Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Танче,не е Арзум ами GÖNÜLCE
Ооооо, браточкя...насалсън? Днеска ме изреза по тела кат кисела краставица, ся дано ме отразиш...
   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 631
Ооооо, браточкя...насалсън? Днеска ме изреза по тела кат кисела краставица, ся дано ме отразиш...

ДУШКО ....нЕма кВо да ми се сърдиш ти си ми ИспИсЯлна Бриятелка и ще ме разбереш,няма начин да не си чула малкия-голям мъж на мама какъв кисел беше и още го болеше от инжекцията на леля доктор и аз бях виновна,че го заведох да го боцкат Crossing Arms Crossing Arms

# 632

ДУШКО ....нЕма кВо да ми се сърдиш ти си ми ИспИсЯлна Бриятелка и ще ме разбереш,няма начин да не си чула малкия-голям мъж на мама какъв кисел беше и още го болеше от инжекцията на леля доктор и аз бях виновна,че го заведох да го боцкат Crossing Arms Crossing Arms
Майтап бе браточкя....много добре разбрах.  Peace
Емирката да се оправя бърже. Цункай го от мене.
Нали знаеш, че си ви ловим беееееее...? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
 smile3524 от мене лека,че ще ми излезе цицина от падането върху клавиатурата,понеже ще трябва вече да си слагам клечки на клепачите да ги подпра,да не се затварят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз те ловим ЧОООК ГЮЗЕЛИТА  ТОВА ПАК ОТКЪДЕ ГО ИЗМЪДРИ,НО МИ ХАРЕСА ЗВУЧЕНЕТО

# 634
smile3524 от мене лека,че ще ми излезе цицина от падането върху клавиатурата,понеже ще трябва вече да си слагам клечки на клепачите да ги подпра,да не се затварят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз те ловим ЧОООК ГЮЗЕЛИТА  ТОВА ПАК ОТКЪДЕ ГО ИЗМЪДРИ,НО МИ ХАРЕСА ЗВУЧЕНЕТО
Ако ми беше видела подписа щеше да рзбереш. Mr. Green
Тази красУта требе да се отрази...прайм си ПИ-ар... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 635
МОМИЧЕТА, ДА ВИ КАЖА, че за мен ЛИН е най-готиния сериал от всички, които дават към момента по АТВ. Като Unutulmaz "боза" втора няма. Другите Езел, Безкрайна песен, Gunulcelen тотално зациклят. И вече гледам само Ask ve ceza.

# 636
Али   Hug Hug  да се оправя бързо дребосъкът  Praynig Hug

супер, че си писала и че знаят за нас   Flutter Laughing Heart Eyes

# 637
# 638

Това Чооок Гюзелита ми звучи малко на турско-испански.   smile3503 Ако искаш по-турско звучене, може да е нещо като "чооок гюзел-ки" smile3521 или направо чооок гюЗЕЛКА. Как ти се струва?  newsm78 newsm78   newsm03

# 639
Аз също мисля, че Любов и наказание е най-добрият сериал от тези, които вървят в момента. Въпреки че не бих искала да сравнявам. Силен сценарии, независимо от някои неизпипани моменти - нищо за Мустафа, добре ,че все пак го спомена Шахнур в последния епизод, изчезна майката на Чичек, пък в началото много искаше да е близо до дъщеря си.....и някои други.такива дребни. Много силен актьорски състав - Мурат Йълдъръм, Нургюл Йешилчай, Томрис Инджер, Емрах Елчибода, Еркан Бекташ, Халил Кумова , Сенур Ногайлар. Има много драматизъм в този филм, с всяка серия става все по-интересно, вълнуващо,завладяващо. Докато го гледам, сърцето ми е на режим "сърцебиене", плача всеки път на някои епизоди, въпреки че вече знам историята. Много се вълнувам и чакам  да минат дните от вторник до вторник, след това от превод до превод.

# 640

Това Чооок Гюзелита ми звучи малко на турско-испански.   smile3503 Ако искаш по-турско звучене, може да е нещо като "чооок гюзел-ки" smile3521 или направо чооок гюЗЕЛКА. Как ти се струва?  newsm78 newsm78   newsm03
Аз гоня точно...турско-испанското звучене. Радвам се, че си се светнала. Peace
Иначе, знам как да го напиша на турски...но, не целях това.
Аз спирам, че оспамих темата с неща дет може да си ги кажеме на ЛС.  love001 smile3521

# 641
Аз мисля че от този по чок гюзелко няяяяяма  Peace

# 642

АНИ    bouquet голям сладур Омер Hug

ЯЯЯЯЯЯЯЯ, имаме си вече и Чооок Гюзелита,  сигурно Яваш най после те зърна н тъмната хралупа и ти даде това име Heart Eyes  Със здраве да си го носиш , но  да запазиш и сладката палавност на Зизу Peace
Имаме  си вече и "Връзки с обществеността" newsm78 АЛИ  bouquet
покани ги във вторник да гледаме заедно току виж и Мурат бей кацне на балкона някой вторник Hug
ТАНЯ  bouquet стана ми навик да си пия кафето с твоите клипчета- и сега има изненада- благодаря Hug
Пожелавам ви леко и бързо да се изнизва последния работен ден от седмицата Hug

# 643
Добро утро! Hug

Aни, чок татлъ е Омерчо....ама и ние си го отгледахме, дето се вика...от бебенце. Grinning

# 644
  Добро утро и от мен! Simple Smile

Лили, благодаря за кафето! Ти  го пиеш с клипчетата, а аз ще ти прибавя и компания! Simple Smile

Ани, този сладур - направо да го схрускаш! Как работят с тия деца - незнам, но е страхотно попадение!

make avatar

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 10:01 от Tanya_M

Общи условия

Активация на акаунт