ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
Eспинозкаааа- стискай още мъничко. Не я пущай момата още!

Относно Ясмин и аз имам една приятелка, която доста пострада от тях- или поне на нея така й се отразиха- появи й се доста сериозно кървене.

Столче за кола си взех на Чиполино на коледна промоция за 63 лв, тк към количката нямаме.

Беба, бързо да се оправя малчугана! Hug

Да ви кажа, от около два дена доста често ми се стяга корема-направо се шашкам нормално ли е толкова много. Но болки за сметка на това нямам-само стягания. При вас стяга ли се често? Майка ми ме успокоява, че и на нея й се е случвало през последния месец постоянно- каза,че като в серия е влизала със стяганията и двата пъти е преносила, въпреки това. Поне това ме успокоява.

# 361
Фентъзи ако искаш пробвай с едно хомеопатично мазило -казва се траумил ес/съдържа арника,календула и други билки/.Става за такива болки като твоите.Има го в повечето аптеки,можеш на място да му прочетеш упътването и да прецениш.
Аз пък имам страшна тежест в целите крака и ръце,и сякаш някаква тъпа болка в краката като се движа.Вървя с огромно усилие,направо ми е неприятно и не знам какво да правя.Някой имал ли е такива оплаквания като моите?Имам и отоци на краката ,но не са много големи.

# 362
здравейте коремчета.И аз утре съм на консултация и дано всичко е наред и доки фиксира дата(за февруари)Утре ще дам отчет.  bouquet

# 363
На мен също напоследък ми се стяга коремът .Обикновено съм навън точно в този момент и е мн. неприятно,сякаш някакъв камък имам в корема .

Столчето ни е Макси Кози,но не знам как ще го закопчая бебето като ще е в одеало завито  newsm78 ,трябва да го разсъблека на половина  ooooh! .А и в колата на баткото столчето ,трябва да ги сместим някак .
При изписването на Давид използвахме коша за новородено ,там колани не се слагат , а и спеше спокойно без да го изправям .Ставаше дума за кратко разстояние ,а аз бях отгоре му като орлица-нали ми е чисто ново бебе  Heart Eyes .Но по принцип не е правилно .

# 364
Momichetaaaa...parvoto majko popalnenie vav fevruarskite redici e veche na bjal svjat:)

pone vijdam veche hubavi snimki i pogelanija vav facebook-a  na bobi:) (lechugitka)Simple Smile)) Da e jiv i zdrav malkijat Simeon!i da radva mnogo mama i tati:)A na Bobi barzo vazstanovjavane!

izvinjavaite za latinicata! Embarassed  no mnogo se radvam za neja!

# 365
 Hug малко спечени бисквитки
Теди и ти се бади, че липсваш. Деси видях те на балкона да знаеш  Hug

# 366
На мен също напоследък ми се стяга коремът .Обикновено съм навън точно в този момент и е мн. неприятно,сякаш някакъв камък имам в корема .

Столчето ни е Макси Кози,но не знам как ще го закопчая бебето като ще е в одеало завито  newsm78 ,трябва да го разсъблека на половина  ooooh! .А и в колата на баткото столчето ,трябва да ги сместим някак .
При изписването на Давид използвахме коша за новородено ,там колани не се слагат , а и спеше спокойно без да го изправям .Ставаше дума за кратко разстояние ,а аз бях отгоре му като орлица-нали ми е чисто ново бебе  Heart Eyes .Но по принцип не е правилно .

И мен ме стяга коремът чат пат, но без болка, ама и предния  път бях така.
Хм, аз не мисля, че ще е проблем.Все пак бебенце ще е дебело облечено и аз лично ще си го закопчая с коланите и ще го завия с одеалце.Още повече впредвид зимния месец, няма да изнеса бебето до паркинга, аз ще бъде сложено в столчето още в коридорите на болницата.Така де, то аз не откривам топлата вода  Laughing, всеки ще направи така предполагам.Също смятам ако духа много да завием столчето с дъждобрана за количката и така до колата.Абе измислила съм го.Само да идва вече, че не ми се ходи вече с корем сякаш.Мойто секцио ще е някъде към 10 февруари, ама със сигурност ще го знам на 28.01. когато съм на преглед.

# 367
Momichetaaaa...parvoto majko popalnenie vav fevruarskite redici e veche na bjal svjat:)

pone vijdam veche hubavi snimki i pogelanija vav facebook-a  na bobi:) (lechugitka)Simple Smile)) Da e jiv i zdrav malkijat Simeon!i da radva mnogo mama i tati:)A na Bobi barzo vazstanovjavane!

izvinjavaite za latinicata! Embarassed  no mnogo se radvam za neja!
Айде да ни е честито първото момченце в темата!На мамата бързо възстановяване!  Hug  bouquet
Ох толкова се развълнувах.... Grinning

# 368
Лорин какви протеини пиеш?Стана ми интересно.

# 369
  • София
Качих три снимки от днешната разходка в албумчето.
Днес да ви кажа корема ме боля много странно, като мускулна треска, след доктора. Ама много ме боля, а от няколко дни много ниско долу на слабините имам много странна болка фиксирана в една точка. И ме заболява като тръгна да се изправям от леглото. Незнам бебето ли притиска нещо или друго, но е много неприятно!

Честит Симеон на lechugitka! Да е жив и здрав и да радва мама и татаи, а на мама й пожелавам много бързо възстановяване и прибиране у дома. И да покаже снимки и да разкаже всичко!   bouquet  Hug Hug Hug

# 370

pone vijdam veche hubavi snimki i pogelanija vav facebook-a  na bobi:) (lechugitka)Simple Smile)) Da e jiv i zdrav malkijat Simeon!i da radva mnogo mama i tati:)A na Bobi barzo vazstanovjavane!

izvinjavaite za latinicata! Embarassed  no mnogo se radvam za neja!
Вени, мерси за хубавата новина! Hug Аз обаче мисля да изчакам подробностите и тогава честитките Flutter Дано всичко и с двамата е наред! Praynig

# 371
  • Сливен
    Честито ни първо момченце.Да е живо и здраво и да радва цялото семейство  Hug

# 372
Знаех си , че ще имаме новина
Добре дошъл на Симеон а на мама  lechugitka бързо възстановяване и само радост да и носи новия член на семейството

# 373
Добре дошъл на малкия Симеон на lechugitka, сега тъкмо видях снимката във фйсбук! Нека да й е гордост и радост, да расте жив и здрав и много да слуша.  bouquet
За стягането на корема: моя откакто влязох в 9 забелязвам, че все повече и по- често се стяга, докторката ми каза, че е нормално и даже ще зачести още повече.
hey_ya, аз тази болка я имам от средата на 8 месец, не си единствена, всичко е от натежаването на бебо, даже има и такава тема из форума, ако ти я намеря ще я пусна да прочетеш  Peace
беба, малчо бързо да се оправя, дано не е нещо сериозно Hug

# 374
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито момченце на мама lechugitka. Да е жив и здрав и много да я радва  bouquet
ПМоже ли някой да даде линк за снимката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт