Звездни компромати-91

• 55 281
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Мишел Обама, наистина е неотразима ,роклята е на Маккуин ,намирам ,че на нея и стои по добре от на модела.    http://prikachi.com/images/684/2896684p.jpg

Благодаря, благодаря! Laughing

Диляна е много красива.
Орландо Блум със сина си Флин

# 676
Не би ли трябвало американската президентша да е облечена от американски дизайнер за официално събитие?  Thinking  Иначе роклята й стои много добре.

# 677
# 678
Дългоочаквания клип на дуета между Мария и Цветелина Янева - Какво правим сега?

# 679

Пина, мерси  Hug

За мен Янева не може да пее, така и не успява да излезе от еднообразното си мучене. Всичките й песни са абсолютно еднакви за мен.
Мария изглежда добре в цветни дрехи - най-накрая  Grinning
С червеното рокленце обаче не ми харесва, изглежда ретро и евтина..

Като цяло - не можах да изгледам клипа до края - писна ми от тая чалготевица...

# 680
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Клипът е  Sick Sick Sick, като циганки в магистрални одежди са се издокарали.
От текста и звученето не се учудвам, двечките и без това са сред най-пошлите от фолкаджийките.

# 681
  • София
Какви дълги крака са и направили на Мария, а на Цветелина доста са и ги изтънили. Laughing
Иначе песента е ужасна. Sick

# 682
  • Балчик
И на мен ми призля от памперсите,изглеждаха като циганета и двете.Продават се памперс-бански или просто с гащички да ги бяха облекли,пък като се напишкат-ще ги сменят,егати..
rotfImao rotfImbo newsm62

# 683
  • София
песента е  Sick
на мария гласа е подходящ за тази песен , но на Янева никак не и отиват тези песни(на гласа)

# 684
Песента е много гнусна. Жалко, Мария беше казала, че бил много скъп проект-пари хвърлени на вятъра. Въпреки, че в кръчмите на 3 големи ще и се радват. В клипа иначе устните на Мария са ги маскирали малко и изглежда добре.

# 685
Тилда  пак
Калиста Флокхарт какво има на зърната си  Rolling Eyes

# 686
  • In The Middle Of Nowhere
тапички  hahaha

# 687

сутиен без презрамки. Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 22:23 от gardje

# 688
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това са лепенки, които се ползват, за да не се виждат зърната под прозрачна дреха. Лично на мен ми се струва, че без тях е по-добре, грозни са и се виждат от километри. Ето още един фрапантен случай http://www.imdb.com/media/rm2073789696/nm0659363

# 689
Виждат се, заради светкавицата на фотоапарата. Иначе и на мен са ми грозни, особено върху малките и виснали гърди на Калиста. Ако беше сложила един сутиен щеше да е много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт