Нови придобивки в гардероба - 24

• 90 101
  • 686
  •   1
Отговори
# 225
Тиа , мило ,много си лоша, Naughty Crossing Arms балеринките и  обувките с черешките ми разтупкаха сърцето Crazy Crazy.За черешките предполагам откъде са Wink ,но кажи за балеринките? Flutter

От нета са и двата чифта мило PeaceПиша ти лс с подробности Peace

# 226
Тиа и твоите   bouquet

# 227

ето част от последните придобивки

[/163805_10150090808620913_21415640912_6631592_6737899_n.jpg]бюстие[/url]

Tia_e имам същото. Simple Smile Много е сладко, чакам с нетърпение лятото за да се фръцна с него. Embarassed Grinning

# 228
  • някъде
Tia_e,черешките изглеждат сууупер.Ще те затрудни ли да ги снимаш PraynigИ последен въпрос -прозрачни ли са обувките или плътен цвят?

# 229
Tia_e,черешките изглеждат сууупер.Ще те затрудни ли да ги снимаш PraynigИ последен въпрос -прозрачни ли са обувките или плътен цвят?

Няма проблем,ще ги щракна като се прибера PeaceПлътни са и имат блясък.Менят си малко цвета в зависимост от какъв ъгъл ги гледаш-имат златисти отенъци Heart Eyes

# 230
  • София
В тази тема не съм се разписвала до сега..Покрай бременността и разни мании почти не съм подновявала гардероба си.. Blush
Нова година -нова страница. Ще ви следя за да черпя вдъхновение. И за да не е гол запис, този шлифер ми е от миналата седмица. Отдавна исках такава дреха в гардероба си. Simple Smile

отпред
пак
отзад

Също така бих искала да ви помоля за съвет. Март месец съм канена на сватба. Време почти не остана  Whistling, а аз още не съм тръгнала по магазините.  Blush  Имам една червена рокля на Дака , която съм обличала само веднъж - почти едно към едно е  с този модел на Москино.Чудя се дали ще е подходяща или вече е демоде?!? За протокола, върнала съм си килограмите, роклята ми стои добре..Притеснява ме само дали е подходяща за сватба? А аксесоари после ще търся.. Whistling

bouquet

# 231
# 232
Иренка, страхотни обувки  Heart Eyes

Аз се 'записвам' с:

кафяво якенце

поличка

и една рокличка

Взех си и едни много симпатични прашчици, но ми се струва вече прекалено да ги снимам  hahaha

# 233
  • София
Иренка, благодаря! Да Том Тейлър е, от както го пуснаха по магазините (той май е един вече в София или греша?!?) му се точа, но струваше приблизително 200 лева.Докато се чудя да го взема или не , го намалиха наполовина.. Mr. Green

# 234

ето ги, пак  Heart Eyes

Така приятно миришат,чак ми иде да си гризна Mr. Green Blush

# 235

От нета са и двата чифта мило PeaceПиша ти лс с подробности Peace

Tia e и аз много харесвах балеринки и обувки с черешки,но не разбрах от кьде са?  ebay?или Amazon?

# 236
Кураж, тренча е супер  Grinning и роклята според мен е подходяща за сватба  Peace

# 237
И аз да запитам, тия обукви на Вивиан Уестууд от къде ги купувате? Има ли магазин в БГ или само онлайн си ги пазарите? Помня, че и миналата година няколко момичета си бяха купували.

# 238
  • Belgium
Имат магазин в София, който е мултибранд и предлага не само Вивиан Уестууд, но и други марки.

Обаче обувките с черешките не съм ги виждала там  Laughing

# 239
Лу, освен да ми напишеш адреса на лични, че като се запътя към София да го прегледам. Във Варна нямаме такова или поне аз не знам...

Общи условия

Активация на акаунт