ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
Честит малък бонбон на Боби  Hug Толкова е сладък, показах го и на мъжо, викам - гледай как изглежда новородено бебенце... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да расте много послушен, сладък и щастлив!

# 376
Ей,къде я гледате снимката и аз искам да видя.... Rolling Eyes
lechugitka, да е жив и здрав малкия Симеон...На теб бързо възстановяване...   bouquet
Беба,да оздравява малчо...
Praynig

# 377
  • Varna, Bulgaria
Честит Симеон на lechugitka! Скорошно възстановяване на мама  Hug
Аз имам също доста чести стягания, а когато бързаме за училище с Валентина, освен стягането имам и една болка централно ниско долу в корема. Предполагам там, където е главата на бебо... Ама как го обясних само. Напоследък ми се случва често ако се преуморя...
Анджи, аз за съжаление няма да мога да дойда на "зимно бебе" или както се казваше мероприятието утре, защото трябва да отида преди обяд в офиса, за да си занеса болничните за Януари+45 дневния, и да успея да се върна за прибиране на щерката от училище.
После ще правя торта Simple Smile - утре моята майка има рожден ден!

# 378
честито и от мен на марулката  Hug  да е жив и здрав малкия Симеон

Embarassed ама аз никаква снимка на намирам в фейса, някой ако моеж да сподели линка

# 379
За съжаление аз все още нямам новини, но съм сигурна, че всичко е минало като по учебник!

Хайде честит ни малък мъж! Да расте много здрав и щастлив!

# 380
привет от нас с беба!

Честито на Lechuguitka и добре дошъл на малкия Симеончо!  Hug Чакам с нетръпение подробности!

Fantasy, много ти съчувствам за проблема, но за съжаление не мога да ти дам съвет  Sad

Кошчета за кола сте коментирали - моето е към количката ми (на Girodani) която е 3 в 1, така че съм се подсигурила вече.

Иначе прегледа ни мина добре. Беболина е малко дребничка - по ехограф е 2,800гр. и май върви 2 седмици назад. Но аз гледам да не се притеснявам, знам че отклонението може да е и 300-400гр. Единствено на глава върви голяма: 9.59см. което отговаря на 39с. Явно ще си имам кльощавела с голяма главица  Mr. Green За първи път ми казаха и за плацентата - била 2 към 3 степен, което не съм сигурна какво е. Но нямам никакви симптоми за предстоящо раждане (дори и предварителни контракции усещам страшно рядко), и явно ще си дочакам термина, така че се въоражавам с търпение.

това е моя отчет, хубава вечер на всички мамета, и бъдещи и настоящи!  Heart Eyes

# 381
  • Русе/Germany
newsm44 newsm44 newsm44 Хайде честито ни първо момче в отбора Simple Smile На мама lechugitka бързо възстановяване а на малкия сладък Мони много здраве и много весело детство newsm32

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:18 от snejinka86

# 382
Честито ни първо момченце! lechugitka много да ви радва малкия Мони, на теб ти желая бързо възстановяване Hug

Днес и аз си взех ПИК от НОИ, утре ще ми преведат парите от декември newsm44

# 383
  • Русе/Germany
Здравейте сладуранки Hug
Да ви се похваля че вече оправих проблема с документи и разни институции. Сега остава да си пусна ПКК, урина и секрет и съм готова да раждам Mr. Green Само спалнята ни още не е готова, но другата седмица тя е на дневен ред Naughty
При нас нищо интересно само където всеки ден ходя в поликлиниката и не ми е приятно при толкова кашлящи и кихащи но няма как Sad
Днес си харесах матраче, за протектор не съм гледала още но тези дни ще видя и за него.
Колко превръзки от тези за родилки ни трябват? newsm78 Аз днес си взех 5бр Mr. Green и се чудя да си взема още 5бр. и да си взема Олуейс с най-много капки. Дали ще ми стигнат? Thinking
Fantasy и аз не мога да помогна, но аз от известно време използвам Виетнамско чудо и да ти кажа много ми помага.
За предпазването да ви кажа че преди пиех хапчета и забременях Sad но бях малка и сега с моя си практикуваме метода прекъсване.
Дидишонче много ти е хубава количката. Със здраве да си я ползвате.
За стягането аз и преди бях писала за моето стягане и хем пия сега Магнерич няма голяма разлика. Не знам другата седмица като го спра дали няма да родя Joy
Стискам палци на всички които имат нужда Hug

# 384
Честит син Симеон, мама Лечугитка! Да ти е жив и здрав и само радост да ти носи!!!
Бързо възстановяване и скоро да се включиш активно за споделяне на радостите с мъничкия Симеон!!! Hug

# 385
Lechuguitka Честито бебе Симеон! Да е жив, здрав и много щастлив!

(още не съм ви чела, само последните постове  Blush )
благодаря за подкрепата, борим се с малкия, че не дава дори Т да му премеря  #Crazy

# 386

Честит син, нека ти е жив и здрав!

# 387
Честито ни първо мъжле,Lechuguitka,бързо възстановяване.

Лори Hug,тук съм,но от снощи съм като пребита и нямам настроение.
Неве,точно си мислих,че днес не съм те мяркала,вече съм спокойна.
Мартинка и мим,пожелавам ви скоро да ви изпишат и да се гушкате.

# 388
Честито бебче Симеон на мама Lechuguitka! Да й е жив и здрав и да порасне голям, умен и  много щастлив!

За стягането на корема. И мен ме стяга напоследък доста често, особено когато пътувам с колата е нещо страшно (явно на бебо хич не му допада). Но изгледи за скорошно раждане нямам, даже се очертава да пренасям, така че споко. Доки каза, че това "упражнение" било много полезно за матката, която се подготвя за раждането и не ми изписа нищо (май се повтарям, но да си кажа).

# 389
Рошавата Гарга  Mr. Green пия протеинки Biogame 84% млечен протеин, много са вкусни и ми спаднаха отоците, а кви крака вчера имах. То нормално казвате защото не  сте ме видяли. Нищо нормално нямах в себе си  Mr. Green

Чакаме мама МАРУЛКА да се включи  Hug но пък да си честитя и аз
ЧАКАМЕ И СНИМКА НА СИМЕОН В НАШИЯ АЛБУМ С БЕБЕТА
Hug ЧЕСТИТО БЕБЕ МЪЖ, ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И УСМИХНАТО ДЕТЕ! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Hug

ЛЕКА ОТ НАС СЛАДУРКИ

Общи условия

Активация на акаунт