Къде в Пловдив???-18

• 89 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Наминавам да кажа, че в магазин "Леро" днес и утре / сигурно по случай Св.Валентин /, има 30% отстъпка на Ести Лаудер, Дона Карън и Клиник, всичко, и бяла и декоративна козметика. Доста приятно ме изненадаха и се сдобих с нова спирала Peace

Много се извинявам,но къде е този магазин  Embarassed   Като име нищо не ми говори  newsm78

Баш на главната е, след Макдоналдс в посока Джумаята - до стълбите на Каменица

# 556
  • Пловдив
Наминавам да кажа, че в магазин "Леро" днес и утре / сигурно по случай Св.Валентин /, има 30% отстъпка на Ести Лаудер, Дона Карън и Клиник, всичко, и бяла и декоративна козметика. Доста приятно ме изненадаха и се сдобих с нова спирала Peace

Благодаря ти за инфото  bouquet, утре ще намина да си напазарувам!

Има ли поръчали торти или мъфени от Tanyas bakery home made на Карловска?
Вчера случайно минавах от там и видях, че имат много уникални неща, за съжаление имах доста да обикалям и нищо не купих за вкъщи  Tired

# 557
  • София

Благодаря ти за инфото  bouquet, утре ще намина да си напазарувам!

Има ли поръчали торти или мъфени от Tanyas bakery home made на Карловска?
Вчера случайно минавах от там и видях, че имат много уникални неща, за съжаление имах доста да обикалям и нищо не купих за вкъщи  Tired
Къде по-точно се намира на Карловска? Сладкарничка ли е това?

# 558
Търся диадема с мишешки уши (може и комплект с опашка) за дете.
В 101 балона има, ама в лилаво  Crazy и цената не ми се понрави... така, че помагайте    bouquet

# 559
Tanyas bakery home made - няма да съжаляваш!
Опитай френска домашна торта

# 560
А къде точно се намират тези сладости на Карловска?
Ух днес съм на плодово-оризов ден и само като пиша ми потичат лигите Laughing

# 561
В 101 балона има, ама в лилаво  Crazy и цената не ми се понрави... така, че помагайте    bouquet

магазин артланд в началото на железарска от страната на тунела

# 562
  • Пловдив
cleare,проблемът не е в теб.Работно време от време на време не е нормално

От Маккуин и аз не съм очарована-тясно и със съвсем елементарни играчки.повечето ги имаме и на моята не й е интересно

# 563
е, при положение, че вече трета година вкарвам всичките си играчки от чужбина, защото не се предлагат никъде тук, освен интреактивния модул Комфиленд в плейграунда на Тон Бонбон в Стара Загора, и аз не мога да се сетя за играчки, които моите клиентчета нямат.
Децата, които ходят по детски центрове са презадоволени и играчки отдавна не ги впечатляват...
Добрият детски център единствено е съвкупност от безопасност, сигурност, отношение, грижа, чистота и добро настроение за децата. Шест елементарни неща невероятно трудни за постигане обаче.

# 564
  • Пловдив
Съгласна съм с Каспър. Моето лудо детенце ходи там да беснее, да скача, да тича, да се катери..... защото в къщи не може да изразходва толкова енергия.  Peace Има здравословен и био магазин на "Скайлер", но вчера не можах да разгледам, защото бях с дъщеря ми, а с нея в магазин не влизам. Naughty То е кошмар и за мен, и за продавачките и не им го причинявам  Laughing Има и био козметика.

# 565

магазин артланд в началото на железарска от страната на тунела
Мерси   bouquet

# 566
  • Пловдив
Мами,дайте идея къде в "Кършияка" можем да хапнем вкусно за обяд?Среден клас заведение. Peace

# 567
Мами,дайте идея къде в "Кършияка" можем да хапнем вкусно за обяд?Среден клас заведение. Peace
Пицария "Ла Рива" е приятно местенце. Намира се на ул. Порто Лагос

# 568
  • Пловдив
Tanyas bakery home made се намира на Карловска 47, обаче всъщност лицето на магазинчето е от другата страна, като минете магазина за водопроводните части на края на улицата, от ляво  има една кафява кооперация, заобикаляте я, изкачвайки се по едни стълби и там го открих, имаха страхотни сладкишчета и мъфени, сърца на клечка и много красива торта, но за съжаление не можах да опитам вкуса Rolling Eyes

Аз чакам с нетърпение да отворят  италианската сладкарница/пастичери до у-ще А Константинов, там ще продават такива вкусотийки Crazy

Дайте идея къде продават конструктори, от тези с металните елементи за слобяване, обиколих Джъмбо, Метро, Хиполенда и няма!

# 569
....едно време имаше на втория етаж на Халите на центъра...в магазина на ,,Лего'' newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт