Отново с празни ръце и разбито сърце.

• 3 210
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Дениса една голяма виртуална  Hug-ка от мен. Съжалявам за загубите, които си преживяла!

# 16
Дениса, прочетох темата ти още първия ден и не знаех какво да напиша. И сега не знам. Толкова опити, толкова надежди, толкова битки. И толкова загуби... Sad Изгубих две преждевременно родени дечица и това почти ме смачка. Да пробвам още веднъж изискваше жестоки усилия и нерви. Ти си пробвала толкова пъти. Поклон пред силата ти! Вярвам и се моля тя да бъде възнаградена и никога повече да не ти се налага да бъдеш силна, а просто да се радваш на заслужено щастие! Прегръщам те! Hug

# 17
Благодаря Ви от сърце за подкрепата, тя наистина е много ценна за мен!  Hug Hug Hug
В момента не си представям да опитаме отново, но в бъдеще кой знае...

# 18
Дениса,  Cry  Hug

# 19
Дениса, до болка ми е познато това чувство. Моят син беше на същата възраст когато си отиде братчето му. Нямам обяснения и думи..... Децата го изживяват по свой начин, но определено се отразява след време. Толкова съжалявам ,че неможем поне на тях да спестим тази болка............. Cry

# 20
дениса, много съжалявам че е трябвало да изживееш тази голама болка .Бъди силна  Hug Hug  Cry

Общи условия

Активация на акаунт