Къде в Пловдив???-18

• 89 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Затварям магазин БГ БЕБЕ на бул.Македония 47 и правим голяма разпродажба- 30% намаление на дрехи и играчки и 20% намаление на аксесоари- биберони, шишета и залъгалки.
Срок до края на месеца.

добра информация за разпродажбата,но кофти че затваряте магазина-хубави неща съм купувала от вас
местите магазина или изобщо няма да има магазин

Госпожа хазайката реши че щом сме три години вече там, сме се напечелили яко и напук на всякаква логика ни дигна наема.Живота във Виена също бил поскъпнал и тя била принудена да го направи.И на мен ми писна да се занимавам с некоректни хазай дето броят колко майки били влезнали..Ако някой дойде по-нататък в цеха-добре дошъл , никой няма да върна, но аз бях до тук. За вода от извора следете страницата ни във Фейсбук- BG BEBE .

# 526
  • до Пловдив

Здравейте! Затварям магазин БГ БЕБЕ на бул.Македония 47 и правим голяма разпродажба- 30% намаление на дрехи и играчки и 20% намаление на аксесоари- биберони, шишета и залъгалки.
Срок до края на месеца.

добра информация за разпродажбата,но кофти че затваряте магазина-хубави неща съм купувала от вас
местите магазина или изобщо няма да има магазин

Госпожа хазайката реши че щом сме три години вече там, сме се напечелили яко и напук на всякаква логика ни дигна наема.Живота във Виена също бил поскъпнал и тя била принудена да го направи.И на мен ми писна да се занимавам с некоректни хазай дето броят колко майки били влезнали..Ако някой дойде по-нататък в цеха-добре дошъл , никой няма да върна, но аз бях до тук.

А КЪДЕ ВИ Е ЦЕХА  newsm78

# 527
  • София / Пловдив

На ул."Персенк" 3.

# 528
Емстерс, Drozi, sladko frape -благодаря  за помоща ,ще обиколя всички магазини,които сте посочили.  bouquet

# 529
  • Пловдив
Моля, да ме насочите къде продават ковано желязо, интересува ме за ограда, преди няколко години купихме от Хелиос, но вчера като отидох на място, се оказа, че вече не продават!

# 530
На бул.Македония в Кючука има едно магазинче,което е само за ковано желязо.Не знам обаче какво точно предлагат-отвън се виждат разни неща, предполагам работят и по поръчка.

# 531
  • Майничка
Виоленца, на ул."Модър" (като свиеш от Коматевско шосе вдясно след старческия дом), веднага след оградата на старческия дом има едни бараки, там изработват, има и табела "ковано желязо".

# 532
  • Пловдив
Ето тук - http://www.bgmaps.com/link/6FF31A4E65BE72E4D4900C337A346DDB (или на съседната успоредна улица "Цветарска") съм виждала табела за ковано желязо на една от къщите. И телефон имаше, обаче сега ми е малко далечко (че с малкия се движим вече без количка).

# 533
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се намерят карнавални костюми-може и под наем Peace

# 534
Моля, да ме насочите къде продават ковано желязо, интересува ме за ограда, преди няколко години купихме от Хелиос, но вчера като отидох на място, се оказа, че вече не продават!

Румен Георгиев - 0888826848- Висок клас мебели от метал, огради, парапети, врати, кострукции и др.
Изключително интелигентен човек.

# 535
  • Майничка
Къде в Пловдив могат да се намерят карнавални костюми-може и под наем Peace

В "101 (или колкото са там) балона" на "Антим І" има, не зная дали дават под наем.
"Пен силует" със сигурност и шият, и дават под наем, базата им е на "Брезовско", малко преди хотела, вляво, а магазинът - на "Леонардо да Винчи", посока "Мария Луиза", от дясната страна на уличката, под новите кооперации.
В "Капана" също съм виждала в едно магазинче/занималня, някъде откъм гърба на Халите, но не съм сигурна за точното място.

# 536

Ето още едно предложение за ковано желязо www.hefest-plovdiv.com
Фирмата се намира на Пазарджишко шосе, малко след център за гуми Диана.

# 537
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet утре ще обиколя предложенията!

# 538
Срок до края на месеца.

бг бебе са страхотни дрехи - и материи и модели, малката трътка с удоволствие си я обличам с всичко тяхно

# 539
  • Пловдив
О, БГ БЕБЕ имаха магазин в подлеза на Тримонциум и много ги харесвах, страхотни модели и качество. Мислех, че не се произвеждат вече. Сега ще тичам да накипря и малкия разбойник. Жалко, че затваряте магазина и то по такава причина  Tired

Общи условия

Активация на акаунт