Нови придобивки в гардероба - 24

• 90 097
  • 686
  •   1
Отговори
# 255
  • Belgium
Последно ги нямаше тези обувки в магазина на Irregular Choice, освен ако не са докарали новата колекция  Laughing

Милейди, не ти ли е студено с тях навън? Или са само за офиса  Wink

# 256
Tia, ти си опасен подстрекател за нежната женска душа..... Crossing Arms  Heart Eyes

Аз не мога да не си споделя особенота задоволство от
Това

и
това

Днес може да е студено, мрачно и гадно, но мен ми е весело на всяка крачка в офиса, като си дрънкам като козичка  Laughing

фен съм на irregular choice. чудни са! със здраве да си ги носиш и дрънкаш   bouquet

# 257
Лу, аз в офиса, скъпа моя! Навън има пингвини- те са проста сган и няма да оценят салтото ми на леда, пък макар и в Irregular choice  Laughing
Иначе са от сайта- имах късмет и ги хванах, след като ми ги отмъкваха под носа на няколко места.

Алиена, от сайта са. Тук не съм ги виждала за жалост.

sparkling eyes,   bouquet

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 14:19 от *MILADY*

# 258
Tia, ти си опасен подстрекател за нежната женска душа..... Crossing Arms  Heart Eyes

Аз не мога да не си споделя особенота задоволство от
Това

и
това

Днес може да е студено, мрачно и гадно, но мен ми е весело на всяка крачка в офиса, като си дрънкам като козичка  Laughing

Да ама 100% си най-готината козичка в офиса Peace

zhekova,аз за 60 паунда ги взех Peace

Днес рано,рано ми пристигнаха тези  Heart Eyes

http://images.asos.com/inv/X/29/308/857438/PinkGreen/image1xl.jpg

Лу,любов,ще ме извиниш за copy-paste-та ама не им устоях,нещо ме и ударила Мelissa вънната,ама спирам вече Blush

# 259
  • Belgium
Тиа, моля ти се, за мен е чест копи/пейст от тебе, ти знаеш  Heart Eyes

А и не бих го нарекла копи/пейст, а общ вкус. Както е казал поетът: Great minds think alike  Laughing

# 260
От нета обувки не мога да купувам, защото съм с много нестандартен крак. Дайте ми адрес на магазина в София моля  Hug

# 261
  • в Кошера
От нета обувки не мога да купувам, защото съм с много нестандартен крак. Дайте ми адрес на магазина в София моля  Hug

Не са ли в База Делукс, на "Неофит Рилски" 38?

# 262
Момичета много сте лоши Crossing Arms Naughty  ,още от миналата пролет някой пусна такива обувчици като на Миледито , а сега и чанта, не е честно изобщо.Миледи , завиждам ти благородно и за обувките и за чантето, Mr. Green много е кифленско  Flutter 4470/ точно като за мен/

# 263
Реших се най-после да си ушия елече, от студена вълна с леко рае - много хубав плат си намерих. Моля дайте идеи какъв модел да го направя, иска ми се да става и с дънки и с панталон  Blush Да има ли яка или без  Thinking

Мерси предварително   bouquet

# 264
  • Belgium

Не са ли в База Делукс, на "Неофит Рилски" 38?

Да.  Peace

# 265
  • Стара Загора
Реших се най-после да си ушия елече, от студена вълна с леко рае - много хубав плат си намерих. Моля дайте идеи какъв модел да го направя, иска ми се да става и с дънки и с панталон  Blush Да има ли яка или без  Thinking

Мерси предварително   bouquet
Може с ревер.

# 266
Тира, Лу  Hug благодаря ви.

# 267
Тиа, Милейди май сте решили да ни накарате да сънуваме вашите обувки тази нощ Crazy Hug Да са ви честити!

# 268
# 269
Барбарела ,очилата и часовника са страхотни   Crazy  Flutter .От Асос  са очилата, нали?

Общи условия

Активация на акаунт