Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 670
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Ох,и аз искам да потьркам краченце по този на Киво Mr. Green

Embarassed Ами то кой не иска.... То не бе поглед, не бе чудооооооооооооо...........!!!!!!!
Чудим се къде да се наврем вече като го гледаме, да не ни гледат мъжете доволните физиономии.
Ама ги е подкарал точно по домова книга, както се изразява моята darling Gospogata!
Като ги гледам наред - Пейкер, Бихтер, Елиф, Нихал - и с баба си Ферди флиртува непрекъснато, а сърцето му - като птичка в клетка - и тая е моя и другата не си я давам / Няма да излизаш.../
Горкия има нужда от сериозна помощ - да се запрятаме, момичета!

Давай да тръгваме , че то както ги е подкарал , не можем се вреди ! Joy

# 151
  • Пловдив

До него май има място само за една.

# 152
Брех голямо писане , изтървах ви

# 153

До него май има място само за една.

Че ние едно по една , mariana51  Hug ! Няма да го стресираме , я ! Wink

# 154
  • Пловдив

От мен една целувка за лека нощ.

# 155
Здравейте на всички  Hug ... доста сте писали и не можах да ви изчета , но все пак искам да поздравя Тина за прекрасната тема ... А в анкетата гласувах за Хилми и Бешир ... за Хилми - за мен той е човек , който не оценява какво има , а за Бешир - в него нещо ме дразни може би е нерешителността му и определено още нещо ... . А за днешния епизод мисля , че Бехлюл постъпи егоистично с това , което каза на Нихал ( да не се среща с никой друг )  , но все пак малко се посмях . А може ли да помоля някой, който знае и би искал да ми разкаже  Wink  Бехлюл как по точно се отказва от годежа с Елиф и какво става  Flutter .

# 156
# 157
Е като гледате тези снимки нали се сещате, че терзийска е с Киво на дискотека и го е снимала  отстрани hahaha hahaha hahaha

# 158
А, тая любов между Бихтер и Бехлюл, дето толкова я възхвалявате, мен пък хич не ме кефи.  Първо  от морална гледна точка - дето се вика "храни куче, да те лае". Не знам точно как се развива сериала нататък, но ако наистина тея двамата се събират, ще е доста кофти спрямо Аднан, който е отгледал Бехлюл като собствен син и не ги е лишил от нищо. А колкото до тезата, че люовта им била хубава, защото трябвало да е бъде тайна, точно там не съм съглсна. Може би има тръпка от усещането да прегрешават тайно, но съвсем скоро, когато всичкото им излезе наяве, любовта, която така настояват, че я има, ще изчезне ( както по разкаите ви разбирам, че става, извинявам се в случай, че не съм разбрала добре какво сте разказвали за понататъпното разивите )

# 159
Е като гледате тези снимки нали се сещате, че терзийска е с Киво на дискотека и го е снимала  отстрани hahaha hahaha hahaha

Тя една да се вреди , после лесно ! Wink

# 160
  • Стара Загора
Записвам се и се връщам да Ви чета

# 161

Тя една да се вреди , после лесно ! Wink

Ще разорите момчето с вашите дискотеки hahaha

# 162
  • София
scienza, точно ! Докато е тайна е хубаво. Но когато стане( не знам дали става всъщност ,явна по някое време ) явна,любовта не е по-силна от урагана,който би я последвал. Whistling Може би за Бих.не е толкова фатално и трудно да се откаже от брака си(все пак един развод ,какво толкова както се вика) ,но за Бехлюл това е семейството му. Така че колкото и да им симпатизирам ( и тайно да се надявам Бехлюл да защити чувствата  им ,като доказателство,че когато я има,любовта е над всичко  Mr. Green ) не знам как би живял човек с такъв товар...За Бехлюл говоря.

Лека нощ от мен.  Peace

# 163
Сигурно сте го обсъждали много пъти , но колко серии е целият филм , наистина нямам възможност да изчета 21 теми , току-що ви открих

# 164
Ама аз имам чувството, че Нихал искаше Бехлюл да реагира по този начин. Затова, когато той й каза, че е мислил, че тя вече не се чува с момчето, Нихал му отвърна, че си е променила решението. По свой начин тя искаше да докаже, че също е харесвано, търсено и ухажвано момиче. Именно затова сцената ми хареса и то много. Нихал показа, че може да се справя, въпреки невинността си и липсата на опит.

Общи условия

Активация на акаунт