ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Момичета имам един малко глупав въпрос-чудя се обиколниците на кошарата кога се слагат?В началото още  или когато бебето започне да се обръща?

В началото, обаче поне в мойте инструкции пише да се застъпят с матрака, даже и вързани към креватчето. Не ми е много ясно, май е мярка за сигурност, ще карам мъжО да се заеме по въпроса.

# 586
JJuleto , ама къде ти ги мерят безплатно? На мене доктора дето ме следи не ми взима пари, ама в болниците виж за какво става дума...
В ОБ София.

# 587
Здравейте и от мен,и аз мислех да слагам обиколниците още от началото но пък се замислих.. в началото бебето не се обръща само,няма как да се нарани в решетките на креватчето. Освен това няма начин да не се напрашат,а пък за новородено newsm78 Не че няма да има никаква друга прах около него, ама все пак... newsm78

# 588
  • Русе/Germany
Аз мисля да си сложа обиколниците още в началото, но този който е за решетката няма да го слагам в началото за да мога да виждам бебчо. След като започне да се върти и обръща ще сложа и другия. А за напрашването, нали все пак се перат newsm78

# 589
  • Варна, морето, сините вълни...
И аз отначало ще слагам обиколниците, а моята причина е че си мисля че ще му е студено или ще му духа все отнякъде Blush Ние сме в къща за сега и няма никаква изолация, легълцето е към вътрешна стена, но все пак Naughty

# 590
Според мене обиколниците освен, че предпазват бебето от удряне в решетките, имат и чисто естетическа функция - просто е по-красиво и завършено леглото с тях. Винаги съм ползвала от самото начало, като имам обикновено два комплекта,  пера и сменям. Добре е да са застъпени от матрака, за да не си провира там малката шушулка главичка, ръчичка и т.н.

За дрехите със задно закопчаване - не са болка за умиране, имам няколко такива гащиризона. Като се преоблича бебето се обръща на една страна и така се разкопчават - първо от едната страна, после от другата.

Не се страхувам от това да вкарвам дрехи през главата на бебето - има техника - дрехата се навива добре и се разтяга максимално, прекарва се първо през лицето, леко се повдига главичката и - готово! Даже за изписването съм взела поло с джобче Heart Eyes. Навремето баба ми ме учеше как да се оправям с бебето - страхотна жена беше тя! - и ми казваше, че най-важното е да не се страхуваш и да се довериш на инстинкта си. като му се говори на бебето докато го обличаш, къпеш и т.н, когато си спокойна и то е спокойно , доверява ти се и можеш да му облечеш всичко. Така че не се притеснявайте, бъдете спокойни, бебетата ви имат нужда само от вашата любов и вашето спокойствие!!  bouquet

# 591
И аз мисля да си сложа обиколниците още от началото, а и защото кошарката е с решетки от всички страни, няма нито една плътна страна. та да не духа, нищо, че стаята е толкова добре изолирана, че уж няма начин, но все пак.

Сложих и аз снимка на кошарката в албумчето ни.

Амидалка, разбрах те сега. Наистина сме се изгубили в превода и съм помислила, че имаш предвид друго.

# 592
по повод обличането през главата имаше теория че детето преживявало отново стреса на ест.родените де от раждането,та затова не се препоръчва такова обличане до 3м.-който иска може да се поразрови да прочете Mr. Green

Обиколници ще сложа но без страната към мен / към леглото

# 593
Лори, краката ми са ок, оправиха се вече... връщам се да в чета, че сте изписали света

# 594
Някой беше питал за спирането на магнезия преди секцио - аз също ще съм с планирано секцио, а спрях да пия Магнерот като влязох в девети месец (още преди 2 седмици) и засега нямам нито контракции, нито други признаци за наближаващо раждане.

# 595
Здравейте коремчета  Hug

Честито на новите рожби ,новите придобивки и добрите вести!

Сега да споделя....днес бях при доки.Вече сме в поза с главичката надолу...порастнали сме доста - каза че целия корем бил само бебок и според нея даже можело по раничко да излезе.
Проблема е че тук не правят повече от 2 видеозона, защото било вредно...та....на последния ми казаха момиче...
И днеска питам аз - ще има ли друг видеозон? А тя ми вика "Не, няма нужда".И аз и викам - Ами казаха ми че ще е момиче ,но доста приателки родиха противоположно на казаното им.
А док вика - " Ами то е на 80% достоверно което са ви казали,така че може и да е момче.
И АЗ ВИ КАЗВАМ НАПРАВО  #2gunfire #Cussing out
И ми каза че и нейна приателка трябвало да е  момиче - пък родила момче.

Какво да правя сега....дори обиколника ни е розов....и повечето дрехи са розови.Има и неутрални цветове но като цяло са си за момиченце....

Такива малумници.....ужас.Поне да ми бяха казали че не са сигурни!!!

# 596
kapmeh, бели кахъри! Като се роди момче, ще продаваш розовото в ибей и ще купиш синьо.
Аз честно казано за бебе бзех бяло, жълто, зелено. Е, и сини имам.
Сега нали са и намаления в Англия.

Анилеви, ами който е секцио? Иначе има логика за стреса и главата. Аз затова се чудя още моят юнак дали да го стресирам или не?

Хепи мама, много хубаво си го написала за спокойствието на майката и бебето. Дано наистина мога да го приложа.

# 597

Предполагам става въпрос за МЦ Светлина/Зора София?

да , точно за МЦ Светлина! Утре ще звъня за час, дано има по-рано , че току виж беба решила да излиза  Crazy

# 598
Момичета пожелавам ви приятна вечер и сладки сънища!

# 599
Бенджи, супер ти е кошарката. Много харесвам белички, особено за момиченце! Но моята ще е тъмно дърво - в крайна сметка така решихме.

Анилеви, доста ме озадачи с това, че до три месеца не трябвало да се обличат през главата.  #Crazy
Поразрових в нета, ама не срещнах нищо такова. Ако имаш нещо под ръка, моля пусни линк! newsm78 Няма да си стресирам бебето я...

Ето един линк:http://www.ehow.com/how_6871997_do-dress-baby-right_.html

Забравих да кажа за магнезия - права е Булка Марулка, натрупва се и затова 35 или 36 седмица трябва да се спре. Аз обаче в 37 седмица и казах на моята лекарка, че още го пия, защото искам още малко да задържа. Препоръча ми най-много и тази седмица и че до 10 контракции на ден е абсолютно добре.

А ако е за крампи - незнам, може би се пие в по-малка доза.

Капме, сигурно ще е момиче, нали все пак 80%. Да е живо и здраво, пък дано и да е момиченце!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт