ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
хехехе Хепи-мама спомням си аз че с теб споделяхме еднакви фаворити  Mr. Green Hug .Успех !!!

Моята ще я купя след раждането, че сега парите ни ще отидат за детската и раждането Confused, после ще намерим за количка тя не е приоритет сега bowuu

Клото мерси още веднъж,аз не съм се цедила,всичко давах да се изсуква от бебо...но на хранене и от двете гърди,иначе не издържах,а цеденето не ми беше приятна история,просто запомнях от коя гърда съм започвала да суче бебо и после почвахме от другата а втората беше на доизсукване Crazy ей такива мити работи....ама това след няколко седмици ще е на дневен ред Grinning

Лори радвам се че всичко с бебчо е наред,а иначе си пий протеините и не ги мисли кг/глезените  Peace

Ние сме с дунапренен матрак и да ви кажа няма разлика особенно от другите,купих си и протектор за матрачето и с чаршафчетата не намирам нищо лошо в него Peace

# 166
Хепии мама - явно Лазарова си уважава Канестела и Гиназола, аз приключих в първото, довечера ме чака купона с поставянето на второто... Wink Все се успокоявам, че дори и да не изчезнат гадовете, все пак сме секцио и би трябвало да не е толкова опасно  Praynig

Амидалка, не съм много сигурна, че е безопасно! аз имам бактерии и пих 2 антибиотика, освен глобули и гиназол, защото Колева ми каза, че може да се получи инфекция на матката и бебето също да се зарази, това, че сме секцио хич не е по-безопасно, а погледнато, че все пак е коремна операция, такива гадове не би тръабвало да имаме.
аз утре съм пак за изследване и силно се надявам да съм ги разкарала вече  Praynig

за матрачетата - аз твърдо съм за кокос, и на 2те деца взехме такива. не на бертони - те са кокос и пяна, а на една русенска фирма, има ги в хиполенд, към 50 и не6то лв са, размер 60/120. едното е на долното ниво на дървено легло, другото е на горното ниво на кошара.

# 167
ЧЕСТИТ ИМЕНИК НА ДЕСИ, ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ДА СИ НОСИ ХУБАВОТО ИМЕ С МНОГО КЪСМЕТ.

Бобчо честити покупки, да им се радва много бебока.

Беба тоя Гарфилд е много яко стряскащ  Mr. Green

# 168
loryn днес го пл'снах и аз още не мога да свикна с него, май не беше най-добрия избор, но после ще го сменям, че Стефан издивя, е ме оставя  на мира и иска да играем  Simple Smile

# 169
loryn днес го пл'снах и аз още не мога да свикна с него, май не беше най-добрия избор, но после ще го сменям, че Стефан издивя, е ме оставя  на мира и иска да играем  Simple Smile
на мен си ми хресва, то това си беше комплимент  Peace

# 170
момичета да ви зарадвам вече са променени цените за екип в шеиново но екип и упоика са отделно вече,но пак е нещо Laughing

# 171
и на мен ми харесва Не го махай Mr. Green....май има ефект срещу вредителите в темата Whistling

# 172
и на мен ми харесва Не го махай Mr. Green....май има ефект срещу вредителите в темата Whistling
А дано, ама надали Laughing
Няма какво да пиша днес Simple Smile
Само да отбележа, че съм тук. Else, Клото, благодарско за информацията  Mr. Green  bouquet

# 173
Момичета, включвам се набързичко с едно питане:

Нали при грипна епидемия се преустановяват плановите операции в болниците. Това значи ли, че се отменят и плановите раждания секцио?  newsm78 Тъпичък ми е въпросът, но живо ме интересува...

# 174
Хепии мама - явно Лазарова си уважава Канестела и Гиназола, аз приключих в първото, довечера ме чака купона с поставянето на второто... Wink Все се успокоявам, че дори и да не изчезнат гадовете, все пак сме секцио и би трябвало да не е толкова опасно  Praynig

Амидалка, не съм много сигурна, че е безопасно! аз имам бактерии и пих 2 антибиотика, освен глобули и гиназол, защото Колева ми каза, че може да се получи инфекция на матката и бебето също да се зарази, това, че сме секцио хич не е по-безопасно, а погледнато, че все пак е коремна операция, такива гадове не би тръабвало да имаме.
аз утре съм пак за изследване и силно се надявам да съм ги разкарала вече  Praynig

Еми...тя на мен Лазаров ми каза - до датата за секциото каквото сме излекували, това...ама то аз преди това нямам среща с нея и няма как да се разбере дали сме ги изчистили... Confused Та затова се надявам, че няма да е проблем, плюс това четох из форума, че при по-силни инфекции гъбични препоръчвали именно секцио - за да не "минава"бебо от там и да се зарази... newsm78 Май си се самоуспокоявам общо взето, ама наистина няма какво друго да се направи, не вярвам да се отложи операцията заради това...

# 175
  • София
Благодаря ви за отговорите  Hug!

# 176
Момичета, включвам се набързичко с едно питане:

Нали при грипна епидемия се преустановяват плановите операции в болниците. Това значи ли, че се отменят и плановите раждания секцио?  newsm78 Тъпичък ми е въпросът, но живо ме интересува...

И аз за това се замислих .
Трябва да питаш конкретно доктора си ,ако ти предстои скоро.Аз така бих направила .Също за ЖК бих се обадила ,вместо да се разхождам напразно .Не вярвам да си направят труда да звънят на всички  yes .

# 177
Ей коремчета, къде сте всички тази вечер, много е вяло в темичката...?  Hug

Martinka, фиксирах те  Hug Дай малко новинки за малката  Hug

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 21:14 от amidala13

# 178
Клото благодаря  Hug
да, секцио ще съм, предполагам, че ще минат 24 часа преди да ми дадат бебето, а не е ли опасно за него да пробвам да го кърмя по-рано, упойката дали ще се е изчистила от организма и антибиотика  newsm78 коластрата колко време може да се съхрани в стайни условия, понеже хладилник едва ли ще има? Аз помпа и стерилизатор ще си нося.
Спиналата и епидурална упойки позволяват кърменето да започне веднага след раждането, стига майката да се чувства добре,  има желание и персоналът е отзивчив. Ако анестезията е пълна няма съществена разлика - щом майката излезе от упойка, няма проблем да закърми бебето. Колкото по-рано се постави новороденото на гърда, толкова по-добре и за бебето и за майката по ред причини.
Секцио или не, процесът на лактация е стартирал с отделянето на плацентата, така че или бебето се поставя на гърда или производството се стимулира с изцеждане докато то засуче. След това изцеждането се прилага само при нужда за облекчаване, а не докрай.
Антибиотиците и болкоуспокояващите обичайно са предвидени да са съвместими с кърменето и дори някаква част да преминава в кърмата, количеството, което достига до бебето е минимално. Въпреки това е хубаво до болкоуспокояващите да се прибягва при нужда, а не по дифолт.
Кърмата може да се съхранява до 24 часа на стайна температура.

anilevI , много майки не се изцеждат, което е съвсем нормално и закономерно. Изцеждането не е задължително, то се прилага в ситуации, когато бебето е отделено от майката за по-дълъг период и не може да суче на поискване или за стимулиране на лактацията.  Обичайно, ако всичко следва естествения си ход и бебето има достъп до гърда по всяко време, този процес е напълно излишен. Simple Smile

# 179
Амидалке, да я разнообразя малко тогава...
Не мислих да пиша, че няма кой знае какво да кажа...взех си днес всички документи за болницата и ходих на тонове. Те са прекрасни, беба още е седалищно и все по-ясно виждам секциото  Laughing Станала е към 3 кг., което направо ме изуми, не знам защо си мислих, че ще е по-малко. Докторката каза, че била като по учебник. Питах я дали не може да направим секциото по-близо до термина и тя се нави, така че вече не съм за 03.02, почваме да мислим нова дата  Laughing
Току що пуснах първата бебешка пералня, така като гледам ще има поне още 2-3.
Матракът ни е кокос и пяна на Арбор, 70лв. Изглежда готин и удобен.
Благодаря на момичета за срещата днес, прекарах си чудесно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт