Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 521
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехоооо, спинкате ли? Rolling Eyes
Ше пишем тихо да не ви събудим, че некоя мацка може да се стресне и да рипне от парапетЯ. Joy

# 616
Зизу, благодаря  и на теб миличка!  bouquet Явно ще се боря  ---- ама  не знам до кога? newsm78 newsm78 newsm78

За сега ми дават знак, затова  от мен

# 617
  Гони, боричкай се, мила! Всички сме се боричкали! Simple Smile
  Днес съм с муза и нещо за настроение със специална благодарност към Ваня, за добрата песен! Много вярна дружка!
 С буквичките маааааааалко по-късно, че боксчето е тромаво и си чакам реда! Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Vy0lgh5Mu-E

# 618
Таня,за пореден път си точно в целта,както с песента така и с клипа. Hug Hug  bouquet  bouquet

# 619
  Почакай, мила, буквичките/ако не знаеш гръцки, разбира се / че е много готин текста, ама нещо се зори бокса и още чакам да ме пусне да пиша. Simple Smile

# 620

Зизу, да не би и ти да спинкаш вече? Ако е така, спокойна нощ...  bye
 Или може би още мислиш над новия сценарий с цигарка в ръка? smile3529  newsm78  newsm78
Поне една дума или фраза от сценария, не може ли  Praynig - стана много скучно...   gydi

# 621

А, Зизу, току що установих, че си си променила и ника! ЗАЩО?  smile3518
Зизу беше толкова френско - но пък новият ти ник отговаря на турската вълна, на която сме в момента, май...   newsm78 newsm78

# 622
Етоооооо, готова съм най-после! С буквичките....! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

http://vbox7.com/play:f8fec95b

# 623
  • Разград
 Гони, боричкай се, мила! Всички сме се боричкали! Simple Smile
  Днес съм с муза и нещо за настроение със специална благодарност към Ваня, за добрата песен! Много вярна дружка!
 С буквичките маааааааалко по-късно, че боксчето е тромаво и си чакам реда! Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Vy0lgh5Mu-E

Благодаря Танче!

# 624
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

А, Зизу, току що установих, че си си променила и ника! ЗАЩО?  smile3518
Зизу беше толкова френско - но пък новият ти ник отговаря на турската вълна, на която сме в момента, май...   newsm78 newsm78

Тук съм бре... нема къде да ходим...оставам си...накрая... аз, Лили Иванова и Дънкан Маклауд... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 625
  • Разград
ask ve ceza - savas & yasemin - hoa da el 7lemt bieh

http://www.dailymotion.com/video/xgne3p

# 626
здравейте,момичета  bouquet  bouquet
като пуснахте линковете за турските форуми реших и аз да се регистрирам и взех,че постнах,че го следим филма и че той се превежда в БГ...и какво беше учудването ми #Crazy май се оказа,че едната(която май е админ във ф-а)се познава лично с МЙ и като се били срещнали тя му казала,че има фенки и от БГ и от РУ-Я,но той кзал,че са заради излъченият АСИ,а тя казала че е заради ЛиН newsm78 newsm78-ПОНЕ ТОВА БЕШЕ ОТГОВОРА И КЪМ МЕН Peace

# 627
здравейте,момичета  bouquet  bouquet
като пуснахте линковете за турските форуми реших и аз да се регистрирам и взех,че постнах,че го следим филма и че той се превежда в БГ...и какво беше учудването ми #Crazy май се оказа,че едната(която май е админ във ф-а)се познава лично с МЙ и като се били срещнали тя му казала,че има фенки и от БГ и от РУ-Я,но той кзал,че са заради излъченият АСИ,а тя казала че е заради ЛиН newsm78 newsm78-ПОНЕ ТОВА БЕШЕ ОТГОВОРА И КЪМ МЕН Peace

Али, много приятна новина! Simple Smile Да не е Арзум? Трябва да го светнем за какви фенки става дума! Simple Smile Той да не си мисли, че само в Арабските  държави го харесват, щото майка му е сирийка! Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 00:20 от Tanya_M

# 628
Танче,не е Арзум ами GÖNÜLCE

# 629
Аха, май и двете са админи. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт