Звездни компромати-91

• 55 292
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък не мога да разбера,какво се чудите толкова,че Николета е различна сега от преди,ами много ясно,че ще е,все пак повечето доходи,могат да те променят до неузнаваемост.Хубави скъпи гримове,гримьори,маркови и красиви дрехи от стилисти,сега пази и някакви диети,тя се занимава само с визията си,няма други дертове,защо да не в пъти по-секси от преди.
Абсолютно нормално си е.То и аз като си гледам снимки от преди 5 години,дори от преди 2 само,разликата е огромна,като имаш правилни и хармонични черти и като цяло добро телосложение,може с парички да станеш уникален убавец,пипнеш тук,там и готово...
ednakvata golotiq i predi, i sega imah predvid Laughing

# 631
Преди малко изгледах интервюто на НЛО при Карбовски и забелязах, че страшно много й беше пораснала косата. Личеше си, че не е с перука.

# 632
  • Русе/София
Къде е това интервю на Карбовски?

# 633
# 634
  • Русе/София
  bouquet

# 635
# 636
Преди малко изгледах интервюто на НЛО при Карбовски и забелязах, че страшно много й беше пораснала косата. Личеше си, че не е с перука.

По-скоро са екстеншъни!
А това с датата на списанието, снимките и интервюто хич не ми стана ясно.  newsm78

# 637
  • Sofia
Някой гледа ли Мис България при Росен Петров? Какво каза за Дарко Тасевски?

# 638
Само хубави работи. Simple Smile

# 639
На Ни Ло нали общото и интервю с Валери при Мартин и беше последно.Вярва ли си и тя изобщо?

# 640
Ромина каза ли нещо различно от това, което каза при Иван и Андрей?

# 641
Вчера беше последното интервю на НЛО-то при Карбовски. Гледайте линковете, та да не се налага да обясняваме Hug

# 642
# 643
# 644
  • Благоевград

Мима бременна ли е? От къде имаш инфото? Тя отдавна иска дете, въпреки лудия си характер и още по-лудите си изпълнения Laughing, дано се е кротнала вече.
Да им е честито, ако е вярно.

Вестник "Струма" също потвърди  Mr. Green А щом най-големите клюкари на Благоевградска област са го написали, значи е вярно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт