Декемврийчета 2010 № 2

• 25 001
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета

Илиянка, още е там в поликлиниката на ВМА... добре че ме подсети да отменя часа Simple Smile   bouquet бях се отплеснала...

Josepha, Frutilax e сиропа  Peace

За витамини като се сетя пия Прегнакеър + както през бременността. така ми каза лекаря.

Това Лактогонно средство на мен ми повлия обратно... спря ми кърмата  Joy опитвам се да гледам от веселата страна вече... Simple Smile

От вчера и аз имам един дискомфорт долу като при цикъл... та се чудя дали няма да ми дойде.л.. както и не кърмя вече... дано се забави още малко, че като знам как ме боли... само това ми трябва сега...

А кръвотечение имах около 35 дни и до 40 спря съвсем. В понеделник съм на контролен при Велев да видим какво е положението при мен...

Да се оправят бързо болничките и всички да се пазят1

# 436
МАМА IVA дано не се стигне до кюртаж.Може и да не се наложи и да се реши проблема с лекарства,все пак консултацията си я направила по телефона.
При мен ту спират за ден,после пак се появяват понякога и много леко кървене.Незнам на какво се дължи.Дано спре и да няма проблеми.Същото желая и на теб.

# 437
Бебешондел, вярно, че хапнах малко повече сирене, но пък пъпките ми излизаха два поредни дни, почти по цялото тяло, пъпка до пъпка.
Мама Ива, дано наистина не се стигне до кюртаж!Аз все още не съм ходила на преглед след секциото, като знам колко се чака при моя, чак не ми се ходи!

# 438
  • хасково
Благодаря за отговорите ; от всички кремчета само себамед и здраве не съм пробвала, но може би е по-скоро от ластичето на памперса или яжно сме с по-нежна кожа.
За лекарствата може да прочетете тук               http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=37048    дано да помогна с това инфо. Аз лично съм пила само Парацетамол веднъж и то защото от притеснение и рев при първите колики на бебо чак вдигнах температура.
pipi_mb  За дезинфекция държа във фризера за 1 нощ  и при Алекс вече има нужда от четка,но и мен ме е страх да ползвам.
Главичката си вдига от втората седмица може би а сега като е по коремче се изправя направо от кръста понякога, а като е по гръб иму хвана ръчичките се опитва да се набира и да се изправи.Не е за вярване колко са жилави, да не им е уроки.

# 439
Мамитааааа ,помагайте !!!!
 Вече се реших да си купя количка -много искам триколка ,но до 500 лв +- 50 лв
харесала съм 3 модела- бертони карера , кенгуру песинджър и чиполино оптима
коя марка е най-добра споед вас ?????
знаете ли други марки триколки до тези парици???? 1stroller
живея в къща,така че асансьор не ползвам ,за да гледам да се побира,
но трябва да се хваща в кола комби сгъната де Mr. Green и да е здрава и манаврена,че изкачвам 2 стръмни баира до вкъщи

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 16:13 от RikaRurika

# 440
RikaRurika
Нашата количка е на чиполино, но е максима... Доволна съм от нея като цяло  и е много  маневрена. Ако  се спреш на чиполино  е по добре да идеш във фирменият им магазин.. на нас ни направиха 5% отстъпка защото  количката +коша за кола  минаха с малко 500 лева Simple Smile
п.с нямаш място за ЛС - опитах да ти го пратя, но безуспешно  Wink

# 441
RikaRurika
Нашата количка е на чиполино, но е максима... Доволна съм от нея като цяло  и е много  маневрена. Ако  се спреш на чиполино  е по добре да идеш във фирменият им магазин.. на нас ни направиха 5% отстъпка защото  количката +коша за кола  минаха с малко 500 лева Simple Smile
п.с нямаш място за ЛС - опитах да ти го пратя, но безуспешно  Wink

ОСВОБОДИХ ПРОСТРАНСТВО ЗА ЛС-БЛАГОДАРЯ ТИ! Party

# 442
Мама Ива аз също се замислих, че вероятно си донесохме възпалението на очичките от 2-ра градска, едва ли е съвпадение ThinkingМного е притеснително като го гледаш жълтеникавия секрет от очета, при нас направо се слепваха мигличките и по цял ден почиствах с тампонче.Оправяйте се бързо.
Аз успях да хвана прословутия грип и вчера бях при доки, дори се сдобих с безплатен антивирусен препарат, който обаче се оказа със срок на годност-01,2011г. newsm78 е това е нашата мила родина, няма такова нещо като безплатен обяд Mr. GreenКато изключим това днес викахме педи, че се притесних да е съм заразила малчо, че отказваше част от храната и беше доста нервен- оказа се, че всичко е от запек Shockedтака поне за сега се отлага грипната епидемия в къщи Mr. Green

# 443
Здравейте,
един спешен въпрос - вашите бебчета имат ли пъпчици по лицето? От няколко дни на бебката й излизат дребни червени пъпчици, основно по бузките и гушката, после се скриват и се появяват пак. Имат малко бяло връхче. Дали е т.н. бебешко акне или е възможно да е от някоя храна която съм яла - позволявам си по някое парченце шоколад и прясно мляко.  Embarassed Звънях на педито, но без преглед е трудно да предположи, а сега в този грип няма да я водя. Моля да споделите ако знаете нещо по въпроса.

# 444
  • София
Кимбърли, и моето бебче има същите пъпчици, но не съм се консултирала с лекар. Излизат му по лицето и по-малко по вратлето

# 445
Здравейте,
един спешен въпрос - вашите бебчета имат ли пъпчици по лицето? От няколко дни на бебката й излизат дребни червени пъпчици, основно по бузките и гушката, после се скриват и се появяват пак. Имат малко бяло връхче. Дали е т.н. бебешко акне или е възможно да е от някоя храна която съм яла - позволявам си по някое парченце шоколад и прясно мляко.  Embarassed Звънях на педито, но без преглед е трудно да предположи, а сега в този грип няма да я водя. Моля да споделите ако знаете нещо по въпроса.

Взе ми думите от клавиатурата Simple Smile
И ние сме с такива пъпчици по вратлето и бузките или по-скоро по едната бузка. Педиатърката ни каза, че са от претопяне и ни каза да не ги третираме с нищо, но те не минават. Мисля, че нашите на истина са от претопяне, защото са повечко там където се изпотява като я носим или по-скоро бабите я рамятат насам-натам   #2gunfire Минавам ги с памуче напоено в отвара от лайка и се надявам скоро да отшумят, че ми се къса сърцето като я гледам. Ние сме на АМ, така че отпада вероятността да е от храна.

# 446
Здравейте,
не се притеснявайте-до 40 дена на бебетата излизат всякакви такива пъпки ,и ние имахме ,много са гадни и грозни,но след 40-тия ден се изчисти милото
били някакви хормонални пъпки

# 447
Здравейте,

Взе ми думите от клавиатурата Simple Smile
И ние сме с такива пъпчици по вратлето и бузките или по-скоро по едната бузка. Педиатърката ни каза, че са от претопяне и ни каза да не ги третираме с нищо, но те не минават. Мисля, че нашите на истина са от претопяне, защото са повечко там където се изпотява като я носим или по-скоро бабите я рамятат насам-натам   #2gunfire Минавам ги с памуче напоено в отвара от лайка и се надявам скоро да отшумят, че ми се къса сърцето като я гледам. Ние сме на АМ, така че отпада вероятността да е от храна.
При дец с алергия към белтък на кравето мляко се използва специално АМ, защото нормалното не е с разградени белтъци. Така че пак може да е от храната. Лайката също може да алергизира при такива деца, защото е от цвят а не от плод. Като цяло ако имаш притеснения може да вземемш една кутиха Фризо ХА( с частично разграден белтък) и да пробваш дали ще има промяна. Има ли слуз, топчета в акото?

# 448
Здравейте,
един спешен въпрос - вашите бебчета имат ли пъпчици по лицето? От няколко дни на бебката й излизат дребни червени пъпчици, основно по бузките и гушката, после се скриват и се появяват пак. Имат малко бяло връхче. Дали е т.н. бебешко акне или е възможно да е от някоя храна която съм яла - позволявам си по някое парченце шоколад и прясно мляко.  Embarassed Звънях на педито, но без преглед е трудно да предположи, а сега в този грип няма да я водя. Моля да споделите ако знаете нещо по въпроса.
Мариелка също е с такива пъпчици и от две седмици нямат махане, педито каза, че й била суха кожата и при допир с дрешки се разранявала  newsm78, колко е верно незнам, пробвахме три крема дотук без резултат, последно купих Саносан подхранващо олио и за три дни има подобрение. Иначе и аз закусвам със зърнени закуски с мляко и хапвам черен шоколад, немога да се откажа от тях много ги обичам.  Да допълня, че освен крема, смених омекотителя, праха за пране, след изпиране пускам пералнята да изплакне отново, резултат нямаше от тези мои експерименти.
По принцип и в частната клиника и педито ми казаха, че не е нищо сериозно само трябва да внимавам да не се разраняват самите пъпчици, и да не се получи инфекция

# 449
 Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 17:58 от natasha-bg

Общи условия

Активация на акаунт