Вода розов Девин за приготвяне на АМ за новородено

• 8 790
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Каквато и да е водата (дори взета от тоалетната чиния), трябва да се преварява поне през първата година. Само така има гаранция, че тя е стерилизирана и няма абсолютно никакви микроорганизми, било то и полезни за тялото. Именно от това има нужда детето до първата си година. Дори и водата да е супер чиста, не се знае пластмасовите бутилки дали са замърсени, с какво  се измиват и при какви условия се бутилират. Пък и честно казано, нямам доверие вече на нищо, на което се казва "ЗА ВАШЕТО МАЛКО СЪКРОВИЩЕ" - ОГРОМНА спекулация с всички стоки продаващи се за детски.
Смятам, че и шишетата трябва да се изваряват колкото се може по-дълго, вярно е че децата в определен етап си пъхат всичко в устата, ама  в крайна сметка храната му влиза в стомахчето. Така или иначе детето не може да се справи със всички бактерии и не се знае в кой момент те ще му дойдат в повече. Така че ти си прави каквото зависи от теб.

# 46
Кипването на водата на котлона или в електрическа кана не е преваряване.
За преварена и бактериално чиста се счита вода, която е вряла на котлона 10 минути.

Аз ползвам ел кана  Embarassedи не съм имала проблеми

# 47
Кипването на водата на котлона или в електрическа кана не е преваряване.
За преварена и бактериално чиста се счита вода, която е вряла на котлона 10 минути.

Аз ползвам ел кана  Embarassedи не съм имала проблеми
И аз съм с електрическа кана Peace Много удобно ми е така

# 48

ooooh!И колко време я преваряваш в тази кана водата?

# 49

ooooh!И колко време я преваряваш в тази кана водата?

Отварям капака за да поври още няколко минути.
Откакто се е родил ползвам каната. Нямаме никакви проблеми  и смятам да продължавам така.
По-неудачно ми се струва да варя вода в тенджерка на котлона, после да я пресипвам и така. По-хигиенично,ако мога така да се изразя, ми се струва да преварявам в каната. Така че ще продължавам да го правя, колкото и " ooooh!" да получавам от майките тук Whistling

# 50
На трето детенце съм Laughing На първото преварявах Rolling Eyes На второто до 2 месец Shocked ,а сега на третото директно с детска вода за кърмачета .Ефекта е еднакъв ,но спестявам време. Joy

# 51

Отварям капака за да поври още няколко минути.
Откакто се е родил ползвам каната. Нямаме никакви проблеми  и смятам да продължавам така.
По-неудачно ми се струва да варя вода в тенджерка на котлона, после да я пресипвам и така. По-хигиенично,ако мога така да се изразя, ми се струва да преварявам в каната. Така че ще продължавам да го правя, колкото и " ooooh!" да получавам от майките тук Whistling

А, ти си преварявай така,никой нищо няма против,всеки си гледа детето и си решава
Просто ми стана интересно как се преварява с ел. кана вода 10-15мин

# 52
А, ти си преварявай така,никой нищо няма против,всеки си гледа детето и си решава

Оставяш капака отворен и то продължава да ври, докато не го затвориш. А пък ако случайно вземе, че се затвори сам (случвало ми се е), отварям го пак и пускам да ври отново. Така, като преваря 1 литър вода сутринта, имам вода за целия ден. Simple Smile

# 53

Оставяш капака отворен и то продължава да ври, докато не го затвориш. А пък ако случайно вземе, че се затвори сам (случвало ми се е), отварям го пак и пускам да ври отново. Така, като преваря 1 литър вода сутринта, имам вода за целия ден. Simple Smile

Аз правя същото Peace

# 54
Моята педиатърка ми каза да преварявам до края на шестия месец.После директно от бутилката!А за преваряването зная че 5 минути стигат!

# 55
Да съживя малко темата, защото е първото нещо, което излиза в Гугъл и съм сигурен, че и други се интересуват.

1 минута е напълно достатъчно време след като водата кипне (научно доказано). Не 4, не 10, както е писано преди години по-горе, не си губете времето.

Лично аз взимам Девин розова литър и половина, преварявам я и обратно в шишето. Не е оптималния вариант, но вкъщи не е болница и мисля, че детето трябва да свиква малко. На нея си пише, че става за детска храна дори и съм сигурен, че дори не трябва преваряване. Малкият е на няколко седмици и не сме имали проблеми. Вода от чешмата (Пловдив) даже не бих си и помислил да му дам. Може би само ако мине през кана, чийто филтри ще ми излезнат повече от розовата Девин..

Общи условия

Активация на акаунт