Отново с празни ръце и разбито сърце.

• 3 210
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте, мили майчици!
Имам нужда да излея душата си и вярвам, че тук е вярното място.
Ще започна от самото начало с риск да стана досадна, но трябва да излея всичко иначе ще се пръсна.
Със съпругът ми сме заедно от 10 г.и от тогава искаме дете, след 3 г.опити най-после се появи нашето съкровище Денис да ни е жив и здрав. През 2007г. започнахме опити за второ детенце и така през април 2008 спонтанен аборт в 5 седмица. Юли 2008 отново аборт в 5-6 седмица. Януари 2009 отново. Правихме купища изследвания и нищо освен нисък прогестерон. През юли 2009 забременях отново и задържахме бебчето, но само да 18 седмица тогава сърчицето на момиченцето ни спря. Отново купища изследвания включително и на плода-нищо. Юли 2010 аз съм отново бременна и всичко беше наред до 08.01.2011, когато през нощта ми изтекоха водите.
Бях към края на седмия месец и вярвах, че бебчето ми ще се справи, но уви роди се на 12.01 в добро състояние, но се влоши много бързо и на 13.01 си отиде   Cry
Още не вярвам, че се случи. Сили ми дава съкровшщето ми Денис, но се тревожа и за него. Вчера дойде при мен и ми обясни, че дядо Боже взима болните бебчета, за да се грижи по-добре за тях  Cry вместо аз да го успокоя той мен ме успокоява, а е само на 6 години.
Прегръщам ви мили майчици!

# 1
Дениса Hug те, прочетох разказа ти, не си досадна мила, и определено си намерила правилното място, много съжалявам за низът от несполучливи бременности. Но също така от разказа ти разбрах, че си борбен човек, толкова опити и провали и все пак не си спряла да пробваш, мисля че така трябва да продължиш!Момченцето ти е прекрасен син, личи си от реакцията му, ще бъде чудесен грижовен батко Peace

# 2
Дениса,не се притеснявай тук може да споделиш всичко с нас,ние добре знаем как се чувстваш и колко те боли!Но да знаеш че писането тук помага на всички!Знаем колко е огромна мъката от такава загуба на желано и чакано дете особено след толкова опити както е при теб!Не си сама в тези трудни моменти! HugБъди силна и не се отказвай да сбъднеш един ден пак мечтата си!А на милото ти детенце дано почива в мир! Flowers Rose Flowers Rose

# 3
  • Варна
Дениса, толкова съжалявам за загубата ти Cry Cry Cry

Възхищавам се на силата и смелостта ти да опитваш отново и отново! Ще се моля да успееш! Прегръщам те  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose - за ангелчето ти

# 4
Дениса,много съжалявам мила ,боже защо ни се случва всичко това. Sad
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче.

# 5
  • Талант на 2012,2013 г.
Дениса, писала си на точното място. Моето "съжалявам" няма да намали болката ти. Но определено ще усетиш малка подкрепа. Ти си силна жена! Минала си през толкова много. А и имаш за кого да го правиш, което е много важно. Децата ни, които остават сами след тези тежки загуби са умни и добри.
 Прегръщам те макар и виртуално... Hug

За твоето изгубено детенце: Flowers Rose Flowers Rose

# 6
 Мила Дениса,съжалявам за огромната ви загуба! CryПоклон пред паметта на малкото ти ангелче Flowers Rose  Flowers Rose
Прекланям се и пред силата,която има в изпепеленото от мъка майчино сърце и от цялaта си душа  ти пожелавам да намериш още сила и да продължиш и  да вярваш!Един ден всички ще сме прекрасни майки,носещи нашите ангелчета в сърцата си и дай Боже сбъднатите си мечти в ръцете си! Praynig Praynig Praynig
 Прегръщам те силно! HugПиши винаги,когато имаш нужда да споделиш! spoko

# 7
Дениса, съжалявам за загубата ти, тук можеш да изкажеш болката си. Ние сме тук и те подкрепяме.  Flowers Rose Flowers Rose за ангелчето ти.

# 8
Дениса  Hug съжалявам че и ти си една от нас и че е трябвало да преживееш тази мъка за загубиш дете моето момиченце което е на 5г.и 7м също ме подкрепя и успокоява въпреки че тя чакаше да се прибера от болницата със сестричката й . Flowers Rose Flowers Roseза ангелчето ти

# 9
Дениса  Hug силно и ти пожелавам много кураж  Praynig

За твоите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 10
Мила Дениса, съжалявам за загубата на вашето бебче.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose

Прегръщам те и много кураж!

# 11
Благодаря ви за милите думи, момичета!  Hug Hug Hug
Вярвам, че Божидар е на по-добро място и дядо Боже се грижи за него, както и за всички други ангелчета там!
mimi8406 тежко им е и на дечицата ни, но ще се справят. Денис почерпи децата в градината за братчето си, а вечерта вече го нямаше  Cry казахме му само, че е много болно и няма да си дойде вкъщи, но децата усещат всичко. Трябва да сме силни.

# 12
Така е мила трябва да сме силни заради тях и заради самите себе си  Praynigсе скоро да сме по щастливи и да гушкаме дечицата си а нашите ангелчета ще останат завинаги в сърцата ни и никога няма да ги забравим  Hugте

# 13
Мила, много, много съжалявам за загубите ти. Знай, че не си сама в мъката си. Писането във форума помага.

# 14
  • Русе
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Нека спрем да сме силните жени  и да станем щастливите!

много съжалявам за болката ти !

една приятелка ми разказа приказка ,в която се разказвало за малки човечета ,които се събирали около тъжният човек и отнемали от болката му.Тук всички са като тези малки човечета .

Общи условия

Активация на акаунт