ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
много ми е неудобно да го споделя, но имам чувството, че всеки изминал ден хемороидчето става на хемороид  Embarassed Наистина все по голям и по голям. Днес и утре мъжО е в командировка и не мога да оставя кучо, но в понеделник отивам на преглед, ако не се махне. А той си седи постоянно така  Embarassed и като пишкам излиза повече  Embarassed иначе и аз си мисля, ч
е трябва да се махне като родзя, но до тогава...
за поддуването,аааааа крачетата не се отказват, но все пак поддути  Whistling но много по-добре  Party

# 481
Здравейте и от мен!
И аз ходих на очен лекар,но някак си не можах да се доверя на тази лекарка.Гледа ми само диоптрите и ми свети с нещо като фенерче в очите и каза че ретините ми били много добре.Нито ми разширява зениците,нито гледа очно налягане.А диоптрите -7,направо се отказах от нормално раждане,не ми се занимава повече с други очни лекари.
За микробиологията-и аз съм в отбора на гъбясалите.Изписаха ми гинопаверил.
Превръзки за родилки си накупих доста имам три пакета от по 12 броя и отделно няколко пакета нощни,също и лигнин.
От дрехите влизам с триста зора в един панталон и в една пола но няма да купува м нищо повече.Вкъщи и аз се разкарвам по нощница.
snejinka86 скоро ми казаха че тези новите памперси на Памперс от 2 до 5кг.за момченца не били много подходящи,повече пропускали.Следващия размер от 3до 6кг. бил по-добър.Но лично аз нямам впечатления.

# 482
  • София
Има ли някой запознат дали наистина взимат по 15-20 лева в Шейново за слушане на тонове като започнеш да преносваш?

Акушерката ми каза, че взимат 20 лева за тонове, това знам и от приятелки.

# 483
И аз се интересувам за тоновете в Шейново? Другата седмица и аз съм там.

# 484
  • София
Има ли някой запознат дали наистина взимат по 15-20 лева в Шейново за слушане на тонове като започнеш да преносваш?

Акушерката ми каза, че взимат 20 лева за тонове, това знам и от приятелки.

Баси и това всеки ден. Може ли такова нещо? Ако нямаме пари, какво правиме? Някакси според мен не е много честно, защото слушането на тоновете след преносване е задължително, а не пожелателно за майките. Как може да взимат пари на хората в такова положение?
За мен това е изнудване!!!!

# 485
изчетох ви  Simple Smile

стискам палчета, на всички, надявам се бебоците да са добре, всичко да приключи благополучно за всички нас  Hug

за превръзките - взех един пакет от 6бр, един пакет нощни на оуис и лигнин.

за ларедут - 3 месеца чакам пратка (от 29.10.10) и днес ми казаха, че някой си я е свил и няма да я получа и задействах процегура по връщане на парите  #Cussing out

Благодаря за подкепата за малчо, надявам се бързо да се размине  Hug

# 486
Хей девойки знам че бяхме говорила за памперсите, но тези новите на Памперс дали са добри newsm78
Аз мисля да си взема точно такива, но от 3-6кг. Уж били по-добри от другите на Памперс, с повече памук и т.н. Ще ги пробвам пък ще видиме доколко са хубави.
На мен за тонове в ТК ми взимат по 10лв.
Ох, отивам да си полегна, че и аз от 2 дни нещо съм се подула доста.  ooooh!

# 487
Да ви кажа на мен пък ми писна да ми взимат за всичко пари и микробиорлогия не са ми правили от 7ми месец, когато си я платих, а за тонове още вчера се оплаках. Ми то аз каквато и заплата да взимам те си вървят по сума пари на седмица  #2gunfire

отгоре на всичко #2gunfireмного се разтроих на тия от булсатком  Cry ама не ми се разправя и пак им дадох 60лв  Cry

# 488
Аз за тонове давам по 15лв, веднъж в седмицата (след 35г.с.), изследванията по здравна каса, заплащам и по един видеозон 1 на 2 седмици. Но цените са си обявени толкова и е конкретизирано кое не се заплаща от касата. По-скоро лекарствата ми дойдоха нанагорно, но няма как без тях.

за булсат-а, платихме за 2ра антена, уж за италианските канали, нито един няма и смущава 1вата антена и сме я изключили, само дето виси на фасадата... като е кофти времето, няма тв, а за интернет - имало на по-горната улица, но не и до нас и докато не били прокарали кабел нямало да ни включат Tired

# 489
20лв са тоновете в шеиново да независимо дали преносваш май аз миналата седмица бях!

hey_yaкакво стана с твоите болнични аз се обаждах в работата и казаха,че счетоводителката трябва да ги е внесла обаче с проверката в нои ми пише,че не е представено нищо незнам към кого да се обърна вече? #2gunfire

а с този ларедут не мога да се справя много неща ми харесват а не мога да порачам много ме е яд! #Cussing out

# 490
  • София

Баси и това всеки ден. Може ли такова нещо? Ако нямаме пари, какво правиме? Някакси според мен не е много честно, защото слушането на тоновете след преносване е задължително, а не пожелателно за майките. Как може да взимат пари на хората в такова положение?
За мен това е изнудване!!!!
[/quote]

И мен ме е яд, ще се опитам да ги прекарам по фонд, ако преносвам- т.е. ще плащам и после ще се надявам да ми върнат парите. Утехата е, че ако не родя до 7 дни след термин трябва да си взема багажчето и да отида в болницата, т.е. максимум 140 лева ще дадем  ooooh! Simple Smile

Оказа се, че моето АГ много кратко ги мери тези тонове, ама да видим.

# 491
  • област Варна
Лори на мен докторката ми каза, че хемороидите няма как да ги лекуваме сега. След раждането, ако не се приберат сами ще му мислим.
рошавата гарга аз ходих в Очна клиника, може за това да са ми обърнали толкова внимание. Незнам в някой обикновен кабинет дали имат толкова много техника. Мен ме разкарваха в цели три кабинета.

# 492
ЗДравейте отново! Аз днес съм като парцал - едва се влача - пия чайове и се надявам да ми мине от самосебеси вируса който съм лепнаал (или грипа)  Embarassed
Иначе пуснах вече четвърта бебешка пералня и съм много доволна, ама за гладене нямам сили, то ще е утре може би.
Багажа за болницата не ми е приготвен все още - имам да взимам само джапанки, друго всичко е осигурено.
jiqna аз във вторник се обаждах във въпросния бгуебмаркет за трети път и им отказах поръчката, тъй като ми беше необходима за вторник, а тя щеше да даойде в четвъртък
Пепелно, присъединявам се към хепи мама, втората комбинация обиколник-играчка е много по стилна и мен ако питаш бих взела нея. Но всичко е въпрос на личен стил

Да споделя снощи като се глеждах обстойно забелязах че малко ми е спаднал корема, а аз се чудя защо все ми се пишка и все ме боли ниско долу корема. Днес влизам в 9 месец и май няма да изтърпя още много  #Crazy , та май ще започвам да си оправям багажето.
За дрехите - имам си аз един панталон шит през септември за бременни - става си ми чудесно, и един дебел клин, който съчетавам с 4 плетени рокли. За вкъщи нещата са по зле обаче - вчера като търках пералнята с Аче да е дезинфекцирана за бебешките дрехи и си напръсках единствения що годе приличен ангуц и блуза, та сега са на бели петна и искам не искам ще си купя още един да имам да ходя до магазина с него

# 493
Здравейте и от мен!
И аз ходих на очен лекар,но някак си не можах да се доверя на тази лекарка.Гледа ми само диоптрите и ми свети с нещо като фенерче в очите и каза че ретините ми били много добре.Нито ми разширява зениците,нито гледа очно налягане.А диоптрите -7,направо се отказах от нормално раждане,не ми се занимава повече с други очни лекари.

Рошавата гарга, не се предавай толкова бързо, високият диоптър не е непременно предпоставка за секцио. Това е операция все пак и съвсем не е безобидна. Съгласна съм обаче, че не са те прегледали както трябва. Трябва да се разширят зениците както и при Еспиноза и да се оцени състоянието на ретините посредством оглед с леща на Голдман, която се поставя във всяко око. Ако си от София пиши и ще ти дам координати на добри лекари!

# 494
Като ви чета с тея тонове....това си е чисто кожодерство. Sick
На мен не са ми правили запис от 7-ми месец и забравих да питам докито на последната консултация.Предполагам,че щом нямам оплаквания и бебето си ритка и хълца всичко е ок. Rolling Eyes LaughingНо при всички положения не ми е предлагала да си платя и да ми направят запис. ThinkingЯвно навсякъде процедират различно.
Чета например,че при някои бременни задължително им правят гинекологичен преглед за разкритие в 9-ти месец,а при нас това не се практикува както с предната ми бременност,така и с тази.

Общи условия

Активация на акаунт