Отговори
# 75
Адееееееее оп оп http://vbox7.com/play:16430ac8  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

КУригирам съ че забраих да се усмихна сутринта ...  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 15:19 от *Дейз*

# 76
  • Бургас

Shocked  Mно'о правилно си ме разбрала, знаех си  Blush Sunglasses Mr. Green   Joy Joy  Flutter Crazy  Heart Eyes Hug

И да, права беше  Joy Joy Joy за доброто настроение де  Whistling Heart Eyes Hug Ама пак  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Драконе,  Crazy Heart Eyes Hug Mr. Green

Ним, споко бе, всички сме луднали, Crazy, нЕма страшно, ще се оправят все някога нещата  Heart Eyes Hug

п.п. Ма добре ви се получават усмивките де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 77
  • София
 Crazy Laughing Mr. Green Twisted Evil

...рекох да не се цепя от колектива и да се усмихна й аз....

# 78
чуден ден е вън, излизайте и усмивките сами ще ви дойдат  Hug

# 79
  • Belgium
Имам още 1 час в офиса и излизам  Party

# 80
Крайно времв е да се запиша, викам  Rolling Eyes

# 81
Добро утро! Heart Eyes

Не ме уволняват, поне не още. Имах предвид, че ми остават 3 дни до края на работната седмица, която тегаво започна и още по-тегаво се ниже. Ако решат да ме уволнят, ще се отдам най-безскрупулно на спам и разврат!  Mr. Green Laughing

Бубс, Лине, Стел,   Hug Heart Eyes Hug

На всички болни дечица желая бързо и безпроблемно оздравяване! Praynig

Ууууууф, отдъхнах си
   Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Това много ми харесА
   Mr. Green

А добър вечер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз имам мисия и изчезвам за сега  Whistling Mr. Green

ПП КАААААААААААААААААААААААААМ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 82
Линееееееееееее    Heart Eyes....ко прайш ма  Crazy Heart Eyes Hug Joy

# 83
  • някъде ...
Лелеееее  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

КААААААААААААААААААААААААААММММММММММММММММ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, крайно време беше, да  Crossing Arms Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МОООООООООООООООООННННННННННННННННННННННННН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ним  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Лине  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кой изтървах  Shocked ooooh!

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отделно - имам убийствено мн работа ( което е мн добре - цели се гонят  Sunglasses ), и съм за мн малко и нарядко, ама н' мо'А да н' вА нагледам  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Драконееееееее  Shockedела ми насам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз подивявам и съм на път да ми метнат компа от балкона........щото слушам на макс това http://vbox7.com/play:a56ef960 ...голямото свири на акордеон, а малкото на китара  Blush Shocked #Crazy Crazy Joy Mr. Green

# 85
из тоя спам твърде много любов цари - Драк, да не те оженим за Кам най-накрая?  Thinking Mr. Green Hug Heart Eyes

# 86
ЛинHeart Eyes
изпълни ли мисията?  Grinning

# 87
из тоя спам твърде много любов цари - Драк, да не те оженим за Кам най-накрая?  Thinking Mr. Green Hug Heart Eyes

Опааааааа  Crazy Mr. Green

Бубс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Дракииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

КАМ, ми кво да правя, дърпам червено вино  Wine Glass  , подстригвам мъж с една машинка  hahaha Laughing и  гледам дребното как прави беля след беля  ooooh! Mr. Green   . Ти как си?  Flutter

Тук пак цял ден се стеле една гадна мъгла  Twisted Evil  , въобще не се дигала  ooooh!  . Тая вечер мъжа ми идва да ме вземе и не мога да видя колата  Shocked . То вярно, че съм недоскив  Mr. Green , ама чак пък толкова  Joy   .
Най-гадното от цялата работа е , че не мога да си следя съседите кви ги вършат  Whistling Whistling Crazy Mr. Green

# 88
Лин, последното е сериозна мъка за всяка уважаваща себе си клюкарка - прекрасно те разбирам!  Flutter

# 89
Бубс, изпълних мисията, сега мъж е в банята и сигурно повече от Красива мама се оглежда кво съм го направила  Flutter Crazy Mr. Green

ПП уф, излезе  Mr. Green , ай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт