В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 081
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Браво profil3  bouquet, елегантно и свежо разказа за удоволствието, което ни носи декупажа!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 511
Поздравления за красивите ,обикновенни думи  на Профилчето.Не зная само защо предварително се притесняваше,то ти не млъкна,толкова естествена беше,че чак забравихме ,че има водеща. Начина по който обясняваше и сладкодумно си чуруликаше,беше толкова топъл,красив и въздействащ.Сега ще има със сигурност много нови попълнения в нашия форум.Снимковият материал беше чудесно подбран и стилно представен.  bouquetза нашата звезда.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 17:14 от росирос

# 512
 newsm45 newsm45 newsm45 искам да гго гледааааааамммммммммм

# 513
Профи    bouquet  Hug беше страхотна.Голямо удоволствие беше за мен да те гледам,толкова естествено и приятно говори .БРАВО гордеем се с теб  Heart Eyes
 ......а също така и изглеждаше прекрасно Peace

# 514
и аз не успях да гледам ,чакам линк  Hug

# 515
Браво Профилче smile3501 smile3501 smile3501Беше невероятна !Красива , обаятелна , приказлива и много , много интересна.показа , и каза чудесни неща.Аз лично много ти се радвах.  bouquet

# 516
Браво на ПРОФИЛЧЕТО,беше невероятна,а колко похвали каза за нашия форум,голямааааа реклама направи на всички и най-вече представи достойно Декупажа.  bouquet newsm51
Изглеждаше много добре ,спокойна и уверена. smile3501

# 517
                      Олееееее,вие гледахте , а аз на работа! newsm45 newsm45 newsm45 Няма ли някой да се смили и да пусне линк?
                      Профи,поздравявам те за успешното ти появяване на екран !Не те видях,но никога не съм се съмнявала ,че ще бъдеш страхотна!  bouquet Хайде,идвай на срещата в неделя та да ни разкажеш на живо! Peace

# 518
 smile3501 smile3501 smile3501
Профилче беше разкошна!

Юначки има повторение от 2.10  Mr. Green ако поспите още около 30 мин- бла-бла-бла за виното, ще можете да го видите!

# 519
            Мумита,нещо не те разбрах  newsm78 Embarassed От 2.10 през нощта ли? Та какво общо има виното с 30-те минути! newsm78

# 520
  • пловдив

Юначки има повторение от 2.10  Mr. Green ако поспите още около 30 мин- бла-бла-бла за виното, ще можете да го видите!

newsm78 това 2 октомври ли ще рече, нещо не те разбирам за кога е повторевието...

иначе това е сайта, но за сега са качени само видията от вчера, предполагам че утре ще качат и предаването от днес - на страницата долу са видията
http://www.bbt.tv/taka_go_praviat_jenite

# 521
От 2 часа и 10 минути тази нощ/сутрин  smile3521
А в началото на предаването говориха около 30 мин за винарския туризъм, 2-3 реклами и...

В програмата на Антом пише за от 22.00 часа!

# 522
                 Мумита,като прочетох за виното и рекох , че или трябва да пием 30 минути та да ни го пуснат от 2 ч   или да творим тази месечна конкурсна тема ,дето ме мори от две седмици. Mr. Green
                 Аз ,ако си легна по-раничко! Точно към 2.10 ставам и ровя из хладилника  Laughing,пускам Тв-то та да ме приспива и обикновенно откарвам до ранни зори,та....дано успея днес.Ще пробвам и в 22  и в 2  Mr. Green

# 523
Момичета благодаря ви за хубавите и окуражителни думи, относно моето телевизионна дефиле  newsm62 Усетих се, че не млъкнах, но май така стана по-добре, че то СИмончето нещо не беше много наясно за декупажа! Сигурна бях, че вие ме подкрепяте и за това се почувствах уверена Simple Smile)) Доколкото знам го повтарят това вечер от 22,00 часа - тоест моето звездно появяване ще стане към 22,30 - исках още много неща да кажа за форума, но тези мацки малко ме заблудиха - бяха ми казали, че ще говорим около 10-15 минути, след това, че ще има друг гост и аз през това време ще си правя нещото и накрая пак ще говорим, ама уви не стана така!!! Както и да е - човек се учи от опит- сега ще очакваме други телевизии да проявят интерес към нашето хоби Simple Smile)) Оператора не спря да ми говори, че трябва да си движа ръцете по-бавно и накрая чак се разсърди и си тръгна надут - не можел да ми следи ръцете  smile3508 newsm62 smile3511 Много исках да кажа, че си провеждаме ежемесечни конкурси, ама пусто не ми стигна времето Simple Smile))

и ЕСЕСТВЕНО, ЧЕ В НЕДЕЛЯ СЪМ НА СРЕЩАТА Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 18:36 от profil3

# 524
  • София

И аз бях на работа и така и не успях да подкарам да гледам на компа онлайн bbt  Cry надявам се да гледам повторението, но не се съмнявам в твоите възможности  Wink
а нещо аз се пообърках срещата в следващата неделя ли е? мале а аз си мислех че вече е минала и ме беше много яд, че не можех да дойда ...
ЕСЕСТВЕНО, ЧЕ В НЕДЕЛЯ СЪМ НА СРЕЩАТА Simple Smile
  чак след това  писание  реших че нещо не е в ред в моята кратуна  ooooh!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт