Намаления 2011

• 97 495
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Peace

# 16
# 17
Запис, че събота ме чака шопинг.

# 18
  • София
Запис

# 19
  • В най - голямото село
Цитат
За Корида съм чувала доста добри отзиви и аз, 2 мои колежки от там доста купуват обувки.
И аз съм си купувала 2 или 3 чифта обувки от там. Всичките бяха много меки и удобни.

# 20
  • София
Корида имат и сайт, ето го. Аз също имам добри попадения от там. Peace
В събота от Бенетон в МОЛ-а на Стамболийски, взех на малката много хубаво дънково яке, от 74 лв. на 37 лв. намалено. Simple Smile

# 21
  • София
И аз тук  Mr. Green

# 22
  • София
Корида имат и сайт, ето го. Аз също имам добри попадения от там. Peace
Още един глас за Корида-имам 30-тина чифта от там, от естествена кожа, страшно удобни, имат от всичко до 41 номер  Wink и правят главозамайващи намаления  newsm47

Някой виждал ли е намалени кожени чанти, търся си черна, голяма, самотна чанта до 150 лв?

# 23
От мен две предложения. Едното е за бижута - http://panairzadushata.com/ (има големи намаления), другото е за спортни стоки, но се намира в Букурещ - http://www.decathlon.ro/RO/. На всички, които са близо до румънската граница - успех! Има значителни разлики в цените, сравнени със Спорт депо.

# 24
Запис, а по-късно или утре доклад  smile3508

# 25
  • зад парка
Моля за идея за магазин с офисни костюми , освен Кредо, Дика и Котон.

/Имам аз една идея  Mr. Green, но мисълта ми за София/

# 26
  • Kyustendil
Момичета в бенетона всичко на -50% ли е или до 50. Останали ли са интересни неща. Аз си бях бройнала една жилетчица, но май закъснях. В зара-та дали има останали детски дънки за момченца на 4г?

# 27
Моля за идея за магазин с офисни костюми , освен Кредо, Дика и Котон.

/Имам аз една идея  Mr. Green, но мисълта ми за София/

Точно срещу Дика на Витошка е Елизабет, а до Елизабет - Капаска. Също и за Модена се сещам на прима виста (на Витошка и на Дондуков също), макар в последно време нито в Модена, нито в Елизабет да мога да си харесам нещо  Rolling Eyes Също и в Манго и в Орсей има костюми.

# 28
има ли намаление в Корида?
Има. Виж последните страници на предишната тема.

# 29
  • София
момичета, доколкото помня Бенетон пускахаи -70% намаления предни години, бъркам ли  Thinking
 някой знае ли Премаман ориентировъчто кога пускат всичко на -50

Общи условия

Активация на акаунт