Къде в Пловдив???-18

• 89 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
+1 за Зара Кехайова  Peace

# 646
  • Пловдив
Офертата е за 17, ама може да се ходи и в другите часове на студиото, ако си имаш карта за тях  Grinning
MiaMIa, какъв детокс на сокове, зима иде пак, режи сланината  Twisted Evil (сори, ама не се сдържах hahaha)
[/quote]

Ей сега ще метна едни пръжки с лук Joy

Аз да кажа за много добра пица /изненадващо!/, която си е точно като италианска. Пицарията се казва Originalle, намира се на ул. Митрополит Панарет 25
Ние си поръчахме пица за вкъщи и бях ама супер очарована, завдението нямам идея как е, ама пиците....Simple Smile
Не ме мразете много диетстващите, мен питате ли ме с тия сокчета хи хи хииии
[/quote]

Я,я обясни по-точно къде се намира... Wink то е ясно,че ще се яде Laughing

# 647
Ходих в Изидент, препоръчаха ми д-р Кехайова. Направи ми добро впечатление постъпката.
Благодаря за отговорите.

# 648
Само да се оплача - няма по-скапан интернет от Blizoo...  :bad-words
Пълен лом.

# 649
Офертата е за 17, ама може да се ходи и в другите часове на студиото, ако си имаш карта за тях  Grinning
MiaMIa, какъв детокс на сокове, зима иде пак, режи сланината  Twisted Evil (сори, ама не се сдържах hahaha)

Ей сега ще метна едни пръжки с лук Joy

Аз да кажа за много добра пица /изненадващо!/, която си е точно като италианска. Пицарията се казва Originalle, намира се на ул. Митрополит Панарет 25
Ние си поръчахме пица за вкъщи и бях ама супер очарована, завдението нямам идея как е, ама пиците....Simple Smile
[/quote]

[/quote]

Да ти кажа хич не знам къде е тази пицария-адреса го намерих в нет. Ние ровехме из страницата ам-ам и там случайно попаднахме на тях и тъй като и цените им са чувствително по-добри от тези на Верди, решихме да пробваме два вида пици-е, няма такъв кеф. Поне на нас ни харесаха много:) адреса виж къде е в bgmaps.com Приятен апетит:)

# 650
  • Пловдив
Само да се оплача - няма по-скапан интернет от Blizoo...  :bad-words
Пълен лом.

Що?Ние от много време сме на него и досега няма отказ... Rolling Eyes
Я кажете за този на Булсатком?

MiaMIa... Hug

# 651
  • Пловдив
Кажете кой от коя кабелна е доволен и има ли опция връщане на програми, че ДСС вече мноо ме ядосаха Twisted Evil относно интеренета най-доволна съм от Ейнджъл и май пак ще се върнем при тях, но трябва да избера кабелна  Rolling Eyes

И една лоша новина за пловдивчани, особено закупилите вече билети  ooooh!
http://news.plovdiv24.bg/230424.html#ixzz1E8rqrMnc

# 652

MiaMIa,

Пицарията се намира в подножието на Стария град. От Понеделник пазара в посока изток от лявата страна.
От площад Шахбазян, до хотел "Севънхилс" от дясно.
В пицарията избягвайте местата в средната зала, защото косата и дрехите се попиват от изпаренията от пещта. В другите 2 зали - няма проблем.
Освен пиците, мога да ви препоръчам: пърленките с кашкавал и картоф на керемида с 4 вида сирена.
Почти винаги собственикът  е в заведението и се старае всички клиенти да са добре обслужени.
Добър апетит!  chef

# 653
Търся отзиви за "Изидент" до Новотела. Как са зъболекарите там?
Много съм страхлива и ми трябва много внимателен хирург.

Там водя сина ми от горе долу 2 годишен. Доволна съм много от центъра, но впечатленията са ми за детските!
А за добър хирург-винаги ми препоръчват Зара Кехайова, много известен хирург е-контакти има в гугъл, ако решиш.
Аз съм ползвала услугите и на Изидентския хирург- д-р Заваринов! Много съм доволна, изтърпя ми всички лиготии...

# 654
  • Пловдив
Кажете кой от коя кабелна е доволен и има ли опция връщане на програми, че ДСС вече мноо ме ядосаха Twisted Evil относно интеренета най-доволна съм от Ейнджъл и май пак ще се върнем при тях, но трябва да избера кабелна  Rolling Eyes

Ние ползваме N3 и сме много доволни-кабелна+цифрова+HBO ( и прилежащите му канали) и интернет за 36 лв.

# 655
  • София / Пловдив
За стоматолог - хирург - аз също препочвъм горещо Зара Кехайова!

# 656
Стоматолог-хирург Деян Деянов......направи ми страхотна усмивка Mr. Green

# 657
  • Пловдив

Ние ползваме N3 и сме много доволни-кабелна+цифрова+HBO ( и прилежащите му канали) и интернет за 36 лв.

N3 нямат мрежа в целия град - поне в центъра все още нямат. Аз по тази причина се наложи в новия апартамент да викна пак ДСС-то, защото нямах друга възможност. Съседката до нас ми даде някакви надежди, че N3 може би до края на годината ще се появят в района на Военна болница.

Виоленца, това с връщането на канали назад го има само в ДСС, ако не се лъжа. Иначе Куулбокс ми ги бяха похвалили на мен, но при нас трябваше да дупчат, защото са с оптичен кабел.

# 658
  • Пловдив
Цитат

Ееее много лошо.

Някой ходил ли е до бюрото по труда тези дни,чака ли се много.

# 659
  • Пловдив
Виоленца, това с връщането на канали назад го има само в ДСС, ако не се лъжа. Иначе Куулбокс ми ги бяха похвалили на мен, но при нас трябваше да дупчат, защото са с оптичен кабел.

Връщането го имат  и N3, а преди няколко месеца ми казаха, че и Близу ще пускат такова, та за това питам!
След малко ще звънна на N3 да ги питам имат ли до нас кабели!

Момичета, на  26 и 27 февруари от 10 до 18ч в МОЛ Пловдив от ДБМ организираме Мартенски благотворителен базар

на 24 и 25 в четвъртък и петък от 18-20ч също ще има момичета, които ще продават мартеници, знаете, че 100% от средствата са за домовете, които посещаваме

Очакваме да ни подкрепите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт