Тема Незабравима (Unutulmaz) 153

• 25 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Добър вечер, Дами!

Първо да честитя имения ден на Тонето и всички останали, които празнуват. Бъдете живи и здрави!

Рекси, Г-жо Броненосец,
благодаря Ви за превода на новия фрагмент!  newsm51 newsm51 newsm51

Отново хвърлиха върху зрителската аудитория, "сянката" на съмненията! Остава да чакаме до 19, да разсеем малко от нея, и да успокоим страстите...

# 631
Арас е много блед образ в сравнение с Толга.
Актьорът е също известен, любимец в Турция.
Ако ще е само някаква сянка в сериала, защо изобщо го включиха ?
Или защо изобщо го намесиха с Еда ?
Толга имаше близостта на Еда - танците, приятелството им, а този много слаб като герой , поне в интимната част, за мен и като цяло е много по-слаб образ от Толга.
Сценаристите са длъжни на Арас, не знам какво ще измислят, но трябва да развият образа му,
но без да му навират излишно Еда, защото това "обичам те", на мен ми е направо комично.
Кога бе, кога се влюби в нея, какво е споделял с нея, тя с него, някакви общи спомени, мечти, просто дрън, дрън. Защо олекотяват така този герой не знам.

Има любов и от пръв поглед-Еда като имаше общи спомени с Толга,да не би да беше влюбена в него.
При положение,че намесиха Едже с Харун,трябваше да има и закачка около Еда.Освен това Арас е конкурент на Харун и във фирмата.И двамата,обаче,имат грешна представа един за друг-и това също е част от интригата.
Колкото до доразвиването на образа-по-логично е да остане докрай почтен.В противен случай влиза в "кюпа"на Бату,Бурак и Едже-нищо интересно.

Напротив! Не е в кюпа!Средствата са по4тени, а не мръснишки - лъжи, манипулации!Бизнес предложение,на което Еда не може да откаже!

# 632
  • София
Малък коментар .
Мелда: Не го губи,Еда!Без него нищо няма смисъл/тук Еда кима с глава в знак няма/
Еда: И да се ядосвам,и да /го/ мразя,любовта ми към Харун няма да се промени
Харун:Повече няма да се доближаваш до СЪПРУГАТА МИ/НЕ ГОДЕНИЦАТА МИ/
Арас: Ти не я заслужаваш/тук Арас не отрича.Ако не са женени той щеше да  отрече,че му е съпруга/
Така,че аз мисля,че сватба ще има и ще подпишат.Но след това може би Харун ще разбере че Еда е приела това бизнес предложение и ще започнат отново търканията между тях. newsm78

Вижте сега,това съпругата ми в думите на Харун не го приемайте толкова буквално-още в 54-55 епизод като бяха в болницата Харун постоянно повтаряше спасете съпругата ми,как е жена ми .Така че думите му към Арас са преди сватбата,но Хубавелко вече е приел Еда за своя жена,подписа е само условност,реално те са си семейство още след като се сдобриха и заживяха заедно.
Това повтарям и аз от известно време! Тази сватба е само официализиране на вече установени отношения. Еда не чака първата брачна нощ като Мелда! Имат и едно пораснало дете, към което имат отговорности! Номера "иди ми-дойди ми" следва вече да е в миналото! Драматизмът е предизвикан от външна  и то насилствена намеса - Бату-Едже!

# 633
Толга имаше близостта на Еда - танците, приятелството им, а този много слаб като герой , поне в интимната част, за мен и като цяло е много по-слаб образ от Толга.
Сценаристите са длъжни на Арас, не знам какво ще измислят, но трябва да развият образа му,
но без да му навират излишно Еда, защото това "обичам те", на мен ми е направо комично.
Кога бе, кога се влюби в нея, какво е споделял с нея, тя с него, някакви общи спомени, мечти, просто дрън, дрън. Защо олекотяват така този герой не знам.

Има любов и от пръв поглед-Еда като имаше общи спомени с Толга,да не би да беше влюбена в него.
При положение,че намесиха Едже с Харун,трябваше да има и закачка около Еда.Освен това Арас е конкурент на Харун и във фирмата.И двамата,обаче,имат грешна представа един за друг-и това също е част от интригата.
Колкото до доразвиването на образа-по-логично е да остане докрай почтен.В противен случай влиза в "кюпа"на Бату,Бурак и Едже-нищо интересно.

Напротив! Не е в кюпа!Средствата са по4тени, а не мръснишки - лъжи, манипулации!Бизнес предложение,на което Еда не може да откаже!

Досега такова бизнеспредложение не съм видяла,ако е имало,съм го пропуснала,ако е бъдещо,ще коментирам като го видя.
И освен това,какво общо има бизнеспредложение с брака й с Харун.Ще предпочете бизнеса,който и сега й върви пред дъщеря си и Харун ?!

# 634
Защо Арас да е блед образ?Ето дават го в началото,това си е почит към актъора  hahaha Мелда я представят втора,пък с Харун повече от колежка няма да е,както и Арас с Еда..бизнес партнъори,нищо повече.Според мен присъствието му във филма е много повече от това на мъж,влюбен в Еда,защото тази любов ми е повече от абсурдна.Противопоставят образа му на всички други,и в бизнеса и в битката за любимия.Не е като Бурак,нито като Бату-честен е,държи на доброто си име.Не е като Едже или Мелда/1ви сезон/-не обича интригите,иска всичко да става по правилния начин!Вярвам че ще се бори срещу Бату,ще стане нещо,което ще го провокира да го издаде,защото скъпата му сестричка няма да го стори,ако ще и "любимата" й Ямур да е на мушката му!

# 635
Боже от фрагмент 4 в края се вижда че в плика е пръстена.По-дяволите явно Еда му връща пръстена.Дано не е така но просто от фрагмента така ми се вижда #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out.

# 636

И аз мисля, че Арас ще остане почтен. Дано все пак помогне и за разкриването на Бату. Надявам се накрая да бъдат приятели и бизнеспратньори с Харун, макар че ако наистина е влюбен в Еда, едва ли.

# 637
# 638
Просто загледайте се в края на фрагмент 4 Харун държи пръстена.Просто за мен със сигурност е в плика.Както казах по-дяволите.Дано не се окажа прав #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 639
Може би Арас ще каже на Еда, че животът на Харун и Ямур е в опасност, или само на детето.
Ще й предложи помощта си в битката срещу Кенан, но срещу това ще поиска тя да стои далеч от Харун. Тя го пита защо го прави, той й отговаря, че я обича. Еда връща пръстена, но разказва за разговора на Харун . И тогава боят в дъжда.

# 640

Много са сладки, но не видяхме такава сцена  #Crazy #Crazy

# 641
  • София
Всъщност какво е бизнес предложението,което Арас е отправил на Еда,аз нямам спомен изобщо за това  newsm78 newsm78 newsm78 Някой да припомни или поне да каже в кой епизод са го давали това  ooooh!
Рекси и на мен не ми стана тогава много ясно, нещо за Адана май там нещо да правят, после нали имаше и вечеря с Хаят той, когато се обади на Еда и тя беше на срещата с Харун да му даде книгата. Значи май е било в 58 епизод.Когато и изпрати букет и тя си мислеше че е от Харун и после дойде в магазина.Ако искаш погледни и ако може ни светни за какво става дума.Тогава не беше преведено.
ето тук http://www.youtube.com/watch?v=n1MHWurDJHo&feature=related
В този разговор нищо не се изяснява-Арас попита Еда дали си е помислила за предложението за Адана,което е точно подходящо  като за нея,а тя отговори че трябва да говори  и с майка Хаят за това не може сама да реши

# 642

Може да е извън филма. Колко са си близки вече двамата.  Hug Hug

# 643
Сериозно: филмът излиза извън всякаква логика! Това може да озна4ава само едно: лош финал!
Еда - незабравима като спомен!

# 644

Това сигурно е зад кадър! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт