Отговори
# 90
Лин, последното е сериозна мъка за всяка уважаваща себе си клюкарка - прекрасно те разбирам!  Flutter

Знам си аз, че сме сродни души  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 91
да се разпише с отзив тук - кажи му, че специално съм поръчала!

Лин, винаги сродни  newsm48

# 92
Наздраве , ЛИне  Heart Eyes Crazy

Бубе, здравей  Hug Heart Eyes и недей да говориш така, че му се дръпна на Дракончето  Mr. Green Joy Wink

# 93
  • вкъщи
яя ама вие сте били тук а аз чета в дис

# 94
Бубе, здравей  Hug Heart Eyes и недей да говориш така, че му се дръпна на Дракончето  Mr. Green Joy Wink

Joy Joy Joy  blahblah

Кам, Йов,  Hug

наздраве! Drunk

# 95
  • някъде ...
Ш' го женим Дракона, ама КАМ е далечко, което не ми пречи да си я обичкам много ( щот' сме от една порода )  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, завист ли надушвам  Flutter Whistling Mr. Green Hug Heart Eyes

Казах ви, че имам мн бач и няма да мога да ви следя на често, зат'ва , иначе - да се дръпне, кое и колко да се дръпне - аз едно  време дърпах колкото трябваше и ся си го настъпвам, за радост на околните ( от ж. род )  Whistling Mr. Green Joy Joy Joy Hug Heart Eyes

3 сайта едновременно правя, а ме чакат още 2 машини  Confused

Иначе - от КАМ се не дърпам - глейте , че се поИвявам като цъВне  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
естествено! че и ревност! може ли на друга да пращаш повече сърца отколкото на мен  Shocked Twisted Evil Crossing Arms Mr. Green Hug

пък и така се хвалиш сам, че чак интерес ми предизвикваш  Whistling

а Кам, ако е мераклийка, мята децата на рамо и му цъфва на вратата на Драк  Whistling

# 97
Бубе, ако знам , че е 1 към 1 като тук....метам ги  Laughing

Драки, чу ли ???????  Crazy Mr. Green Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, лека, че.....  Rolling Eyes..абе до утре  Hug

Драки, ти си знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
да се разпише с отзив тук - кажи му, че специално съм поръчала!

Поръчах Бубс, но моя мъж и форум са съвместими колкото Гагарин и рудник  Crazy Mr. Green , иначе е доволен    Flutter     , ще каже друго амааааааа  Twisted Evil Laughing

Аз утре пускам дребната пак на ясла след дълго отсъствиие и се моля да е здрава  Tired Praynig  .

Много хора не засичам като се появявам вечер, което е лошо  Crossing Arms  : Мон, Сис, Ирисчето, Дейз .......да продължавам ли ?

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 21:59 от lina1313

# 99
ако не се хареса, другия път му подкъси и ушите  hahaha

# 100
ако не се хареса, другия път му подкъси и ушите  hahaha

Ако не се хареса , може и друго да му подкъся  Joy Joy Joy Joy hahaha

ПП Не ме закачай, имам мисия  Crazy  Mr. Green Laughing

# 101
дебнеш хората по форумите - егати мисията  smile3544

сакън, не барай на човека нещото! уши се преживяват някак си, ама онуй ... /ако е туй, за което си мисля  Mr. Green/

# 102
банда, всички ли сте по леглата?  Rolling Eyes

# 103
  • USA, Steak State
банда, всички ли сте по леглата?  Rolling Eyes

Тц

# 104
пишете, няма да си говоря като хахавите сама  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт