Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 604
  • 365
  •   1
Отговори
# 270
A в България, когато има разни тържества в детските градини + почерпка, сипват ли им на децата кока-кола?

# 271
Ако присъства в почерпката - сипват.

# 272
  Да оставим кърменето за кърмаческите теми, а? Нали за рекламата на Кока -колата говорехме?

Не, говорим за това дали течностите са носител на вода. Защото Андариел е доста притеснена като пием толкоз кока кола как се хидратираме  Mr. Green

Е, как? С хидратиращи кремове  Mr. Green

# 273
Познавам едни дето яко се хидратират с бира  Laughing

# 274
  • София
   Да оставим кърменето за кърмаческите теми, а? Нали за рекламата на Кока -колата говорехме?

Не, говорим за това дали течностите са носител на вода. Защото Андариел е доста притеснена като пием толкоз кока кола как се хидратираме  Mr. Green
A aко трябва да сме по - точни, тя беше учудена как една от форумките, пиеща предимно чай се хидратира.

# 275
  • където ми харесва
. Не съм много съгласна че другите течности могат изцяло да заменят голата вода.
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 276
  • София
Не, говорим за това дали течностите са носител на вода. Защото Андариел е доста притеснена като пием толкоз кока кола как се хидратираме  Mr. Green

За мен са носител! Вода/чиста/ не съм пила сигурно от 6 години, ако не и повече, може и да имам нещо увредено, но засега не знам!И не е заради реклами!Ако се връзвах на реклами, трябваше да съм изпила промишлени количества минерална вода!Особено на Банкя, много са им хубави рекламите! А,че от газираното се пълнее съм вече 100% убедена!И някъде бях чела защо, ама не помня къде  Embarassed! Не само от колата, а от всичко газирано!Нещо в смисъл,че мехурчетата упражнявали по-голямо налягане върху стените на червата и те всмуквали и усвоявали по- бързо и по-голямо количество от храната, минаваща през червата!

# 277
тя беше учудена как една от форумките, пиеща предимно чай се хидратира.

човек мoже да се дехидратира от чай, но само ако го пасе

# 278
  • София

А,че от газираното се пълнее съм вече 100% убедена!И някъде бях чела защо, ама не помня къде  Embarassed! Не само от колата, а от всичко газирано!Нещо в смисъл,че мехурчетата упражнявали по-голямо налягане върху стените на червата и те всмуквали и усвоявали по- бързо и по-голямо количество от храната, минаваща през червата!
Тайна, не се безпокой и това не е азбучна истина. Доказателството съм аз и моите 50 кила от 11 клас насам. Общо взето си е до човек.

# 279
  • Stuck in a moment
О, Кока-Кола дори нямат нужда от реклама, за да си продават продуктите  Grinning

О, имат, имат - това е едно постоянно набиване в главата на потребителя (или реципиента, както го учих едно време).
Като почнаха да забраняват тези напитки по лафките в училищата,веднага измислиха да карат търговските агенти да ходят на място да зарибяват децата и пуснаха рекламата за класа, който ще пратят до Щатите. Това за конкурентите на Кока-Кола - Пепси, но е все тая кой ще бъде.

За бебетата и водата - моето беше на 5 и половина месеца когато предложих вода, дотогава само сучеше. Забравила съм процентите вода в кърмата, но определено е достатъчно, за да бъде едно бебе хидратирано.

# 280
За бебетата и водата - моето беше на 5 и половина месеца когато предложих вода, дотогава само сучеше. Забравила съм процентите вода в кърмата, но определено е достатъчно, за да бъде едно бебе хидратирано.

Ако беше предложила кола, сигурна съм, че щеше да засмуче. Водата е без мирис, без вкус.

# 281
Познавам едни дето яко се хидратират с бира  Laughing

А аз познавам 7-годишно момиче,което има достъп до уиски и порка без проблем.От бутилката.
Майката и бащата нямат време да видят това,което се случва с детето им.
А то е просто любопитно и попивателна към света около него.

# 282
  • Stuck in a moment
Ако беше предложила кола, сигурна съм, че щеше да засмуче. Водата е без мирис, без вкус.

В интерес на истината като стана горещо времето предложих вода в споменатия период, защото четох, че и други мами кърмачки предлагат през лятото. Но резултатът беше нищожен, направо никакъв.
Ако бях предложила кола...Чак ми е странно да го допускам, но все пак детето и до днес, след консумация на плодов купен сок (който давам изключително рядко) иска да пие вода, защото и е много сладко Simple Smile Значи колата нямаше да и хареса. Спирам с офтопика. Peace

# 283
Всъщност колкото и газирано да съм пила, определено доста често ми се пие точно и само вода. Детето също казва - искам вода, а не сокче. Не съм много съгласна че другите течности могат изцяло да заменят голата вода.

ами това е един от ефектите на захарта/ подсладителите

# 284
  • София - Рим и обратно

О, имат, имат - това е едно постоянно набиване в главата на потребителя (или реципиента, както го учих едно време).
Като почнаха да забраняват тези напитки по лафките в училищата,веднага измислиха да карат търговските агенти да ходят на място да зарибяват децата и пуснаха рекламата за класа, който ще пратят до Щатите. Това за конкурентите на Кока-Кола - Пепси, но е все тая кой ще бъде.

Тъй де, нали точно Кока-Кола имаха една реклама със забранения 25ти кадър. Бързо е била спряна де, ама през това време е зомбирала достатъчен брой хора. Щом толкова се продават, защо имат нужда от тия забранени похвати? Или пък именно заради тях продават? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт