ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Румила, колко е голямо бебето? И на мен ми казаха, че е голямо, ама не ми отвориха тема да предизвикваме раждането. На 10.01 беше 3300-3350, като очакват до 28-ми да чукне 4 килца.

Еспинозка
, стискай ще успееш, знам аз.

Аз не се престраших с масажа на перинеума  Embarassed

# 106
  • Варна
Аз чета "Подсъзнанието може всичко" и само си повтарям "раждането ще е бързо и лесно, бързо и лесно, бързо и лесно...". А от днес взимам и арника+малинови листа. Ако не ми помогнат тея неща, поне няма да навредят. Масаж на перинеума не си правя. Засега май не съм толкова уплашена още, ама може би защото съм една от последните (27.02) и всичко ми изглежда толкова далечееее.... Е поне онзи ден се наканих да си изпера дрешките, сега чакат само да дойде утре да ги изгладя, че нали са 2 дни празници, да не съгреша  Wink

# 107
  • Sofia
Уффф, и на мен ми казаха, че засега беборанка върви по-голяма, но не ми казаха колко е... не е ставало въпрос и за предизвикване. Дано не се стигне до там. Но чак другата седмица ще се срещам с доктора, който ще я изражда, така че нищо не се знае. Мисля да наблегна на солидни разходки. Някой ми беше казал, че миенето на прозорци много помагало за предизвикване на раждане. Само дето е малко студеничко за тази дейност  Laughing

# 108
# 109
  • Русе/Germany
Здравейте и от мен Hug
Аз се прибрах от болницата, ходих да се разправям и да си взема изследванията но защо трябва всички да са готови Thinking Нали трябва и утре да се разходя #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тази седмица май ще ми е ужас. Поне милото си идва в понеделник Praynig
И сега пак се отправям към Здравната каса пак да се разправям.
mimoza_lolko нашата мила родина е с такава добра система, че ако документите сами си ходеха от точка А до точка Б щеше да става по-бързо #2gunfire От касата отказват да платят на доктора в Тутракан прегледите ми и съответно не мога да се запиша там. А ако отида да раждам ей така не се знае дали ще искам да ме приемат, понеже нямат доверие на колегите си. Поне такъв отговор ми дадоха от касата. Абе луда работа. По принцип съм за нормално раждане, до колкото може да се нарече така Mr. Green А за избор на лекар няма да правя понеже нямам впечатление от никой и няма смисъл да давам пари и пак да не съм спокойна. Според мен Naughty Каквото ми е писано това ще стане Mr. Green
amidala13 Много ще се радвам ако си останем заедно и не ни избягате при Януарките Hug
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet Hug
На мимите които скоро ще гушнат   ylinfant стискам палчета всичко да мине добре и скоро да се похвалите Hug
Лори  Hug
Хей мами има ли значение кога започваме да пием чая и Арниката? Да не ми е рано още newsm78
Хайде отивам и после ще ви видя колко сте се постарали с писането Hug
На всички които имат нужда  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 110
за арниката, аз вчера се замислих, щом действа кръвосъсирващо, нали след секцио трябва да се раздвийи човек по-скоро, защото има опасност от получаване на съсиреци, тромби и т.н. Няма ли да стане по-опасно с тази арника, как мислите  newsm78 дали не е по-добре да се приема след като се е раздвижил човек?

# 111
  • Варна
Тук доста подробно един хомеопат е отговарял на въпросиза арниката, аз от тази тема доста се надъхах, няма лошо мнение. http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2034

# 112
  • София
Ходих до НОИ, взех си ПИК и не мога да проверя нищо, защото линковете, които са посочени за целта не се отварят! Супер! Вие можете ли да си проверявате нещата? Да не би проблема да е при мен само?

# 113
Ходих до НОИ, взех си ПИК и не мога да проверя нищо, защото линковете, които са посочени за целта не се отварят! Супер! Вие можете ли да си проверявате нещата? Да не би проблема да е при мен само?
ДАва ти, че има вирус нали.
Продължаваш въпреки това, нарочно е направен така сайта на НОИ.
Пренебрегни предупрежденията и си вътре, работят си линковете.

# 114
  • Русе/Germany
Отварят се, просто са защитети и трябва да разрешиш влизането Naughty
Натискаш на: Продължете към тази уеб страница (не се препоръчва). И ще се отвори
Дано да си ме разбрала че как го обясних ooooh!

# 115
Коремчета, стискайте още малко, скоро болежките скоро ще отшумят  Hug

Лори, това подуване със сигурност не е много приятно, а тези 3 килограма гаранция са от задържана вода, както казваш, че пиеш по 3-4 литра - ето ти ги тея кила, ако не си ги изпишкала...чакаме отчет като си дойдеш  Peace

Аз започвам лекинко да се панирам с наближаването на датата...и то не от друго, ами да не забравя нещо за последния момент - я за болницата, я за бебето...уж все чета списъци, уж си мисля, че всичко имам, ама все нещо ново изниква, дето не съм го и чувала до сега...Сега си мислех примерно, ако недай си боже се върнеме и нямам кърма, какво АМ ще купувам... #Crazy Нали трябвало лекар да го изпише...и аз като няма да съм си стерилизирала нещата...та всичко на тичане..вече си представям картинката на ревящо от глад бебе и майка, дето си скубе косите до него и чака стерилизатора... Whistling/не се смейте плс, вярно ми е гайле... Confused/.

Еспинозка, кураж, малко остана, мързелувай си сега, глези се, че после... Crazy Hug

# 116
  • София
Изобщо не ми отваря нищо. Все едно нямам интернет.  newsm78

# 117
Изобщо не ми отваря нищо. Все едно нямам интернет.  newsm78
Тогава пробвай от сайта на НОИ , от ляво където пише справки.
И трябва да излязат

Справка за социално осигуряване

Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН

Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане

Цъкаш върху тях според това, което искаш да провериш и пренебрегваш предупреждението и така продължаваш.

# 118
Амидала ,за дребни неща се тревожиш  Hug!
Ако нещо забравиш ,ще ти го донесат от къщи или ще го купят .Аз бях подготвила всичко и пак пращах мъжа ми непрекъснато за това-онова  Wink .Нека и те да помогнат ,няма само да се черпят ,я  Laughing .
АМ(ако се наложи) няма нужда доктор да го изписва ,купуваш от магазина за детски храни .

# 119
  • София
Успях! Най-странното е, че ми показва някакви стари болнични. Последния е от април месец. Това означава ли, че тази овца счетоводителката не го е занесла още?
Направо съм бясна!

Общи условия

Активация на акаунт