Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 469
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

И на мен ми се струва, че Бора ще спретне някаква лъжа на Назан, а освен това от двете последни серии си мисля дали Джейда не е свързана с Бора и чрез нея той да се домогва да превземе агенцията на Ясемин.
Абе, Джейдата ми се види жена от класа...нищо, че е малка мръсничка...кво ше прай с мухъл като Бора? Sick

# 721
интересно ми е Бора къде ще заведе Назан, какъвто е наглец, може и в агенцията на Ясемин  Mr. Green тогава всички ще са много изненадани  Joy Joy
знае пътя, нали беше там при Севги. Тя пък вае че пристана на арабина  Crazy и хабер си няма  Whistling
представям си картинката...ама случайно и Яска да е там, а Джейдата ще е в ШОК, ШОК,ШОК... Shocked Shocked Shocked Joy
Е, те тогава Бора ще го гърбат жени... hahaha

и таман го награбят  bash   и Саваш иде да си прибере булката  smile3508 smile3508
ееех, мечти  Crazy Crazy

Абе, Джейдата ми се види жена от класа...нищо, че е малка мръсничка...кво ше прай с мухъл като Бора? Sick
права си  Peace класата е различна, но но пък са еднакви гадинки  Sick
може да са си наказанието един на друг   Mr. Green Mr. Green

# 722
"Чооок Гюзелита",

нямам предвид да е "привлечена" от Бора, нищо лично - просто бизнес.

# 723
  Много гатанки  и не съм съвсем оптимистка! newsm78
   Аз предполагам, че Диля ще каже за телефонния разговор между Китка и Хакан, нали самата тя се учуди, като ги чу да говорят  и така Саваш ще разбере, че последно преди изчезването е била у тях. Не, че ще я заревнува, но упрека сигурно ще е - защо я е пуснал да си ходи сама! newsm78
   Неочакваният гост - две предположения - Явуз или Шахи newsm78, но какво ще я провокира това и какви действия предприема - зависи от госта
  Саваш, предполагам, че вече ще научи нещо за плановете на Явуз, във връзка с голямата крачка, която прави по време на издирването на Китка. А може да на учи и за мерациите му към Ясемин! newsm78
  Назан какво я очава - не знам, най - много да хване Бора с някоя мацка newsm78

Але, много благодаря за превода! Успя да ни раздвижиш мозъчните клетки и да почваме сценария! Joy

# 724
Момичета, много се размечтахте за Бора. Като го видяхме как може да се изсулва. Такава невестулка е (защо ли обиждам животинчето), че пак ще спретне някоя история жените да се хванат за косите, а той ще заглажда отново козинка.

# 725
"Чооок Гюзелита",

Моляте, не се зори с пиарския ми ник...аз съм си Зизу бе души... Hug Joy

# 726
"Чооок Гюзелита",

newsm10    Hug    Hug    Hug  (беше нарочна закачка. Извинявай! Няма вече!)

# 727
Момичета, много се размечтахте за Бора. Като го видяхме как може да се изсулва. Такава невестулка е (защо ли обиждам животинчето), че пак ще спретне някоя история жените да се хванат за косите, а той ще заглажда отново козинка.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
и аз нямам надежди скоро да му се подвие опашката,кЪФто е дебелокож мазника Бора пак ще излезе сух от цялата работа,ама че Назан е патка си е факт

в турския форум са наблегнали на писмото,което ще напише Саваш на Яска  Thinkingкакво ли съдържание има

# 728
"Чооок Гюзелита",

newsm10    Hug    Hug    Hug  (беше нарочна закачка. Извинявай! Няма вече!)
нема проблем! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 729
Зизу,

нали знаеш че чакаме нещо от тебе. Знам, че тази подсказка води в тупик        smile3511   ,   но ти ще се справиш!    Вярвам в теб!  

# 730
Зизу,

нали знаеш че чакаме нещо от тебе. Знам, че тази подсказка води в тупик        smile3511   ,   но ти ще се справиш!    Вярвам в теб!  
Утре души кат идем на тръстиката ще измисля нещо...за разведряване на обстановката. само ще чакам да ми дадете тема...нещо не ми идва сама музата. Whistling

# 731

не ми се смейте Blush Blush,но аз едва сега научих,че са близначета
ако снимката вече е пускана,моля да ме извините

# 732
# 733
Мене ме кефи човекО на първа линия... hahaha hahaha
А за трактора със снимачната техника...останах без думи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 734
aleynam,  
от къде е йозета постнат от alians13 ? Струва ми се, че там има многоточия, а какво е между тях   newsm78.  Дали е само извадка или това е целият текст ?

Общи условия

Активация на акаунт