ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
kapmeh, бели кахъри! Като се роди момче, ще продаваш розовото в ибей и ще купиш синьо.
Аз честно казано за бебе бзех бяло, жълто, зелено. Е, и сини имам.
Сега нали са и намаления в Англия.

Анилеви, ами който е секцио? Иначе има логика за стреса и главата. Аз затова се чудя още моят юнак дали да го стресирам или не?

Хепи мама, много хубаво си го написала за спокойствието на майката и бебето. Дано наистина мога да го приложа.

Ами да живо и здраво да ни е .... за нас няма значение какво ще е , ама защо така подвеждат ... и най ме е яд за обиколничето ,че е розовко.

Ама аз наистина искам да знам какво ще е , ама тя като ми вика "Не в никакъв случай видеозони,като се роди ще видите".Ужасни хора.Вика ми хаиде давам ти час за след 3 седмици , но може да родиш до тогава,защото е доста голямо.

Не знам вече, така ме объркаха.Чак съм притеснена, не знам какво да правя сега и какво да мисля.Обаркана съм  Cry Cry ....  Нищо не са ми казали нито за раждането нито за опоиките,нито какво ме чака изобщо .Нямам право да избирам нито опойка нито как да родя!Каквото ми кажат така.И за пола не мога да поискам да знам .... бясна съм!!!

# 601
Аз обиколник нямам. Но креватчето е с три табли и една решетка и не знам как ще ги връзвам евентуално като потрябват и купя?! В повечето магазини на такива креватчеа ги лепят с тиксо от задната страна на таблата ама така не става.

Магнезии диаспорал пия аз за крампите. По едно прахче на ден.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 22:17 от Shine On You Crazy Diamond

# 602
Аз обиколник нямам. Но креватчето е с четири табли и една решетка и не знам как ще ги връзвам евентуално като потрябват и купя?! В повечето магазини на такива креватчеа ги лепят с тиксо от задната страна на таблата ама така не става.

Аз с баткото бяхме с Тренд на Бертони. С 3 табли и 1 решетка. Е голяма мъка ми бяха обиколниците. Докато беше малък ги лепях с тиксо, с двойно залепващо и с каквото имах под ръка. После като почна да се дърпа за тях и да се катери, мъж ми зави 3 винта на задната табла и там връзвах обиколниците. Ама си беше гадно и грозно - не можеха да седят хубаво опънати. За това сега си взехме легло с 4 решетки....

# 603
kapmeh,колко тежи бебчето?И аз се моля да родя по-рано.....

# 604
Така де! С три табли, редактирах се!  Joy
Най-вероятно и ние ще слагаме винтове, въпреки че хич не ми се иска.

# 605
Аз обиколници имам от Давид ,но си спомням ,че много не ги ползвах .Засега смятам да не ги слагам .

Магнезия вероятно няма да го спирам ,не ми пречи .

kapmeh ,не се ядосвай !Знам ,че е малко неприятно ,защото сте се настроили ,но розовите обиколници да са ти проблема  Hug

Моето бебе ще е секцио ,така че няма да има гадни спомени - мога от първия ден да му слагам блузки през врата  tooth

Гащеризончетата със задно закопчаване не са били проблем-не ми се е оплаквал  Laughing .
Обаче трябва да внимавате с металните копченца тик-так -да не се защипе кожичка с тях или още по-лошо-някои нагряват дрешката върху радиатора(да я стоплят-?!?- и я обличат на бебето ,обаче те копченцата метални и направо изгарят кожата   tantrum !

# 606
  • Варна, морето, сините вълни...
И аз искам вече да раждам  Heart Eyes но май ще трябва да се местим тепърва и незнам как ще става, добре че има кой да помага и не е много на далече около 60км.
Лека нощ. Милото го няма и ще се възползвам да си легна по рано, че от скоро време с него все гледаме филм до 2 часа #Crazy
Хайде лека Hug

# 607
kapmeh,колко тежи бебчето?И аз се моля да родя по-рано.....

Ами точно това е че не са ме гледали на видео, само с напипване и каза - "бебето е доста голямо,целия корем е само бебе ,няма място, сигурно ще се роди по-рано".

Ох и аз мила.И аз искам да родя по скоро,защото едва го нося този корем

# 608
Защо не отидеш при друг доктор да види и да ти каже всичко за бебо?

# 609
Защо не отидеш при друг доктор да види и да ти каже всичко за бебо?

Ами исках да си запазя час за частна клиника, даже днес пак гледах в нета, обаче пише скан за определяне на пола до 34 седмица.Аз я прехвърлих и пише че не се предлага след това.Ако ми бяха казали по рано.....А те ми казаха момиче е и няма нужда от други сканове защото е вредно и аз се отказах.Сега и в частна не може.Не се прави ако преминеш 34-та седмица.Милото вика момче ще е  newsm78.Мисля да си чакам и да видим накрая (дано е по скоро )

# 610
kapmeh  ,какви са тея доктори там  Shocked !Уж развита държава ,"образцова" !?!Това "скан" нали не значи ехограф ,защото ехографът не е вреден .
При мен винаги я виждат пишката и тестисите ми показаха ,щото не вярвах и се молех да са се объркали  Simple Smile .

# 611
Теорията е следната:
Ест.раждане-бебето се бори да излезе през тесния родилен канал,стрес от ярката светлина,средата се заменя от вода на въздух,кислорода-дишането всичко е ново,но определено най-стресиращото било че от тъмна и влажна среда...преминава във светла - та е наблюдавано /изседване върху бебета секцио и бебета норм.раждане / че не се долюбва обличането на дрешки през врата-придружено е с плач и бутане
Секцио-стреса е в друго отношение-изкл.неподготвено е бебето за тази среща с мама и външ свят,то е неадекватно първите часове от изваждането му,дори и 10 дни преди термин са от значение за него-чисто физически. При децата родени секцио се наблюдават общи черти,смиреност,покорство,нерешителност.......и нямат проблем с обличането през глава Mr. Green
Ей това е

Сега да не отнеса някоя майна...не е моя теорията,не изказвам никакво становище дали я подкрепям или не СПОДЕЛЯМ Я само  Hug

Чела съм доста статии за негативи/позитиви за всяко раждане било нормално,било секцио....смятам че важно правото на ИЗБОР така определено не сме поставени пред свършен факт  bowuu

Майките ни са шреживявали кошмари...с тогавашните секциа ooooh! разпорват ги като китове...и то след няколко дневни мъчения да се роди нормално,та сега цивилизоваността в медицината определено е по-на висота

Макар да не разбирам Америка,Англия,Канада........държави в които мои близки са раждали,отказват да съдействат за по-бързо раждане,не поставят медикаменти дори и да е нужно,моите приятелки са били пред инфарктни с-я но не и не когато излезе това е,дори едната беше със свекъва си(акушерка в БГ) присъствала на раждането ,жената не е вярвала как си стоят и не помагат на снаха й -Коментара й беше- в БГ щеше да роди за 2 часа-там се мъчила 14ч ooooh!

Това е от моа Mr. Green

# 612
anilevI ,чувала съм част от тази информация.Има логика  Thinking.
Моето дете се роди секцио ,беше 9от 10 по Апгар в първата минута ,а след това(мисля на 5-тата)-10 от 10 .Ти знаеш какво значи това-не само ,че не е било неадекватно ,ами направо по-адекватно няма накъде  Mr. Green .Но-може да е бил изключение  Simple Smile.Все пак-дано и второто да е с такива показатели   Praynig Peace !

# 613
Да драсна и аз 2 реда...
Честито на Испанската марулка - много да я радва юнака  Hug   bouquet
Мен два дена нещо ми беше некомфортно, повече стягания и контракции, по-силно натискане...но днес като че ли съм малко по-добре. А и доктора 20 мин. не засече ни една контракция  Thinking По този повод, явно съм късметлийка, че не плащам нищо за тонове, но пък той си ги взе предварително  Wink Днес ми даде и документите за болницата, пусна последните изследвания....за 2 пъти микробиология нищо не съм платила. Абе да е жив и здрав д-р Миков, много съм доволна и като отношение въобще Grinning
Надеждата, мислех те аз тебе, че не беше писала. Стискам палци всичко да е ОК  Praynig  Hug
mimi_jobnoto върви си вземай документите, как така ще търчиш до спешното с контракции. Нямам думи  #Cussing out
anilevI много интересна информация си дала.  Hug
Аз първия път повече четях, но се включих в отчетна тема, когато Мариян беше на 3-4 месеца. Сега само в отчетните теми чета и кисна, кой каквото подаде като информация, това поемам  Mr. Green
Двата реда станаха малко повече  Wink

# 614
kapmeh  ,какви са тея доктори там  Shocked !Уж развита държава ,"образцова" !?!Това "скан" нали не значи ехограф ,защото ехографът не е вреден .
При мен винаги я виждат пишката и тестисите ми показаха ,щото не вярвах и се молех да са се объркали  Simple Smile .

Ами за тях ако се чувстваш добре не е нужно нито да те изследват нито нищо.Само ако нещо не ти е добре.стараят се да се доближат до натуралното без много изследвания и ходене до болницата.За цялата си бременност имах 2 видеозона.3 кръвни и 3 урина.една анти д инжекция .От тези 3 кръвни видяха и дали не съм болна от разни там спин и т.н. и синдрома на Даун и сичко и това е.И като гледам вие колко изследвания и работи....А аз не.
За тоновете слуша ги по 3 мин на всеки 3 седмици.Това е.Веднъж месечно имам само консултация.И на последния втори видеозон бях май в 25 седмица.Тогава каза момиче и това беше.

Общи условия

Активация на акаунт