На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 39 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
На патеричка, но от все сърце желаем на Габчето само най-прекрасните неща в живота!!! Heart Eyes
Миме, честитка!   bouquet

# 586
Я кажете къде да пратя снимка за колажа?

# 587
  • София
И аз на патерица да честитя на най красивата кака Габи на света!Да е жива и здрава на мама Вери найс и на най-сладкото сестриче малкото Вики!Да ви радва с много успехи!Желая всичко най-най
newsm51 smile3525 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  bigdance2 newsm59 nbirthday  Party Time Tada newsm38  party023  Gift newsm67
Опитвам се да ви изчета момичета но имам много работа във фирмата и едвам успявам дори да ви хвърля по някое очо Embarassed
После ще наваксам  bouquet

# 588

Здравейте, минавам за да почерпя за Рождения Ден на нашата вече две годишна бонбонка Дани

Честит Рожден Ден със закъснение  Embarassed и на кака Габи на Вери найс, да е здрава, много щастлива  и с много късмет!!!

# 589
Мария_, да ти е жива и здрава Дани! Много весело и безгрижно детство!
Разкажи малко за вас, пусни малко снимки.

Ето снимки от нашия празник: https://picasaweb.google.com/veron4e/802?authkey=Gv1sRgCLGWk9DMvMGocQ#
Много хубаво си изкарахме.
А ето и специалната торта, изненада от нас за Габи:

# 590
Мария,да ви е жива и здрава рожденничаката.Дани да расте щастлива,безгрижна и обичана newsm59 Tada newsm67

Миме,за съжаление не е намек.Много ми  се иска да е ,но на този етап просто нямаме възможност да си го позволим. SadДай Боже скоро се наредят нещата при нас и да съм спокойна душевно,за да заплануваме поне още едно. Praynig

Вери, много красива торта сега влизам да видя и снимките ви Grinning

brawneye,влез в априлското ни албумче и там трябва да има албум за колажа. Peace

# 591
  • София
Момичета, и март си мина Rolling Eyes, а сме доникъде с плануваната НАЦИОНАЛНА СРЕЩА.
Моля за по - голяма активност и мобилизация на силите и вариантите.
Линкът към темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564598.0

# 592
ЧРД на Дани и весел празник на мама Мария! Да ви е жива, здрава и много послушна! newsm67
Силви  Hug пожелавам ти скоро това да се случи Hug
Вери Найс тортата е страхотна Peace  ей прекрасни снимки, личи си че партито е било много весело и децата изглеждат щастливи, а Габи има много изненадана физиономия когато и поднасят тортата Heart Eyes Mr. Green Peace
До след малко Mr. Green и хубав ден  bouquet

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 14:11 от Мимето*

# 593
Мерси, Сис.

# 594
ЧРД на Дани на мама Мария!!! Много здраве и безгрижно детство !!!
 newsm59  party023  Gift  bigdance2

Вери Найс, тортата за рождения ден на Габи изглежда страхотно. Много хубав празник сте имали.
Миме, честито за зелената карта на баща ти!!!
 А аз вчера моят калпазанин пак го заведох за 1 час на Монтесори. В началото не искаше да влиза при децата, вратата дърпаше, ревеше, ако нещо не му беше интересно започваше да крещи. Искаше да си играе с едни топки но не му даваха и той като се залепи за тях и пак крещеше, пак ревеше. Иначе  участваше в игрите, беше му интересно. Но въпреки това аз усещах едно нервно безпокойство в него , в къщи като се прибрахме не искаше да се занимава с нищо хвърляше, блъскаше. Сега се чудя да го водя ли пак да не го ли водя? newsm78 Децата нареждаха пъзели , гледаха картинки, пяха песнички, танцуваха.... Ставам че се събуди.

# 595
Имамама, мже да е било някакво моментно състояние..липса на кеф... А те защо не му даваха топките които е искал....аз не съм много дълбоко запозната с учебно възпитателният процес там....въпреки че това което знам ми допада много, та...там не правеха ли основно това което на децата им харесва, като междувременно да им предлагат други занимания  Thinking Аз бих го завела и следващата седмица и ако пак има драма ще изчакам малко да позабрави, въпреки е цяла седмица си е достатъчно да забрави човек  Thinking

# 596
Имамама, струва ми се, че не трябва толкова бързо да се отказваш, защото ще му е по-трудно после. До колкото знам всички деца имат адаптивен период, докато свикнат.
В една от ЧДГ, които гледахме, дори ни казаха, че е хубаво почти от самото начало детенцето да остава за по цял ден /ако за в бъдеще ще така/, защото децата, които например са свикнали да са до обяд, като остават за по цял ден, около обяд ставали неспокойни, започвали да се ослушват за мама и плачели, че не идва. В друга градина, която ходихме да гледаме, ми казаха също подобно нещо. Може би тези, на които децата вече ходят на градини могат да кажат повече по темата.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 09:58 от Io_io

# 597
  • София
Точно това е работеща стратегия - ако е, да е. Peace
Вели беше свикнал да го взимаме на обяд и отказваше да легне да спи, наобядваха ли се с децата ставаше и почваше да си търси обувките  Shocked, ако го заставят да ляга ревеше, пречеше на децата да спят, 3 месеца си го взимах наобяд. Twisted Evil
Един ден ми писна и им казах, не ме интересува, тръшвайте го да спи, почвам работа, няма кой да идва да го взима. Още първия ден беше лежал колкото е можал да издържи (после тихичко станал и редил пъзел), на втория вече беше спал. Сега само в градината спи на обяд. Вкъщи - никога! Twisted Evil
Объркващо е за мъниците всичко ново, но трябва да има ясни правила, от които да не се кривва по никой повод. Иначе цялото начинание няма смисъл.

# 598
 Ааа, ако ще е на градина по принцип целодневно и аз подкрепям казаното от Йо Йо и Олче  Peace Аз не знам защо останах с впечатление , че ще се водите там само по един час  седмично  newsm78 Примерно Само от първият ден на яслата го оставихме да е по цял ден...не е имало драми.

# 599
  • Sofia, Bulgaria
Русенската ми визита мина.Снощи се появи и сутринта си замина,просто нещата при нас много,много се оплескаха.Така както детенцето ми беше наред се откри нов много сериозен проблем  smile3518.Заседна ми буца на гърлото  newsm45.Ще изчезна за неопределен срок от време,но това не значи че ще ви забравя.Просто вече нито ми е до писане,нито искам да ви натоварвам повече.Прекалено много сте направили за мен за да ви натоварвам с още и още.До снощи и аз като вас се радвах на приближаващия рожден ден,правих планове...................сега всичко отиде по дяволите.Гушнете си силно дечицата и ги целунете от мен.Радвайте се,че са здрави.

Общи условия

Активация на акаунт