюретата на Семпер.Сега видях, че имат хубав асортимент, но не са широко разпространени? И ориентировъчни цени и отзиви няма да са ми излишни.

# 505
  • Пловдив
Пепи, все пак цената да не е 300 или повече...  Laughing

За  това http://www.bgmaps.com/link/6ECE11BA9DD8CC127282315982883372 ли става дума? Или не се сещам за точния магазин?!
Ако може и малко информация за цените да ми дадеш:)

Оооо, за цените ще те излъжа, че отдавна не съм минавала. Спомням си че миналата година купихме хубава плажна хавлия на малкия (огромна) за 15лв. Предполагам халатите ще са до 50лв. Линка не се отваря. На Гладстон няма друг такъв. Точно на светофара преди качването на моста.

# 506
Зравейте,знае ли някой къде мога да намеря   евтини вътрешни интериорни врати?  А също и плочки за баня ? Магазини за плочки-много,но все пак има ли доволни от конкретен магазин,в който да са хубави,качествени и на поносими цени?  bouquet
Аз купувам нашите плочки и гранитогрес от "Валентино дизайн" в магазин Нева. Има всякакви модели, и евтини и не чак толкова евтини, доволна съм и от обслужването Peace
За вратите - най-доброто съотношение качество/цена в евтиния ценови сегмент за мен са китайските врати до Греми - срещу Пощата - точно от другата страна на бул. Цар Борис III. Имаме такива (купувани от другаде) от около 2 години и засега нямам забележки по качеството  Peace Избор има на цветове, размери и модели ( със или без стъклени елементи) и като питах лятото за срок за изпълнение и монтаж, времето беше към седмица.
За теракот - Досев на бул.България (кръстовището с Васил Априлов) предлагат испански и италиански на добри цени и прави отстъпки (не само за количество, но и ако купуваш и други санитарии от магазина)

# 507

Какъв спам?!?!?!
Сума ти линкове се дават в тоя форум,сега сакън спам?

автоматично е заложено това със спама-не се коси Wink

Хе хе мерси Elfita, впрегнах се нещо:))))

# 508
  • Пловдив

Оооо, за цените ще те излъжа, че отдавна не съм минавала. Спомням си че миналата година купихме хубава плажна хавлия на малкия (огромна) за 15лв. Предполагам халатите ще са до 50лв. Линка не се отваря. На Гладстон няма друг такъв. Точно на светофара преди качването на моста.

Мерси!

# 509
  • ПЛОВДИВ
Здравей за плочки мога да ти препоръчам магазин "Вайк" на Кукленско шосе имат български и италиански на добри цени също така може да ти направят проект. Мисля, че от скоро правят плочки по испански модели с вносни машини. Ето тяхна страница която намерих във ФБ http://www.facebook.com/pages/VAJK-EOOD/117840914949900?v=wall.

Общи условия

Активация на акаунт